עבור לתוכן

מחפש את תוכנת ה Remote Control הטובה ביותר + כמה שימושים לא רגילים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש תוכנת Remote Control אשר תיהיה יעילה וציבה מהירה ובטוחה!

מטרותי הם להתחבר למחשב שלי ממקומות מרוחקים ולתפעל אותו, לעיטים מדובר גם על עבודות שדורשות משאבים כגון קימפול רינדור הרצת מספר תוכנה דיאגנוסטיקה בו זמנית ודברים מהסוג הזה.. איני רוצה שהתוכנה תעשה בעיות בזמן שהמחשב שנימצא בשליטה עובד במאמץ.

בנוסף אנוכי ירצה מידי פעם להפעיל סרט על המחשב שלי (שנמצא במקום מרוחק מהבית) ולגרום למחשב בבית להראות את אותו הסרט באיכות טובה ובלי "תקיעות וריצודים" - בישביל אחי הקטן :)

האם קיים שד כזה?

בתודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

1) VNC ..

2) תשתמש VNC כדי להפעיל את ה מדיה PLAYER המחשב של ה HOST

שיקח את סרט מהרשת

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה רבה על התגובה.

האם התוכנה שציינתה תעמוד בדרישות שצויינו? עבודה בתנאי לחץ וכו?

שמתי לב שהיא חינמית.. האם זה משנה משהו? אגב לא אכפת לי אם היא תיהיה גם בכסף.

והאם אני יוכל לעשות את הטריק של הפעלת הסרטים?

שאני יפעיל את הסרט על המחשב שלי ושהמחשב בבית יראה אותו בבירור?

אגב מה דעתך על התוכנה: GoToMyPC ?

פורסם

לא הבנתי לגבי הסרטים...אתה רוצה להציג אותם על המחשב שאתה מתחבר ממנו, או שאתה מתחבר אליו?

אם זה שאתה מתחבר ממנו, תשכח מזה, כי אז בעצם תצטרך לעשות סטרימינג, ועם התשתית היפה של האינטרנט בארצנו זה לא ילך טוב. אם אתה סתם רוצה להפעיל מרחוק סרטים, אין שום בעיה עם זה

פורסם
  • מחבר

בקשר לסרטים, אני רוצה להפעיל סרט במחשב שלי שאני נמצא איתו רחוק מהבית, ול"הקרין" אותו במחשב בבית לאחי הקטן דרך תוכנת Remote Control כלשהי.. כך שהוא יוכל לראות את הסרט שאני רואה בו זמנית, כאילו אנחנו רואים את הסרט ביחד רק שאנחנו מרוחקים זה מזה.

האם זה אפשרי? איך תיהיה איכות הסרט?

ושוב, מה דעתכם על התוכנה GoToMyPC?

תודה על תגובותיכם :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מצטער על הדאבל פוסט, הטראד הגיע לעמוד השני וטרם מצאתי את החייה שאני מחפש :smile1:

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא זה ולספק יותר מידע אם ניתן.

- ואם אפשר תתייכסו גם לעיניין הסרטים (ניגון הסרט במחשב שלי וצפייה בו זמנית במחשב המרוחק)

תודה :xyxthumbs:

פורסם

1. VNC זאת תוכנה טובה...

2. אין מצב שהסרט יפעל במחשב שלך כאשר אתה מתחבר אילו ממחשב אחר מרוחק בצורה חלקה.. מכיוון שרשת האינטרנט בישראל מחורבנת ולא מאפשרת שליחה מספיק מהירה בשביל סרט.. אם אתה רוצה לעשות את זה... תצטרך לשלם יותר ולהעלות את מהירות השליחה שלך..

3. לא מכיר את התוכנה שהצעת..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

ואם הפס רוחב של המחשב שאני משתמש בו יכול לעשות 30 Kb כמהירות שליחה ולא 10-15 שזה הסטנדרט בארץ, אז הסרט שאני יפעיל ירוץ בסדר על המחשב המרוחק שאליו אני יתחבר?

פורסם

סתם הצעה, לא משנה איזו תוכנה תבחר בסוף (ואני גם ממליץ על VNC , יותר מדוייק - ultra vnc)

אני ממש ממליץ לך, במידה ואתה הולך לעשות הרבה sessionים של התחברות למחשב מרוחק -

להגדיל את מהירות ההעלאה שלך בבית (במחשב הנשלט) ללפחות חצי מגה העלאה, או מגה העלאה

תאמין לי, מנסיון - אני כל יום מתחבר הביתה מהעבודה, לצרכים שונים, ומהירות העלאה בבית של 1 מגה עושה הבדל עצום בזרימה.

אם מגה העלאה יקר לך, אז לך על חצי מגה, זה גם משהו.

30 קב"ש העלאה שאתה מדבר עליו, לא יאפשר לך לראות סרט איכותי, במסך מלא עם סאונד , בו זמנית כמו שאתה רוצה, בשני המחשבים

גם 60 קב"ש לא יאפשרו לך את זה (שזה חצי מגה העלאה)

וגם לא 120 קב"ש (מגה העלאה) - טוב, זה אולי כן, אבל עם המתנה של איזה 20 דקות לפני תחילת ניגון הסרט, בשביל שיהיה STREAMING.

אני מציע שפשוט תעביר את הסרט עצמו ממחשב למחשב

(עדיפות - שהמחשב בעל מהירות ההעלאה הגדולה יותר ישלח את הקובץ למחשב השני)

תוך שעה-שעתיים-שלוש, הסרט נמצא בשני המחשבים

אתה נותן פקודה לנגן אותו במחשב הנשלט

ואתה בעצמך מנגן אותו במחשב שלך, השולט

זה הפתרון האידאלי נראה לי (או מגה העלאה + סטרימינג) באינטרנט שיש לך בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים