עבור לתוכן

בחירת לוח אם וזכרונות למעבד E6300 ל - OC.

Featured Replies

פורסם

מה יהיה עדיף ?

לקנות לוח טוב יותר וזכרונות פחות טובים ולעבוד עם מחלקים לזכרון או לקנות לוח פחות טוב וזכרונות טובים יותר ולעבוד ביחס של 1:1 ?

התקציב הוא בינתיים 2700 ש"ח ללוח + זכרונות.

פורסם

שאלה קצת קשה אבל אני מנסכה להבין מה זאת אומרת זיכרון פחות טוב.

אם תקנה זיכרון 533 שהוא המינימום אתה תעבוד ביחס של 1:1 אתה לא צריך לקנות זכרונות טובים כדי לעבוד ביחס של 1:1.

זכרונות 667 ייתנו לך אוברקלוק קטן ו800 ייתנו לך OC של כמעט 50%.

פורסם

אני לא הכי מבין מה הבעיה..

זה :

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11166

+

זה :

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849

ועוד נשאר לך כסף עודף..

הזיכרונות האלו לרוב מגיעים ל900 ואף יותר..(ב450באס המעבד שלך כבר על 3150מגהרץ שזה לדעתי המון.. והזיכרונות האלו כמעט ומבטיחים לך את המהירות הזאת.. מה גם שאני מאמין שהם יגיעו ל1000 עם מספיק מתח ותיזמונים נכונים)

פורסם
  • מחבר

התכוונתי:

1) או שאני לוקח זיכרון 800MHZ טוב כמו ה - G.SKILL HZ ולוח אוברקלוקר טוב אבל שלא מאפשר לשנות את מחלקי הזיכרון כמו ה - GIGABYTE 965P S3 ומגיע לבאס מקסימלי ביחס של 1:1.

2) או שלקחת לוח שהוא אוברקלוקר עוד יותר טוב וגם שאפשר לשנות בו מחלקים לטובת המעבד כמו ה - ASUS P5B DELUXE וזכרונות 667MHZ פשוטים ובעזרת מחלקים להגיע לתדר מעבד מקסימלי.

איזו אפשרות עדיפה ?

פורסם

אם אתה מתכנן OC זכרונות 800MGHZ יהיו עדיפים הם יהיו האחרונים שיגבילו אותך (כנראה).

פורסם
  • מחבר

אבל אם אני משנה את מחלק הזכרונות לטובת המעבד אז הזכרונות מפסיקים להגביל אותי, נכון?

פורסם

הזיכרונות של GSKILL ה HZ מעולים אם תשים אותם על יחס 1:1 קשה לי להאמין שהם מה שיגביל אותך

בכל מקרה אני חושב מצד שני שהלוח הוא הבסיס לכל המערכת וחשוב להשקיע בו גם מבחינת אמינות פיצרים וגם OC מה גם שכנראה שבשידרוגים שונים לוח יהיה הרכיב האחרון שתחליף במיוחד אם הוא איכותי ומבטיח תמיכה טובה לעתיד

פורסם

אבל מומלץ לעבוד ביחס של 1:1 שייתן לך את הביצועים הכי טובים.

לכן זכרונות800MGHZ עדיפים לפי דעתי.

עריכה:

אולי תנסה להגדיל קצת את התקציב ולקחת את ה:

p5b-DLX ואת הHZ אם זה לא אפשרי אני חושב שעדיף שתיקח את הHZ

פורסם
  • מחבר

אבל אם אני משנה את מחלק הזכרונות לטובת המעבד אז הזכרונות מפסיקים להגביל אותי, נכון?

וכך אפילו זכרונות 667MHZ פשוטים לא יגבילו אותי, נכון?

פורסם

אני חושב שאתה תוכל להיות יותר "בטוח" שהזיכרונות לא יגבילו אותך אם תקנה P5B DLX עם זיכרונות 667MHZ אבל.. לעבוד נגיד בזיכרונות על 667מגהרץ כאשר המעבד על 3800 במקום לעבוד על 1000מגהרץ כאשר המעבד על 3500 אז האופציה השניה עדיפה..

זיכרונות 800מגהרץ עדיפים ליום יום.. אם אתה בא לשבור שיאים אז תיקח את הקומבינציה עם ה667מגהרץ... אם אתה רוצה לעבוד במהירות ביום יום ולהנות קצת יותר מהמחשב - תיקח את הקומבינציה עם ה800מגהרץ..

פורסם
  • מחבר

אי אפשר גם לשבור שיאים (ה - E6300 הכי מהיר על אוויר בפורום) וגם להנות מהמחשב ביום-יום ?

ועוד שאלה: האם צריך להוסיף קירור ייעודי לצ'יפסט ל - P5BDLX כדיי שהוא לא יתחמם יותר מדי ב - OC ויגביל אותי או שלא ?

פורסם
  • מחבר

מאחר ולא קיבלתי עדיין את כל התשובות שאני צריך אני מקפיץ.

הקפצה זו היא כשרה למהדרין ואושרה ע"י המודר.

פורסם

אפשר להנות וגם לעשות OC רציני

רק תדאג לא להגיע למתחים קיצוניים ולטמפרטורות קיצוניות (שבימים חמים במיוחד יגרמו להאטה)

פורסם
  • מחבר

ועוד שאלה: האם צריך להוסיף קירור ייעודי לצ'יפסט ל - P5BDLX כדיי שהוא לא יתחמם יותר מדי ב - OC ויגביל אותי (כמו ה - DS3) או שלא ?

מה עם זה ?

פורסם

לדעתי אין צורך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים