עבור לתוכן

tomshardware פרסמו את תוצאות הבנצ'ים שלהם ל Kentsfield !

Featured Replies

פורסם

http://www.tgdaily.com/2006/09/09/preview_kentsfield_processor/

Kentsfield easily shattered previous benchmarks records and highlighted its horsepower especially in threaded applications such as audio and video processing. The chip was able to set new record levels in traditional benchmarks such as 3DMark 05 and 3DMark 06 as well. Overall, Kentsfield turned out to be about twice as fast as the Pentium EE 965, while consuming about the same power. And while power consumption is up significantly from the Core 2 Extreme, the chip still undercuts the Pentium EE 840.

הם אומנם לא הראשונים כי coolaler פרסם את שלו באקסטרים אבל זה ממש מרגש.

עריכה: פורסם.

vvvvvvvvv

• תגובות 66
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אכן, התקדמות יפה לעתיד טוב יותר, המאמר התפרסם אולי אפשר לשנות את הכותרת ל "פרסמו"

http://www.tomshardware.com/2006/09/10/four_cores_on_the_rampage/

Editor's Opinion

For me, working with one of the first quad core systems was amazing. No matter how many applications you run at the same time, the system reacts to user commands quickly. Some applications require half the time to finish tasks. To me, it's like being catapulted a year into the future and is unlike the past few years when computing power increased only marginally. Intel pumped out 30% more performance with Core 2 Duo and will double that again with Core 2 Quadro soon.

פורסם

לא נראה שזה עושה הבדל במשחקים מאחר שיש מעט משחקים שמנצלים יכולות של 2 ליבות ואלה שכן לא מתקרבים ללנצל את הפוטנציאל המלא, איך הם ינצלו 4??

מאחר ואני מסתכל על זה מנקודת מבט של שחקן זה נראה לי מיותר לגמרי, תוצאות המשחקים בדיוק אותו דבר כמו לכפולי הליבה כשמדובר באותו תדר מעבד.

מבחינת workstation אני משאר שזה צעד גדול ויעיל, אבל לגיימרים לדעתי צריך לחכות שמשחקים יוכלו לנצל בצורה יותר אפקטיבית את כפולי הליבה לפני קפיצה ל-4, שהמחירים שלהם כנראה יהיו הרבה יותר מכפולי הליבה, לפחות בהתחלה.

פורסם

כמו שנאמר מיליון פעמים קודם

התיכנות (ב-99% מהמקרים) הוא מראש לריבוי ליבות, מפרידים לכמה שיותר ת'רדים

פורסם

תוצאות מדהימות ! ומפתיעות , לא צפיתי לכזה שיפור

פורסם

תוצאות צפויות...

חוץ מאפליקציות שמתחלקות לתראדים ממש נהדר כמו קידוד וידאו - אין יתרון משמעותי כלל לארבע ליבות על שתי ליבות.

אלא אם ממהירים את הקנטספילד למהירות גבוהה מה x6800...

אפליקציות שאינן טובות מטבע הפעילות שהם עושים לריבוי מעבדים כמו משחקים לא רצות משמעותית מהר יותר. למרות שהם multi-threaded.

יקח עוד זמן לשיפור ביצועי ה מולטי-תראדינג בישומים ביתיים...

כמו שכתבתי לפני חודשים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186981.0

פורסם

:P

ביצועים מעולים, אבל היו צפויים כעקרון..

עכשיו נשאר רק לפנטז.. :hat:

פורסם

כמה החלום הזה צפוי לעלות?

פורסם

1000$ אם יש לך תכסף הדרוש :smile1:

אינטל שיחקו אותה עם הקנטספילד, עכשיו נשאר לראות מה K8L יכול לעשות :o או 4X4 :cool2:

פורסם

1000$ אם יש לך תכסף הדרוש :smile1:

אינטל שיחקו אותה עם הקנטספילד, עכשיו נשאר לראות מה K8L יכול לעשות :o או 4X4 :cool2:

999$ בסיטונאות.

בכל מקרה, תמיד אפשר לרכוש מערכת Clovertown MP.

הם מציגים מספר דגמים, כולל כמה זולים במיוחד (בניגוד למעבדי הKentsfield).

פורסם
  • מחבר

זה יהיה 1000$ לxtreme או להכי פשוט?

פורסם

הדגם היחיד (כרגע) הוא מוגדר כIntel Core 2 Extreme, והוא עולה 999$ בסיטונאות וכנראה מחיר שוק של 1,000$ - 1,200$.

פורסם

אני ממש לא מבין אותכם, לזה אתם קוראים ביצועים מעולים :kopfpatsch:

המעבד הזה רק מוכיח את התאוריה שלי, והיא כל עוד אינטל לא תעבור מ-FSB ל- CSI המקביל לטכנולוגית ccHT של AMD,

הם תקועים עם מעבד מרובע ללא יכולת התרוממות ביצועים, כי תעשו חשבון פשוט 1333 fsb לחלק ל-4 ליבות?

מה קיבלתם...333 fsb לכל ליבה, וזה צואר בקבוק אדיר! שלא נדבר על 1066/4 יוצא 266 fsb לכל ליבה :kopfpatsch:

עכשיו תתארו לכם את המעבד הקוואד של AMD החדש, 4 ליבות מחוברות ב-ccHT בבאס החדש H.T3 עכשיו אתם מבינים את ההבדל!

המעבד של AMD לדעתי יהיה לפחות ב- 60% יותר מהיר מקינספילד של אינטל.

זאת הסיבה שלאינטל אין שרתי 4p ומעלה.

פורסם

זאת בדיוק הבעיה, שאתה לא מבין :)

אתה גם לא מתייחס בכלל לביקורת (אני גם בטוח שלא טרחת לקרוא אותה)

אלא חוזר על אותן טענות שהשתמשת בהן בעבר

(בינתיים, הן לא עומדות במבחן המציאות)

פורסם

אורי

אתה שוכח שמדובר על שני Conroeים

ככה שלמעשה מדובר בעיקרון על FSB 1333 שמחולק לשתי ליבות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים