פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים הנה אחד דיי ישן, דיי נהנתי לשחק בו למרות שהוא לא קיבל ביקורות נלהבות כלכך...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים אם התכוונת למשחק שאני הבאתי, אז לא, זה לא זה [ltr]are you sure?! [/ltr] נראה לי שזה Theme hospital נראה מי מזהה את זה... [ltr]x-com: terror from the deep[/ltr]
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים XCOM משחק אדיר הראשון הרבה יותר טוב מכל שאר הסדרה השני הוא בול כמו הראשון רק שינו את הסביבה... עכשיו, מי מנחש מאיפה זה לקוח ? עריכה : שיט, אני רואה שהוא כבר היה... אבל תנחשו שוב פעם...
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים [ltr]no, in ufo: enemy unknown the water had just 1 color and the ground was green and not yellow-green. plus you can see that the landing site is in the water.[/ltr]
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים האחרון נראה לי כמו משהו שקשור ל DUNE אבל אני לא מכיר את המשחק -השמות בדיאלוג הם מ DUNE......
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים איזה כיף! עכשיו סיימתי לעבור על הכל. קבלו כמה: לזה קוראים Qbert (יש לו עוד שמות)
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים se7en - זה היה משחק שהיה בו גם קטע של כריית זהב, ועוד כל מיני דברים של המערב הפרוע?נשמע לי מוכר אבל אני לא מצליח להיזכר בשם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.