עבור לתוכן

מארז + ספק , כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מחשב מחנות שאני סומך עליה ועכשיו אני במסע ומתן איתם על הרכיבים , הציעו לי במארז וספק ככה : ENERMAX noisetaker2 485 420w + Thermaltec Swing Full tower case , איך המארז מבחינת רעש וסירקולציית אוויר והאם הוא יכיל בנוחיות ASUS P5B DELUXE + E6400 + SCYTHE NINJA PLUS 6 , לגביי הספק , האם הוא טוב ולא ג'נרי , מה ההבדלים בינו לבין סדרת LIEBERTY והאם הוא יעמוד באוברקלוק גם למעבד וגם לכרטיס מסך (SAPPHIRE RADEON X1900XT 512 ) ולא יעשה הפלות מתח וכאלה , גם באוברקלוק מקסימלי וגם בהוספת כמה מאווררים (אני לא מתכנן קטודות או קרור מים או קרור כבד יותר) ?

פורסם

המארז בלי המאוורר שבא איתו הוא שקט

עם המאוורר הזה הוא לא רועש, אבל בהחלט לא חרישי כמו שהוא היה עם 2x CoolerMaster UV 120MM למשל

נוחות? תשכח מה-SwinG או מכל מארז Midi

אם אתה מחפש נוחות עבודה לך על מארז Tower

בהחלט אפשרי לעבוד ב-SwinG אבל לא קרוב ל-Tower

הספק בסדר גמור, אבל עירבבת שני דגמים, ה-485 שהוא 480W, וה-425 שהוא 420W

בכל מקרה יש היום Enermax Liberty 400W שעדיף על ה-420W והליברטי 500W שעדיף על ה-480W

פורסם
  • מחבר

המארז בלי המאוורר שבא איתו הוא שקט

עם המאוורר הזה הוא לא רועש, אבל בהחלט לא חרישי כמו שהוא היה עם 2x CoolerMaster UV 120MM למשל

נוחות? תשכח מה-SwinG או מכל מארז Midi

אם אתה מחפש נוחות עבודה לך על מארז Tower

בהחלט אפשרי לעבוד ב-SwinG אבל לא קרוב ל-Tower

הספק בסדר גמור, אבל עירבבת שני דגמים, ה-485 שהוא 480W, וה-425 שהוא 420W

בכל מקרה יש היום Enermax Liberty 400W שעדיף על ה-420W והליברטי 500W שעדיף על ה-480W

טוב , אז אני אגיד לחברה בחנות לגנוז את ההצעה הזאת ולתת לי את מה שהצעת לפניי כמה ימים SILVERSTONE TJ06 , ולגביי ספק , אני אבקש מהם ליברטי וגמרנו ...

פורסם

שאני אבין

אתה באמת משווה בין SwinG ל-TJ06?

פורסם
  • מחבר

שאני אבין

אתה באמת משווה בין SwinG ל-TJ06?

הTJ06 יותר טוב לא? או שהרגע דיברתי את השטות של החיים שלי?

בכל מקרה אתה עצמך המלצץ לי על SILVERSTONE TJ06 שהוא גם FULL TOWER שמצויין לOC , גם בא עם כמה מאווררי 120 מעולים , וגם באופן כללי מארז שנותן איוורור טוב , לעומת הSWING שהוא MIDI , אז לא , לא השוותי

פורסם

בדיוק

ה-TJ06 הרבה הרבה יותר טוב

לא באותה רמה

פורסם
  • מחבר

בדיוק

ה-TJ06 הרבה הרבה יותר טוב

לא באותה רמה

well , yeah !!! (sorry for talking english , the shift key on my keyboard died , fueneral tommorow 6 oclock) the price is doubled , but the TJ06 is worthy of much more than just 2x , more like 3x , so , ill try to convince the sale's person in the store to order the TJ06 from his suppliers instead of just wasting precious time for all 3 of us... p

פורסם

פי 2?

ז"א סביבות ה-850 שקל?

במחיר כזה תיקח Stacker 810

פורסם
  • מחבר

פי 2?

ז"א סביבות ה-850 שקל?

במחיר כזה תיקח Stacker 810

טוב סידרתי את הקטע של האנגלית , בדקתי מחירים , וואי המחיר של המארז הזה צנח... מה ההבדלים בין STACKER 810 (או ש810 זה המחיר ולא מספר הדגם) לבין הTJ06?

פורסם

ה-Stacker הרבה יותר גדול, מאוורר ומודולרי

וכמובן מתקדם

וכן 810 זה הדגם ולא המחיר

פורסם
  • מחבר

ה-Stacker הרבה יותר גדול, מאוורר ומודולרי

וכמובן מתקדם

וכן 810 זה הדגם ולא המחיר

או קיי , וכמה הוא עולה ? כי אם הוא עולה 900 שקל כמו ששיערתי שהSILVERSTONE עולה , אז עדיף נראה לי הSTACKER .

בכל מקרה , אם המחיר אכן בסביבה שאני צריך , אז אני אלך עליו , סדר העדיפויות כזה לפי מה שייהייה בחנות בזמן הקרוב

1) STACKER 810

2) SILVERSTONE TJ06

3) GIGABYTE AURORA 3D

4) כמה ג'נריים כמו RAIDMAX SCORPIO 668 , SUNBEAM TRANSFORMER וכ'ו...

פורסם

תכניס Antec P180 אחרי ה-Stacker

וכן המחיר שלו בסביבות ה-900-950 שקל

פורסם
  • מחבר

תכניס Antec P180 אחרי ה-Stacker

וכן המחיר שלו בסביבות ה-900-950 שקל

או קיי ... ורגע כל אלה הם שקטים ומשקיטים או רק שקטים אבל מושפעים ממה שבפנים או רועשים נקודה?

עריכה : מצאתי טיפה פרטים על הSTACKER, מדובר בCOOLER MASTER STACKER 810

פורסם

ארבעת הראשונים שקטים

מה ששמת אחרי זה אלוהים יודע

פורסם
  • מחבר

ארבעת הראשונים שקטים

מה ששמת אחרי זה אלוהים יודע

אלוהים כנראה לא יירצה לדעת , גם לו מגיע לישון בליילות...

בכל מקרה, אני אלך על הSTACKER 810 , אם אין וגם לא יהייה בזמן הקרוב , אז הSILVERSTONE , יותר מזה אני כבר לא ארד , וכמובן ENERMAX LIBERTY 400W , זהו , קיבלתי תשובה , תודה רבה לך על הזמן שהקדשת (לא בהכרח רק בת'ראד הזה :) ) ועל כל העזרה שעזרת לי פה , לילה טוב וגמר חתימה טובה

זהו אתה יכול לנעול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים