עבור לתוכן

Oh my God! He killed Duffy! The Bastard!!!

Featured Replies

פורסם

RedneckwithDuffycopy.jpg

היה לי מאד משעמם... לא, לא ממש. להקה אחת ביקשה ממני (שוב) לצייר להם קריקטורות ואני אמרתי נראה, והתחלתי לעבוד על טכניקה חדשה לציור ולקחתי תמונה של הסולן (לשעבר) כדי להתאמן (אחרי שהתעללתי בתמונות אחרות) ואני דיי מרוצה מהתוצאה. זה לא 100% פיקס אלא רק להמחשה. ;D

פורסם

אה... אפשר להעליב?

פורסם
  • מחבר

אותו? אתה מוזמן. לא חושבת שהוא ישים זין, הוא יורד על עצמו כל הזמן. :smile1:

פורסם

באיזה תוכנה זה?

זה נחמד =] אבל רואים שדאפי לא קשור לתמונה.

פורסם

דווקא מאוד נחמד

אבל אם דאפי או איך שלא היו קוראים לו היה באיכות יותר טובה זה היה נראה יותר טוב

פורסם

זה סבבה.

אבל דאפי מפוקסל מדי, תנסי להחליק לו קצת את הפיקסלים(אולי אפילו למרוח קצת), כי אחרי הכל הוא דמות מצוירת - אין לו הרבה פרטים.

פורסם
  • מחבר

באיזה תוכנה זה?

זה נחמד =] אבל רואים שדאפי לא קשור לתמונה.

זה פוטושופ. יכולתי לצייר את דאפי, פשוט התעצלתי אז הדבקתי אותו.

פורסם

יצא יפה אבל נראה לי שפקששתה קצת בחלק של היד שמחזיקה את דאפי החיבור שלהם לא יצא משהו

אבל ממש מגניב

פורסם

אותו ציירת בפוטו? ממש יפה, מוכשרת 8)

פורסם

וואווו את צירת מדהימה!!!

איזה יופי

פורסם
  • מחבר

הנה עוד משהו שעשיתי, אבל רק קוים. עשיתי טעות קטנה בציפורניים ביד אחת כשעשיתי את הקוים ב-2 פיקסל ולא ב-1.

Bikini2copy.jpg

פורסם

אה... חשבתי שהגבתי בפורום הכללי -.-'

אהבתי ת'תמונה המקורית בכל מקרה. העבודה בפוטושופ נראת לי מעט מטופשת למרות שהכיוון הכללי לא רע בכלל(רוקר שוחט ברווז - Lovely).

התמונה מעלי מבוססת על תמונה אחרת(קווים) אגב? היא נראת לי טיפה מוכרת.

פורסם
  • מחבר

כן, התמונה המקורית עם הברווז - אמיתי לגמרי. בסוף הוא באמת שחט את הברווז... הוא שלח את התמונה המקורית למגזין גברים נורווגי ואמר שהוא לוקח את הברווז כבן ערובה ושוחט אותו אם הם לא כותבים עליו ועל הלהקה שלו. הם לא כתבו, הוא שחט את הברווז (ועוד שלח לי תמונות... הוא לא הכי בסדר בראש :screwy:) ובחודש אחרי זה הוא קיבל את תואר "מכתב הקוראים של החודש" ותמונתו באמת פורסמה שם. חשבתי לעבוד על טכניקת ציור שונה ממה שאני עושה בד"כ ולהמחיש את הרעיון ללהקה, כי הם רוצים שאני אצייר להם משהו, וזה מה שיצא, קצת מיהרתי וזה יכל להיות יותר טוב אבל רק רציתי להעביר רעיון. שלחתי את זה לסולן גם במייל שיתעודד קצת - עכשיו הוא רק אופה עוגות, סורג תחרה ומחליף חיתולים במקום להופיע. :lol:

התמונה עם הבקיני, גם זה מתמונה אחרת. זאת השיטה בעצם לצייר בפוטושופ. זה לא פריהנד, פריהנד אתה יותר יוצר דברים. עם פוטושופ אתה יותר מעבד תמונה.

פורסם

טוף. יצא יפה בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים