עבור לתוכן

האם צריך קירור לE6300?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני עומד לרכוש מחשב על המעבד Intel Core 2 Duo E6300 והמארז Sunbeam transformer (אבל אני מחליף לו את שלושת מאווררי ה 80mm לכאלה של Arctic Cooling).

רציתי לדעת אם נחוץ לקנות גם קירור למעבד. תודה :xyxthumbs: אגב שאר המפרט אם זה משנה משהו הוא:

Gigabyte 945P-S3

TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 X2

CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB

המאווררים שאני מחליף לטרנספורמר:

ARCTIC COOLING AF8025 X2

ARCTIC COOLING Arctic Fan 8

FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm

Western Digital WD1600JS

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אממ.. אתה מתכנן אובר קלוק? אם כן אני חושב שתצטרך קירור אחר למעבד.

למרות שאני דווקא הצלחתי להגיע די רחוק עם המאוורר סטוק של אינטל, ועוד עם מעבד הרבה יותר חם - הפנטיום D ב90 nm.

פורסם

לעבודה רגילה ואובר קל אתה לא צריך להחליף קירור הרי הם לא מוכרים את המעבד עם קירור שלא יכול לתמוך בו

פורסם

אני מניח שאתה מחליף לטרנספורמר את המאווררים בגלל שהם מרעישים... הקירור סטוק של המעבד מרעיש יותר מהם...

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאתה מחליף לטרנספורמר את המאווררים בגלל שהם מרעישים... הקירור סטוק של המעבד מרעיש יותר מהם...

באמת? חשבתי שמעבד לא אמור להרעיש, במיוחד לא עם קירור סטוק.

טוב בכל מקרה אני לא מבצע OC אז אני לא אחליף איוורור ואקווה לטוב.

פורסם

אם אתה לא עושה OC אז לא חבל על הכסף?

אני מניח שהקירור סטוק של הקור 2 דאו זהה\דומה לזה של פנטיום D, ואם זה המצב אז הוא כמעט ולא מרעיש אלא אם כן הוא במאמץ.

לדעתי אתה לא צריך להחליף מאווררים ולא קירור למעבד. מקסימום אם יש צרות אתה תמיד יכול להחליף, אבל בסה"כ המחשב שלך לא אמור להרעיש יותר מדי ובטח ובטח שלא להתחמם יותר מדי במצב סטוק.

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא עושה OC אז לא חבל על הכסף?

אני מניח שהקירור סטוק של הקור 2 דאו זהה\דומה לזה של פנטיום D, ואם זה המצב אז הוא כמעט ולא מרעיש אלא אם כן הוא במאמץ.

לדעתי אתה לא צריך להחליף מאווררים ולא קירור למעבד. מקסימום אם יש צרות אתה תמיד יכול להחליף, אבל בסה"כ המחשב שלך לא אמור להרעיש יותר מדי ובטח ובטח שלא להתחמם יותר מדי במצב סטוק.

כתבתי שאני לא הולך להחליף איוורור למעבד בסופו של דבר אלא רק למארז כי הוא רועש.

פורסם

לפי דעתי תחליף למעבד קירור בכל מקרה כי הגוף קירור המקורי של אינטל מגיע בלי תמיכה מתחת ללוח וכל הלוח מתעקם דבר שנ י שהוא דיי רועש הייתי ממליץ לך לקנות את ה GlacialTech Igloo 5071 70-80 ש"ח הוא שקט ומצויין אם אתה לא מתכוון לעשות אוברקלוק.

פורסם

אני קונה מפרט דומה לשלו (אותו מעבד, לוח וכ.מסך) אבל אני לעומת זאת מתכנן OC בינוני+ (עד לרמה של E6600 לפחות), איזה קירור לקחת (לא BT) עד 250 ש"ח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים