פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים ארכיטקטורת מחשבים ועיבוד אותות ותמונה.אבל הפרויקט שלי בתכלס בעיבוד תמונה.מה אתה?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים עיבוד אותות, אבל אצלנו כבר לא מפרידים. יש לי מרצה שלמד כשהוא למד עיבוד אות קול,אבל חשבתי שכבר אף אחד לא מפריד יותר :-X אבל אין מה להשוות, אתה לומד בטכניון( 8)) ואני בסתם איזה מוסד עלום שם
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים :lol: :lol: :lol: בנאדם, אני לומד ברופין. אבל לקחו כמה דברים מהטכניון, כמו בערך כל התוכנית לימודים... אתה לומד בת"א?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מה זה\איפה זה רופין? :-X הייתי בטוח שאתה אחד מהעתודאים פה, רק שאתה במד"ה בכל מקרה אני לומד במכללה למנהל (בראשון, זה מה-יש )
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים אני לא עתודאי, רופין זה מכללה ("מרכז אקדמי"), שנמצאת 2 ק"מ צפונית לצומת בית ליד (השרון).
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים אממ, לא. ג'לגוליה יותר קרוב לראש העין, קלקליה ליד כפר-סבא. רופין אולי קרוב לטול כרם איכשהו
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים אממ, לא. ג'לגוליה יותר קרוב לראש העין, קלקליה ליד כפר-סבא. רופין אולי קרוב לטול כרם איכשהו אתה גם לומד ברופין? הייתי בטוח שאני היחיד בפורום שלומד שם ומי שרוצה מראה מקום מדוייק: 2 ק"מ צפונית לבית ליד, 10 ק"מ דרומית לחדרה, וגם בערך 10 דקות מנתניה.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים נגיד.. עכשיו קיבלתי מערכת שעות , יום רביעי לומדים מ-08:00 עד 21:00 (או כמו שאומרים אצלנו - מצאת החמה עד צאת הנשמה) ויום שישי 08:00 עד 15:00 אני אמשיך להבריז (טוב נו, מהמעבדה לא ) הקורסים נראים די מעניינים ואני מקווה שהם יתנהלו כמו שצריך.(ד"א אנחנו יוצאים למסע לפולין ממש ממש צמוד לתחילת הסימסטר ) אז בברכת שנה טובה ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.