פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים קודם כל תתחדש...כשיגיע הנייד תפתח תראד וספר איך הוא בטח תותח חבל על הזמן
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים תגידו אז מאיפה צצה ACER? הרי החברה לא נסגרה מזמן? הם היו מוכרים בישראל פעם מחשבים, ונעלמו . . . :s05:
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אני לא יודע מה קרה לחברה אבל היא קיימת אני רק יודע שנותן האחריות הוא ניופאן.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר את תדאג אש קרה, בשנייה שהוא יגיע אני אשלח ממנו הודעות עם תצלומי מסך והכל וייפתח התארד הכי ארוך בעולם.מקווה שהכל יהיה טוב איתו ושכולנו נגיע על סיפוקנו.מה שהוביל אותי לרכישה זה ביקור קצר בספרד ובאיטליה. ראיתי כמה הם גדולים ומוכרים באירופה ובאוסטרליה שזהמדהים. כל חנות מחשבים שלהם היא חצי מהחנות לפחות רק של ACER.בנוסף ראיתי את המשרדים של היבואן בארץ והתרשמתי ככה שקניתי בלב שלם.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים הכל בגלל הכרטיס מסך לdell יש x1400 (אם אני לא טועה) ולacer יש 7600 ובגלל זה ההבדל ב650 ש"ח...סליחה על הבורות, אבל איך שני כרטיסי המסך האלה בהשוואה לכרטיסים מהדור הקודם ומהדור הנוכחי?ספציפית מעניינת אותי ההשוואה ל- 6600GTיש איזה מקום עם דירוג שלהם?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר קבל אחי,http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים איפה הפוסט על הנייד שקיבלת שהבטחת? או שזה זה ואני לא רואה כאן כלום חדש . . .
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים איפה הפוסט על הנייד שקיבלת שהבטחת? או שזה זה ואני לא רואה כאן כלום חדש . . . אם היית קורא את כל התראד היית מגלה שהוא הזמין את הנייד וצריך לחכות שבועיים
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים אם היית קורא את כל התראד היית מגלה שהוא הזמין את הנייד וצריך לחכות שבועיים קראתי את הפוסט מזמן ועכשיו חזרתי. הדבר היחיד שהוא שינה זאת הכותרת. אין שום הודעה "קניתי ועכשיו מחכים". ולא שמתי לב לכותרת אתמול. ישר לצעוק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.