עבור לתוכן

כתבה מעניינת על DX10

Featured Replies

פורסם

שלא.

למה לא?

• תגובות 43
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כי לDX10 אין כמעט שום דבר מעניין להציא חוץ מהיתרונות של WDDM ובשביל זה צריך Vista.

פורסם

כי לDX10 אין כמעט שום דבר מעניין להציא חוץ מהיתרונות של WDDM ובשביל זה צריך Vista.

נו אז? כרטיס שתומך חומרתית בDX10 שירוץ תחת מעטפת של WIN XP יעבוד כמו שהXP מאפשר לו , לעומת זאת אם הוא יעבוד תחת מעטפת של WIN VISTA הוא יריץ את השיפורים שעשו בו , בכל מקרה הוא יכיל תמיכה חומרתית אחורה בDIRECTX 9.0C מכייוון ש10 רק מוסיף לו עוד (עוד הרבה האמת) אפקטים וכאלה ולא מבוסס על עקרונות אחרים לגמריי , ככה שבתכלס כן , הוא ייתמוך יופי בXP

פורסם

אני לא מבין על מה הויכוח?

הכרטיסי DX10 יצאו בחודשים הקרובים לערכתי אם מיקרוסופט לא תידחה יותר תוסיטה

ולפי כל הדיבורים הם יתמכו חזק גם בDX9

ככה שמי שמתכנן על כרטיס יקר מאוד שווה לחקות

אבל למי שאין סבלנות יש היום כרטיסים מאוד חזקים במחיר יחסית מצחיק

וכל זה ביגלל שהדור הבא מיתקרב

בעינין מתי יהיה חובה התמיכה החומרתית בDX10

בטח עוד הרבה זמן

אבל גימרים של מחשב לא מחכים למתי זה חובה -הם רוצים אפקטים חדשים היום

אני אישית פרשתי לקונסולות ככה שזה לא מדאיג אותי כרגע

אבל שאני חושב על הנושא אתם שוכחים שDX10 יהיה רק בוסיטה

ווסיטה=צריכת משבים גדולה =צריך לשדרג יותר מי רק תכרטיס כדי להפיק את רוב הביצועים

בקיצור מתכננים כרטיס בסביבות ה1000 שקל על תחכו

מעל תחכו

פורסם

נו אז? כרטיס שתומך חומרתית בDX10 שירוץ תחת מעטפת של WIN XP יעבוד כמו שהXP מאפשר לו , לעומת זאת אם הוא יעבוד תחת מעטפת של WIN VISTA הוא יריץ את השיפורים שעשו בו , בכל מקרה הוא יכיל תמיכה חומרתית אחורה בDIRECTX 9.0C מכייוון ש10 רק מוסיף לו עוד (עוד הרבה האמת) אפקטים וכאלה ולא מבוסס על עקרונות אחרים לגמריי , ככה שבתכלס כן , הוא ייתמוך יופי בXP

אין שום סיבה שכרטיסים האלה ירוצו על XP, אין שום סיבה לחברות לייצר דרייברים שיתאימו לWDM הישן, ויצליחו לפצות על כל מה שחסר בruntime של DX9.

ושוב פעם זה לא קשור לספריית הפונקציות החדשות של הAPI, זה קשור לשינויים בruntime בממשק תוכנה, ובמבנה הדרייבר החדש שvista מציג.

פורסם

זה דבר שלא הבנתי, איך אתם בכלל יודעים מה יצליח לפצות על מה? אולי ההבדל יהיה זניח בכלל וכרטיסים חזקים של DX9 יעבדו עם אמולטור של DX10 בצורה שקרובה מאוד לכרטיסי DX10...??

פורסם

הם לא...

כרטיסי DX9 וDX10 יעבדו חומרתית בצורה שונה לגמרי... אימולטור מדמה את היכולת התוכנתית, לא יותר מזה.

פורסם

אמולטור לחומרה חזקה יותר אפשרי

אבל יוריד משמעותית תביצועים

אמולטורים איכותים בדרך כלל מישתמשים בחומרה חזקה יותר כדי לעשות אמולציה לחומרה חלשה יותר ולא האפך

מה שכן יהיה זה DX9 חדש שיפתור חלק מהבעיות של המפתחים אבל לא את כולם

ומיקרוסופט בטח תנסה ליגרום לזה שיהיו מישחקים שיפעלו רק בוסיטה

ויותר מאוחר שיהיו מספיק כרטיסים בשוק רק בDX10

הלו 2 לדוגמה אמור ליפעול רק בוסיטה (למרות שהוא מחורבן להיום)

פורסם

אמולטור לחומרה חזקה יותר אפשרי

אבל יוריד משמעותית תביצועים

אמולטורים איכותים בדרך כלל מישתמשים בחומרה חזקה יותר כדי לעשות אמולציה לחומרה חלשה יותר ולא האפך

מה שכן יהיה זה DX9 חדש שיפתור חלק מהבעיות של המפתחים אבל לא את כולם

ומיקרוסופט בטח תנסה ליגרום לזה שיהיו מישחקים שיפעלו רק בוסיטה

ויותר מאוחר שיהיו מספיק כרטיסים בשוק רק בDX10

הלו 2 לדוגמה אמור ליפעול רק בוסיטה (למרות שהוא מחורבן להיום)

צודק לגביי האמולטורים , לכן יש אמולטורים לPC שמחקים GAMEBOY ADVANCE וכאלה ולא להפך :hi:

אני מקווה שאתה צודק לגביי הDX9 המחודש , יקראו לזה אני מניח DX9.0D או משהו כזה

נו בטח שהם ינסו , הם יכולים להרשות לעצמם כלכלית להכריח את השוק לעבור לVISTA

ברגע שיהיו כרטיסים שיתמכו חומרתית בDX10 לא נצטרך בכלל דרייברים חדשים והכל אלה פשוט בשדרוג הבא נקנה כאלה וגמרנו ...

פורסם

ראיתי תמונות חדשות של HALO 2 והוא לא ניראה כזה מכוער...

פורסם

למה FX זה סידרה איומה ?

לי יש ....?

פורסם

למה FX זה סידרה איומה ?

לי יש ....?

לא יודע מי הטיפש שכתב שזאת סדרה איומה , אבל בכל מקרה הוא טועה ,כמו שאמרתי קודם לי יש FX 5700 ואני מאוד נהנה ממנו (אבל במחשב החדש אני עורק לATI ולוקח X1900XT 512 ) .

לדיון , בקיצור , נחכה עוד כמה שנים כשיצא DX10 ואז נראה איזה אפקטים הוא מביא

פורסם

FX זו סדרה איומה כי כל כרטיס מקביל מסדרת ה - 9XXX של ATI ניגב עם ה - FX את הרצפה.

פורסם

FX נחשבת סדרה לא טובה כי התמיכה של בDX9 לא מהממת בכלל. הביצועים שלה צונחים עם DX9 ביחס לסדרת ה9 של ATI.

בכל מקרה, תנסו להשאר בנושא ולא לגלו שאחרת הדיון ינעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים