עבור לתוכן

Mac vs. PC

Featured Replies

פורסם

אנחנו שמחים שאתה חושב ככה. לצערינו זה לא תלוי בנו ו\או בID. זאת החלטה של אפל מזה אי אילו שנים וככה זה כנראה ישאר. תפסיק לחפור

• תגובות 845
  • צפיות 273.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנחנו שמחים שאתה חושב ככה. לצערינו זה לא תלוי בנו ו\או בID. זאת החלטה של אפל מזה אי אילו שנים וככה זה כנראה ישאר. תפסיק לחפור

רדו מהמילה הילדותית הזו "חפירה". זה פורום, אנשים מתבאטים פה, שואלים שאלות ומספרים את שעל דעתם... אם לא טוב לך אתה לא חייב להשתתף בדיון או לגבות את הבחור שכתב מעליי חופר... אנשים מתוסכלים מזה, זה לא הוגן, ואם צריך אני אפנה גם לאדון WOZ שיתן תשובות.

פורסם

יש תסכול ויש תסכול. הסברנו לכם אי אילו פעמים במהלך הדיו מדוע המחשבים יקרים בארץ. אין מה לעשות בנידון, לא מהצד שלנו בכל אופן. לכן, כל פעם שאתם רומשים "אבל זה יקרררררררררררררר!!11אחד" אתם בעצם מבזבזים תעבורה ותופסים מקום בדאטה בייס של הזון שבתורו גורם לאתר לקנות עוד כוננים - הוצאה כספית גדולה יותר - יותר פרסומות - פחות כיף לגלוש.

פורסם

אגב, ההסבר שלך היה שגוי כי על מחשב נייד אין מכס, רק מע"מ

פורסם

תתפלא. או שיש כל מני הוצאות אחרות שאנחנו פשוט מגדירים אותן כמכס.

פורסם

לא יודע מה אתם מגדירים, אין עליהם מכס

פורסם

אני אשאל בהזדמנות.

פורסם

אגב, ההסבר שלך היה שגוי כי על מחשב נייד אין מכס, רק מע"מ

מחזק, גם אני לא הבנתי את ההסבר שלו...

באמת שחבתי שרק משלמים מע"מ כי יש ניציגיות בארץ.

פורסם

מה הקשר נציגויות?

פורסם

מה הקשר נציגויות?

סבסוד של מכס

פורסם

אין דבר כזה סבסוד של מכס בגלל נציגות

יש פשוט כבר כמה שנים טובות פטור ממע"מ על מחשבים וחלקי מחשבים

פורסם

אני דווקא מעוניין במע' ההפעלה למחשבי המאק ומחשבי ה-PC.

דווקא בתור אחד שהתעניין והתכוון סוף סוף לעבור למאק, אני נאלץ לתהות האם בכלל כדאי לי לנוכח חלונות 7 עם ביקורות מצויינות ואחד שועבד יפה מאוד גם בפנטיום 4 בסיסי עם ג'יגה זיכרון.

חלונות 7 אמנם יקרה יותר, אבל אני יכול להרכיב כל מחשב PC שבא לי ואפילו לרכוש או לשדרג אחד אחר תוך שנה-שנתיים ולהשתמש באותו הרישיון לחלונות 7(אני כבר לא מדבר על היתרון העצום שיש לפיראטים בחלונות לעומת ה-MacOS). המחיר הגבוה של חומרת אפל(כמו המאקבוקים שלה) יותר ממפצה על המחיר הגבוה של חלונות 7 ואין בחומרה של אפל עיצוב או איכות גימור שיפצו על זה.

חלונות 7, לפי הגרסא המוקדמת ששוחררה הוא מהיר, יפה, נוח, קל לשימוש, יציב ורבים אומרים שהוא גם בטוח לדעתם.

פעם כשהיה חלונות XP אפל הציגה מע' הפעלה חדשנית עם GUI מרהיב בעל חידושים גרפיים וממשקיים רבים.

היום כבר קשה לחדש וחלונות 7 סגרה את הפערים.

כנראה תפסתיח תקופה שסה לא כדאי לעבור למאק; אין ממש סיבה. זה בעיקר עולה יותר כסף לא מוצדק.

פורסם

אז מה אתם רוצים? שקל?

מישהו ביקש ממכם לקנות איפון או מקבוק?

תפסיקו לבלבל תמוח...

פורסם

אני דווקא מעוניין במע' ההפעלה למחשבי המאק ומחשבי ה-PC.

דווקא בתור אחד שהתעניין והתכוון סוף סוף לעבור למאק, אני נאלץ לתהות האם בכלל כדאי לי לנוכח חלונות 7 עם ביקורות מצויינות ואחד שועבד יפה מאוד גם בפנטיום 4 בסיסי עם ג'יגה זיכרון.

חלונות 7 אמנם יקרה יותר, אבל אני יכול להרכיב כל מחשב PC שבא לי ואפילו לרכוש או לשדרג אחד אחר תוך שנה-שנתיים ולהשתמש באותו הרישיון לחלונות 7(אני כבר לא מדבר על היתרון העצום שיש לפיראטים בחלונות לעומת ה-MacOS). המחיר הגבוה של חומרת אפל(כמו המאקבוקים שלה) יותר ממפצה על המחיר הגבוה של חלונות 7 ואין בחומרה של אפל עיצוב או איכות גימור שיפצו על זה.

חלונות 7, לפי הגרסא המוקדמת ששוחררה הוא מהיר, יפה, נוח, קל לשימוש, יציב ורבים אומרים שהוא גם בטוח לדעתם.

פעם כשהיה חלונות XP אפל הציגה מע' הפעלה חדשנית עם GUI מרהיב בעל חידושים גרפיים וממשקיים רבים.

היום כבר קשה לחדש וחלונות 7 סגרה את הפערים.

כנראה תפסתיח תקופה שסה לא כדאי לעבור למאק; אין ממש סיבה. זה בעיקר עולה יותר כסף לא מוצדק.

הפערים נסגרו כבר מתקופת ויסטה, זה שעשו למערכת עלהום גלובלי זה סיפור אחר.

ומתוך נסיון על מק ומערכת WIN 7, לדעתי 7 בהרבה יותר מרשימה.

פורסם

גם הרבה יותר נוחה. אפילו 10.6 לא כל כך מחדשת הרבה, ואני עובד איתה כבר במה זמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים