עבור לתוכן

אנשים יקרים, קניתי ACER 5684 CORE 2 DUO ב8,500. עוד שבועיים תקבלו חוות דעת...

Featured Replies

פורסם

לגבי אחריות - השירות ניתן במעבדותיה של CD-LOG, אחת היבואניות הגדולות והמוכרות בארץ - ככה שאני לא רואה בעייה. לגבי המלצה - את זה אני ועוד 3 חברים שרכשו עקב המלצה שלי יכולים לתת בצורה מסודרת. אני אישית נהנה מהנייד הזה מעל חצי שנה.

לגבי מה שאתה המלצת לגבי מה שאני המלצתי - ראית כמה פחות מקבלים שם באותו מחיר? הכרטיס מסך הרבה יותר חזק, הסוללה הרבה יותר מתקדמת, המעבד יותר חזק. בקיצור, משלמים זהה ומקבלים הרבה פחות באותו מחיר. לא הגיוני.

• תגובות 55
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1. התוצאות של ה-7600 Go וה-Mobility X1600 מאוד דומות.

2. ליצרן הזה אין אפילו אתר מסודר שאני מודע אליו. אף אתר רציני לא ביצע סקירה רצינית של הנייד. למעשה אף אחד לא שמע עליו. אם הייצרן יפשוט את הרגל או סתם יעלם, מה תעשה? העובדה שאתה ועוד שלושה חברים קניתם את המחשב ומרוצים זה מצויין, אך זה אינו תחליף לביקורת מקיפה על ידי גוף שיש לו את כח האדם, המשאבים והניסיון לביצוע בדיקה שכזו.

3. מפרט: הסוללה נראית דומה בשניהם. 6 תאים. אתה מקבל מעבד טיפה יותר חזק שזה זניח, יציאת SPDIF ומצלמה.

לעומת זאת בטושיבה במחיר נמוך יותר אתה מקבל נייד של טושיבה, ולא יצרן עלום שם. משקל נמוך יותר. שלוש שנות אחריות בינלאומית.

אני חושב שהבחירה ברורה.

פורסם
  • מחבר

אחים שלי! בהול!!!

ממש על קו הסיום נכנסה הצעה חדשה לשוק. (אמור להגיע בחול המועד סוכות בערך)

ACER 5684:

Intel Core 2 Duo Processor T5600 (2MB L2 Cache, 1.83GHz, 667MHz FSB) Microsoft Windows XP Media Center edition 15.4" WXGA TFT CrystalBrite 2048MB DDR II RAM (2x 1024) 120GB HDD (5400 RPM) Geforce Go 7600 256MB/512MB Super Multi DVD+/-RW Double Layer 8 cell Li-Ion battery Connectiviteit: 56K Modem 802.11a/b/g 10/100 LAN 5-in-1 Card Reader 1 jaar Send-In (Internationale Reizigers garantie - ITW) Acer OrbiCam 1.3 Megapixel

כמה שינויים +- אבל בגדול זה המפרט. אני חייב להודיע עד מחר אם אני רוצה להכנס לתור. בסביבות 7,600 ואחריות עוד 600. סה"כ 8,300 בערך לפצצה הזאת.

מה אתם אומרים?

אני כבר מיואש מרוב האפשרויות שבאו בבום! מזל שחכיתי...

ממתין לכם,

עפר

פורסם

מפרט די מרשים מחיר פנטסטי לך על זה.

פורסם

סה"כ נראה לא רע.

ה-2 ג'יגה זכרון זה פלוס רציני מאוד. אני מניח 3 שנים אחריות כן?

שים לב שלדעתי המחשב יגיע ללא עברית על המקשים ותאלץ לשלוח לצריבה.

פורסם
  • מחבר

אני מאמין דווקא שהוא כן יגיע עם עברית. זה מחשב שהמנכ"ל שמייבא של אייסר אמר לי שהוא אמור להגיע שבוע הבא. הוא מייבא כך שנראה לי

שהוא דואג לזה. מה גם שיש לו כבר המתנה בכמה חנויות.

3 שנים אחריות.

פורסם

גם אם העברית לא צרובה, זה עניין של כמה שקלים... לא רציני. בקיצור אין על מה לדבר, המפרט הכי מרשים כאן אם יש לך את התקציב.

פורסם

המפרט הכי טוב שראיתי עד עכשיו, תתחדש...

פורסם
  • מחבר

COLD FIRE זה בעיקר אליך ולנמסיס...

מחר בבוקר סופי אני הולך לקנות. אני צריך להחליט עכשיו מה עדיף.

ACER 5684:

Intel Core 2 Duo Processor T5600 (2MB L2 Cache, 1.83GHz, 667MHz FSB) Microsoft Windows XP Media Center edition 15.4" WXGA TFT CrystalBrite 2048MB DDR II RAM (2x 1024) 120GB HDD (5400 RPM) Geforce Go 7600 256MB/512MB Super Multi DVD+/-RW Double Layer 8 cell Li-Ion battery Connectiviteit: 56K Modem 802.11a/b/g 10/100 LAN 5-in-1 Card Reader 1 jaar Send-In (Internationale Reizigers garantie - ITW) Acer OrbiCam 1.3 Megapixel

עולה לי 8,700 כולל אחריות 3 שנים (וחריטה בעברית)

או את הבחור דל:

http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm

ב 7,100.

שמעתי דברים לא נחמדים על האחריות של דל.

האם ההבדל בין המחשבים שווה את ה 1500 ש"ח הבדל?

עפר.

פורסם

אם יש לך את הכסף הנוסף, האייסר יהיה הרבה יותר מהיר.

אסור לדבר על גבי הפורום לגבי טיב שירות של יצרן/יבואן/חנות מסויימים.

פורסם

המפרט של acer יותר טוב אם אין לך בעיה של הוספת עוד אלפייה(מ7000 ל8000) אז אל

תחשוב פעמיים תקח את הacer.

פורסם

אני מסכים בהחלט. זה מחשב בן זונה. רק ש . . . ACER לא היו עושים פעם מחשבים ופשטו את הרגל או שקנו אותם? מאיפה הם צצו פתאום?

פורסם

לפי האתר, ה-Dell עם הארד דיסק של 120 ג'יגה ו-2 ג'יגה זיכרון יוצא 8,050 ש"ח (זול ב-650 ש"ח מה-Acer).

יש לו גם כן אחריות של 3 שנים.

המעבד שלו קצת יותר מהיר (2 GHz)

לכן אני לא מבין על סמך מה אתם אומרים שה-Acer יהיה מהיר יותר ?...

פורסם

הכל בגלל הכרטיס מסך לdell יש x1400 (אם אני לא טועה) ולacer יש 7600 ובגלל זה ההבדל ב650 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

יש ל ACER עוד כמה גאדג'טים נחמדים.

צריך לעשות בדיקה על האחריות של דל כמה היא מקיפה ל 3 שנים ומה היא כוללת, אבל בבדיקה שלי מול אייסר האחריות

שלהם הכי מקיפה שיש. ראיתי את הדל והוא מעוצב נחמד אבל לפי דעתי , שלא מסתמכת על יותר מתחושה, האייסר יותר

רציניים...

ביצעתי הזמנה היום חברים! אז מזל טוב לי. תודה על מכלול התשובות. הפכתי ממש למסטר בניידים :) נמסיס אני בא לנהל

איתך את הפורום, עוד מעט אני מגיע ל 30 תגובות...

תודה אנשים,

עפר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים