פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים איכות זאת מילה מעורפלתאם אתה מדבר על איכות בניה אני אומר לך שכל המארז מתכתי, יש לי אותו קרוב לשנה והכל מתקתק כמו שעון שוויצרי בתכנון גרמני, עם יעילות יפנית ועיצוב איטלקי ;Dתגדיר סעיפים לפיהם אתה קובע איכות ואני אגיד לך עד כמה אני שבע רצון מכל אחד
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מה הצפיפות של הפלדה / אלומיניום בשלדה?מה איכות הפלסטיקה?מה רמת ההרכבה?כמובן שזה יחסית למארזים אחריםככה שכל עוד אין לך נסיון עם ה-Stackerים וה-P180 וה-Lian-Liים אתה יכול לטעון לאיכות כמה שאתה רוצה אבל אין לך עם מה להשוות
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים יכול להיות שאני בור ועם הארץולגבי הצפיפות אני לא יודע לומר לך במדוייק. אבל זה מאתגר את הדרמל שלי.איכות הפלסטיקה מעולה, המקומות היחידים שיש בהם פלסטיקה הם הפאנל הקדמי והמחזיקים של ה-PCI. מקדימה הכל עובד מצויין, והמחזיקים של הPCI מאוד חזקים ולוקח שניות להשתמש בהם.רמת ההכרבה לדעתי מצויינת. אין חריקה וגניחה אחת...לא יודע למה נוצרה למארז הזה סטיגמה של לא איכותי.ובכלל, אולי הסטאקר חסין כדורים, אבל מה זה משנה? בשביל לשבת על שולחן הקאנדלף הוא עמיד וחזק הרבה יותר מהנחוץ
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר מה שנכון נכון אבל ותמיד יש אבל בסטאקר יש 9 מאוורים 120 שאם אתה מסדר אותם נכון יכולים לקרר לא רק את המארז אלה את כל החדר שלידרך אגב איך כדי לסדר אותם שיתנו תפוקה וסירקולציה טןבה?
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר אתה יודע מה זה 9 מאוורים של 120 יותר חזק ממאורר שולחן שדולק ליד מארז פתוח אבל אחד החסרונות שלו זה אבק אבל את זה תמיד אפשר לנקות
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים יכול להיות שאני בור ועם הארץולגבי הצפיפות אני לא יודע לומר לך במדוייק. אבל זה מאתגר את הדרמל שלי.איכות הפלסטיקה מעולה, המקומות היחידים שיש בהם פלסטיקה הם הפאנל הקדמי והמחזיקים של ה-PCI. מקדימה הכל עובד מצויין, והמחזיקים של הPCI מאוד חזקים ולוקח שניות להשתמש בהם.רמת ההכרבה לדעתי מצויינת. אין חריקה וגניחה אחת...לא יודע למה נוצרה למארז הזה סטיגמה של לא איכותי.ובכלל, אולי הסטאקר חסין כדורים, אבל מה זה משנה? בשביל לשבת על שולחן הקאנדלף הוא עמיד וחזק הרבה יותר מהנחוץעכשיו זה גם תלוי איזה דרמל כי יש גם חרא דרמליםולא התכוונתי כמה זמן לוקח להשתמש בפלסטיקה אלא האיכות שלההאיכות הרכבה שלה והאיכות הרכבה הכוללת
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים שמע שום דבר לא התפרק. זה אומר שהכל בסדר... לא שיש לי דרך אחרת לבחון את הפלסטיקה חוץ מלהשתמש בה ולראות שהיא עובדת בסדר... ולא נשחקת וזה סקיל 125 וואט שרחוק מלהיות חרא.. עם ביט קרבון : איכות ההרכבה טובה- שוב, המארז לא מתפרק
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים תשמעאם במארז של 1200 שקל דברים היו מתפרקים אנשים היו עושים ל"ג בעומר במשרדי TT
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים לא יודע אני נידקלתי על ה Gigabyte Aluminium 3D Auroraואני הולך לקנות אותו השבוע אפילו
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים יונתן, בפעם הבאה שאתה בעיר-הקודש אתה מוזמן לראות את ה-STACKER 830.אחרי זה תגיד לי שאיכות זאת מילה מעורפלת.ותביא ת'דרמל שלך, שיהיה ל-STACKER מה לאכול. הוא רעב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.