עבור לתוכן

זקוק לדעות על שני מארזים Raidmax Smilodon\ Compucase 6920

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בהתחלה תכננתי על האורורה, אבל נמאס לחכות שיגיע למלאי והמחיר מופקע! אז במקום החלטתי לרדת במארז וללכת על ליברטי 500 בשביל כרטיסי DX10 הקרובים...

מצאתי שני מארזים שבמחיר בהחלט מצויינים בשבילי(400 לריידמאקס, 340 לקופוקייס), מבחינת מראה, וכמובן גודל:

Raidmax Smilodon

Compucase 6920

רציתי לבקש מכם דעות עליהם (ובהחלט חשוב לציין שקראתי במספר מקומות שאומרים שהריידמאקס הזה הוא לא כמו השאר, והחברה התעלתה על עצמה איתו)

מאוד התרשמתי מהביקורת הזו:

http://www.3dgameman.com/content/view/4286/48

תודה רבה לעונים :xyxthumbs:

• תגובות 30
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קומפיוקס.

ריידמקס בד"כ ג'נריים או מבוססים על עיצוב מיושן ורועשים.

פורסם

קודם כל, כנס ל-3DGAMEMAN רק בשביל לראות את המארז מכל הזויות, ובשביל לקבל עובדות על המארז שאתה יכול להבחין במאראה בלבד, אל תקשיב לביקורת שלו על המארז, הוא יותר מדי אופטימי בוא נגיד, וכל דבר אצלו זה KICKASS

עכשיו, בקשר ל-6920, זה אחלה מארז, איכותי, עבה, גדול עם קירור ממוצע ( אבל לא יותר ממוצע ), והוא פשוט מצוין למודינג.

המארז של RAIDMAX, נראה ממש ממש יפה, מה שמעצבן בו זה שיש לו מאוורר אחורי של 80mm בלבד, וזה הורס לעומת ה-120mm שיש ל-6920, אבל בכל זאת אני חושב שהקירור אצלו לא יהיה פחות טוב יותר מאשר ה-6920 בגלל המאוורר בדלת, אם תארגן דרך שתוציא אויר טוב יותר מהמארז ( באזור של הלוח אם ) אז זה יהיה מצוין, אבל הבעיה שחסר מאוורר שמוציא אויר ( אני לא מחשבי את המאוורר בדלת השמאלית כי זה לא מתאים בשביל להוציא אויר ), חוץ מזה המאורז נראה פשוט מהמם!!! אבל הוא קטן יותר מה-6920 שזה חיסרון, ולא כתוב מה העובי שלו, אבל אני לא חושב שהוא יהיה עבה ( 1mm ) כמו ה-6920 ( שזה לא טוב ). אחד הדברים המיוחדים אצלו זה ה-removable motherboard tray, שזה מאוד נדיר, בעיקר במארזים במחיר הזה.

מה שאני הייתי ממליץ לך, זה לקחת את הטרנספורמר שלוקח את המארזים האלה בלי בעיה!!! בעל קירור מצוין!!! הוא עולה בנועה רק 320 שקל, אבל תצטרך להחליף לו את המאווררים הקטנים והרועשים או לקנות לו פאןבס, ולקנות לו עוד מאוורר של 120mm, אבל הוא שווה את זה!!!

נ.ב

איפה ראיתה את המארז של RAIDMAX ב-400 שקל?

פורסם

קומפיוקס.

ריידמקס בד"כ ג'נריים או מבוססים על עיצוב מיושן ורועשים.

מה הקשר? ריידמקס זו חברה אמיתית ומסודרת, מה הקשר ג'נרי:| האיכות שלהם לא טובה אבל מה לעזאזל קשור ג'נרי O_o

קח צ'יפטק מש.

פורסם

התכוונתי שהמארזים שלהם בדר"כ מבוססים על עיצובים ג'נריים או על עיצובים שאצל החברות המובילות כבר יצאו מכלל שימוש.

פורסם

התכוונתי שהמארזים שלהם בדר"כ מבוססים על עיצובים ג'נריים או על עיצובים שאצל החברות המובילות כבר יצאו מכלל שימוש.

KK

פורסם

אישית אני מעדיף את המראה הנקי והאיכות של ה-Compucase

מה גם שהאיוורור נראה על הפנים ב-RaidMax. ממתי מארז ב-2006 מגיע עם 80 מ"מ אחורי!?

פורסם

תסתכל 2 הודעות מעליך ;)

כנראה אחרי שעיצוב יחסית מוצלח יוצא מכלל שימוש, החברה (ריידמקס במקרה שלנו) יכולה לקנות אותו בזול או להשתמש בו מבלי שיתחרה ישירות במוצר המקורי של החברה שממנה נלקח.

פורסם

אם יש לך עוד 100 - 1500 שקל לקנות מאווררים תקנה את ה BRAVO/MESH מ KSP (הם העלו את המחיר ל 370 :-\).

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה רבה על כל התגובות הענייניות!

עכשיו למארזים, מבחינת מידות בדקתי וראיתי שהם באותם הגדלים (ס"מ לפה, ס"מ לשם)...

מבחינת קירור, במידה ואכן אלך על הריידמאקס אנסה לעשות לו מוד בצד ל120 מ"מ, ואם יש מקום גם מאחורה.

עובי אני עוד מעט אבדוק.

בקשר לשיפטק, אני באמת שמתי לב אליהם אבל לא יודע, העיצוב שלהם נראה מאוד משעמם (אפילו לעומת ה6920)

הם גם באים עם 120 מקדימה ומאחורה?

פורסם

לא.

לדעתי המש הכסוף נראה מצויין!

יש לו 6 מקומות למאווררים, אחד 120ממ מאחורה. 3 92ממ בדלת הימנית, מול הדיסקים ו-2 92ממ בדלת השמאלית מול הכ.מסך והמעבד.

אני לא יודע אם הוא מגיע עם מאווררים או לא, אז תצטרך לברר עם KSP.

פורסם

לא הייתי פוסל את הטרנספורמר בתור אפשרות.

פורסם
  • מחבר

הטרנספורמר נראה לי ממש מצועצע, ואני יודע שתגידו שגם הסמילודון נראה מצועצע אבל לדעתי הטרנספורמר הרבה יותר...

בכל מקרה, במידה ואני הולך לחנות ובודק את הסמילודון והוא לא רועש, איזו נחיתות יש לו על השאר חוץ מאוורור? או שאתם בטוחים שגם הגודל שלו שונה והוא אכן קטן יותר מהקומפוקייס (ואולי קטן יותר מהשיפטק מש?)

אני אולי אלך השבוע לראות את המש, אם יראה נחמד- נלקח! :lol:

חוץ מזכרונות מארה"ב, כל המחשב נלקח מKSP ככה שיהיה נחמד לקחת את המש והכול יצא לי מהם.

פורסם

אני הייתי מתרחק מהמש הזה, אל תתלהב ממנו, זה נכון שכשאתה רואה את מספר המאווררים הגבוה מול העניים שלך אתה רוצה לקנות אותו, אבל אם תסתכל על המיקום שלהמאווררים, זה כבר דפוק.

אין לי כלכך כוח לפרט לך, נפתחו כמה ת'רדים על זה ואתה יכול פשוט להסתכל, אבל דבר אחד אני אגיד לך, שים לב ששלושת המאווררים בדלת הימנית שלו, כולם זורקים אויר על הדיסק הקשיח בלבד! ולא יותר מזה, כל שאר האויר עף ישירות מהרשת של המארז החוצה, כלומר יש לך 3 מאווררים שסתם מאווררים דיסק קשיח אחד או שתיים ( תלוי כמה יש לך ) קטנים, כך ש-2 מהמאווררים בכלל לא עושים כלום, כי הם לא מכוונים עליו, וזה סתם מרעיש, אם אתה שואל למה הם מאווררים את הדיסקים הקשיחים בלבד, זה בגלל שהכלוב שלהם הוא חוסם לגמרי את מעבר האויר לשאר החומרה, ואין לו אפילו פתחי איוורור קטנים, ומול המאווררים יש רשת וכך האויר יוצא החוצה, לפי העיצוב הזה אז ברור לי שזאת היתה הכונה של החברה, אבל זה עדין דבר דפוק!.

וכבר מאוורר אחד של 120mm בחזית, יעשה את העבודה טוב יותר וגם האויר שלו ימשיך לקרר את שאר החומרה.

בקשר ללעשות מוד למארז של RAIDMAX ולשים לו מאוורר של120mm מאחורה, אני לא חושב שיש מקום :-\, אבל אולי אתה תצליח איכשהו לשים שם 92mm, אבל גם לא בטוח.

אבל בקשר למאוורר שיוציא אויר, אז אם יש לך ספק עם מאוורר למטה של 120mm אז הוא גם איכשהו יעשה אתהעבודה ויוציא אויר חם מהמארז

פורסם
  • מחבר

יהיה ליברטי 500, יעשה את העבודה בהוצאת החום? חוץ מזה, אני ראיתי פעם בפנדה שיש להם מאוורר שיכול להיות 120 מ"מ אבל עם צינור כזה גם ל80 מ"מ, אולי זה יהיה שימושי פה...

חוץ מזה, הריידמאקס הוא בגודל של הקומפוקייס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים