עבור לתוכן

2 ג'יגה זיכרון לאוברקלוק מחפש את הסט האולטימטיבי

Featured Replies

פורסם

יצאו גם זכרונות חדשים של GEIL בתדר 1200MHZ כדיי לבדוק גם אותם, אולי הם יהיו טובים יותר מה - DOMINATOR.

לינק - http://hwzone.co.il/news/1157724912/29111/

שאלה שלי - האם יצאו מבחנים וביקורות לזכרונות האלו? כנ"ל לגבי הדומינייטור.

• תגובות 37
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יצאו גם זכרונות חדשים של GEIL בתדר 1200MHZ כדיי לבדוק גם אותם, אולי הם יהיו טובים יותר מה - DOMINATOR.

לינק - http://hwzone.co.il/news/1157724912/29111/

כמו שמצוין בכתבה , המתח מאוד גבוה לסוג זה של זזכרונות , צריך גם לוח אם איכותי שיבוא איתם.

פורסם

עומרי, מה הכוונה REV חדש לHZ ?

הזמנתי HZ, אתה מתכוון לאלו עם הD9GMH ?

פורסם

עומרי, מה הכוונה REV חדש לHZ ?

הזמנתי HZ, אתה מתכוון לאלו עם הD9GMH ?

לא, (טוב כן, הם עדיין משתמשים בMicron D9GMH) פשוט שיפרו את השימוש במתחים (באותה מידה אפשר לסדר תזמונים טובים).

פורסם

הDominator (עם השבבים המחודשים) של Crosair והHZ (הRev החדש) של G.Skill.

יאי REV חדש, אני בדיוק עומד לקנות אותם עוד כמה שבועות, אז אני אקנה כבר בREV החדש :yelclap: בגלל זה העלו את המחירים של ה HZ הנוכחי כי בטח הפסיקו לייצר אותו (...?)

ידוע מתי הREVISION החדש יגיע לארץ?

ידוע על הצ'יפים שהוא יעשה בהם שימוש?

פורסם

יאי REV חדש, אני בדיוק עומד לקנות אותם עוד כמה שבועות, אז אני אקנה כבר בREV החדש :yelclap: בגלל זה העלו את המחירים של ה HZ הנוכחי כי בטח הפסיקו לייצר אותו (...?)

ידוע מתי הREVISION החדש יגיע לארץ?

ידוע על הצ'יפים שהוא יעשה בהם שימוש?

תגובה מעל.

מדובר בזכרונות זהים, פשוט עכשיו הרבה יותר נוחים להאצה.

פורסם

סליחה שאני לא קשור אבל לא עדיף לקנות זיכרונות value עם צ'יפים טובים לאובר קלוקינג ולעשות איתם?

כמו שיש כבר בפורום את ה-corsair של שמוליק הם עושים 1000mhz במתח 2.3-4 והם יציבים מאוד.

פורסם

סליחה שאני לא קשור אבל לא עדיף לקנות זיכרונות value עם צ'יפים טובים לאובר קלוקינג ולעשות איתם?

כמו שיש כבר בפורום את ה-corsair של שמוליק הם עושים 1000mhz במתח 2.3-4 והם יציבים מאוד.

אילו זכרונות VALUE יכולים להבטיח אוברקלוק ל - 1000 ? (זה לא סתם מזל?)

פורסם

התגובה של הValue סתם לא קשורה לנושא.

בכל מקרה, הDominator עדיפים (במידה ויש לך את הכסף, עולים בסביבות ה200$ יותר מהHZ, אבל מגיעים עם קירור מיוחד ואופציה למאוורר).

פורסם

קיבלתי הרגע HZ וPK חדשים חדשים :-) שנת 2006 שבוע 36...

מדהימים אני חייב לציין...

עריכה : למה הפורום חותך את הצדדים של התמונות, זה לא פעם ראשונה שאני רואה זאת... :-(

image00001wc3.jpg

image00002al6.jpg

image00003om5.jpg

image00004zm6.jpg

image00005zh6.jpg

image00007wq3.jpg

פורסם

תתחדש, אשמח לראות תוצאות.

פורסם

אני הזמנתי את ה HZ איך אני אדע איזה REV זה?

פורסם

זה לא כל כך משנה, שניהם טובים...

ככל המספר הסידורי מתחיל בספרות גבוהות יותר, כך הייצור יותר אחרון, וכך הוא יותר חדש...

למשל שלי, 636, כלומר 2006 שבוע 36.

שבוע 36 של השנה, זה שבוע שעבר, כלומר אם יש REV חדש כלשהוא, סביר להניח שזה אחד מהם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים