פורסם 2007 ביולי 218 שנים דיי כוס אמק! עשית לי חשק לשחק בהיטמן!(ד"א איך HITMAN 2 מבחינת משחקיות ועלילה?)
פורסם 2007 ביולי 218 שנים סינדרום, התמונה בכלל לא קשה להבנה, הוא יושב בתוך תעלת האורור ומסתכל על השיקותים כן בסוף שמתי לב וערכתי... משום מה אכלתי סרט שהשירותים זה איזו תעלה בקיר , והכל נראה מעוות
פורסם 2007 ביולי 218 שנים סיסטם שוק 2?ואנשים, הת'רד מתחיל לסטות- להזכירכם, רק תמונות וניחושים, דיונים על המשחקים בתמונות בת'רדים נפרדים
פורסם 2007 ביולי 218 שנים לא לא סיסטם שוק 2.. ולא היטמן וכו'..אני מוסיף תמונה נוספת - ואני מאמין שכל מי שאי פעם שיחק במשחק כבר יזהה :[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 218 שנים לא HALF LIFE 1 לא DIEHARD.. מה זה עד כדי כך קשה :s05: חשבתי ישר ייקפצו עליי עם - "פחחח זה היה קל מידי , לכלכת.." רמז - המשחק שוחרר לפני בדיוק 10 שנים.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים טוב אני יודע איזה משחק זה, אבל רק כי חיפשתי קצת בגוגל...ואגב, לא הכרתי אותו.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים טוב אני יודע איזה משחק זה, אבל רק כי חיפשתי קצת בגוגל...ואגב, לא הכרתי אותו.איך חפשת בגוגל משהו שאתה לא יודע את השם שלו ?? .. שלא תבין אותי לא נכון, אני מאמין לך.. אבל איך מצאת את זה ?!! חחנ.ב - משחק ענקק !! סיימתי אותו בזמנו באיזה שבועיים בחופש הגדול של כיתה ז' או ח'.. לא זוכר..אחד היפים שהיו עד אותו יום.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים שניצל ו jacko_il.אולי תספרו לנו על מה אתם מתלחששים שם, שגם אנחנו נצחק (תחשבו על טון של מורה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.