פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים אתה מוזמן לבדוק את זה לעומק ולהביא לי תמונה עם הכיתוב הזה על קופסה של כרטיס מסך .
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים 3dfx: it's so fast, it's kinda rediculousעד היום, זה הכרטיס שהייתי הכי מרוצה ממנו. אז לא היו עושים תרגילים ומרמים בבנצ'מרקס. nvidia משתמשת בתרגילים שיווקיים ומרמה כשהכרטיסים שלהם פחות חזקים. אז הם שיחקו על זה שהכרטיסים של 3dfx היו "רק" 16 ביט, מה שהם לא סיפרו, זה שהאיכות תמונה של 3dfx יותר טובה ב-16 ביט, ושב-32 ביט ה-riva לא מצליח להתרומם מעל 10 FPS.ממש חבל. 3dfx באמת היתה חברה חבל על הזמן.
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים זה שלך ? וגם בפעם המיליון מי רוצה לעזור לחברה לקום שוב צריךכסף ולהשיג את את האנשים שעבדו בחברה וזהו ואולי נשיג רבחים מהחברה על המעמץ שלנו : : : : והיא תהיה עוד פעם החברה מספר אחד בארץ ואם במקרה היא נסעה לחלל אז היא מספר אחד בחלל אני זוכר את זה כששתי האחים הקטנים שלי הסתקלו את זה חחחחחחחחחחח :lol: :lol:
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים NVIDIA לא ממש קנו את החברה בגלל שהיא כשלה NVIDIA כדי לברוח ממשפטים(היא גנבה המון פטנטים מ 3DFX) ולכן המסלול הנכון זה לקנות אותה ..
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים כמה הם כבר שווים היום ?40 שקל ? חחחחחחהאריזה שווה 2 ש"ח לבד.אני אתן לך 2.5 ש"ח על הכרטיס כולל האריזה.
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים זה בדיוק מה שהיה לי כשקניתי את הפנטיום 3 שלי בסוף שנת 2000זכרונות ... רשום על הקופסה 60 FPS מה זה אומר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.