פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר היא לא זולה זה היה ממש מרגש שתמרה הציעה לרני אביב להתחתן כעברו חמש דקות פוף היא מתה ואני יודע מי זה זה שעבד עם לילי גולד
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר וואיי מסכן רני אביב הוא אלמן יווווווווו אוף לא יקרה שבעונה אחת לא ימת אף אחד רק הרעים אם תמרה הייתה מגיע 5 דקות אחרי היא היתה חיה אוףףףף אני לא יוצא מזה
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים לא יודע איך אני ירדם היום בלילה.. וואיי מסכן רני אביב הוא אלמן יווווווווו אוף לא יקרה שבעונה אחת לא ימת אף אחד רק הרעים אם תמרה הייתה מגיע 5 דקות אחרי היא היתה חיה אוףףףף אני לא יוצא מזה :lol:
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים לא יודע מי זאת אבל הייתי בטוח שנרצחה במציאות .... חיכיתי ללינק מ-YNET.. חחח... סטלנים.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר תראו לא יודעת אם שמתם לב... אבל... לקרין ירו בבטן....זה אומר שזה מישהו שידע על ההריון ורצה להרוג את התינוק...ואל תגידו זה בטעות כי רואים שירו בתמרה כדי שלא תהיי עדת ראייה כי ירו לה בלב 3 יריות שכנראה חשבו שזה יהרוג אותה...והיחידים שידעו על ההריון היו לילי והראל... עכשיו אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים...אבל לדעתי זו לילי כי הראל היה מהסס לפחות לשניה לפני היה הורג את תמרה...זהו!! תגובות בבקשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.