עבור לתוכן

גוש שלום - חלאות המין האנושי.

Featured Replies

פורסם

עם התגובה הזאת רואים שאת ממש לא מבינה מה המצב פה, לא שונאים ערבים, שונאים פלאסטינאצים (לפחות אני).

ותסבירי לי, למה להם מותר לזרוק עלינו אבנים, לרצוח אותנו, לחסל תינוקות, ולנו לא? זה בעצם מה שאת אומרת, להם מותר ולנו אסור.

קודם כל, אתה בהחלט מוזמן להרים אבן, לצאת לכביש בין-עירוני ולהתחיל לזרוק אבנים על מכוניות של ערבים.

יותר מכך, קח M-16, בוא לעיר התחתית בחיפה ותתחיל לירות לכל עבר, אני מבטיח לך שתהרוג לפחות 10 ערבים.

סליחה, אמרתי תהרוג? התכוונתי 'תרצח'.

ישלחו אותך למוסד לעבריינים ואחרי זה אתה תרצה הרבה מאוד שנות מאסר בכלא אמיתי. למה? כי האנשים שירית בהם לא עשו לך כלום, הם לא איימו עליך בשום צורה שהיא (אלא אם כן לדעתך אכילת שווארמה זה איום) ולא הייתה להם שום יכולת להתגונן.

אז למה עשית את זה? כי עבדאללה שהוא ערבי לקח חגורת נפץ והתפוצץ במרכז תל אביב? או כי מחמוד ירה על אנשים במסיבת בת מצווה?

לך תהרוג את עבדאללה ואת מחמוד, מה עשה לך אחמד שיושב בחצר הבית או מחפש אוכל בפחי הזבל כי בגלל העוצר אין למשפחה שלו מה לאכול...?

אם אתה חושב שלך מותר להרוג כי הם הורגים, אז אני מציע לך פשוט לשבת בצד ולשתוק עד שתעבור את גיל 30, אולי אז תחכים קצת...

ואם עדיין לא הבנת, רצח הוא רצח הוא רצח.

• תגובות 116
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם מדברים על מתנחלים!

אולי תדברו על הבדואים שמתשלטים על הדרום!

וגם הם מקבלים טונה של הכסף על הזבל שנקרא הילדים שלהם!

מה קרה יפי נפש למה אתם לא מדברים על זה?

כי הם ערבים ואתם מוכנים למות בשביל הזבל הזה אבל אם זה יהודים זה אסור למה אנחנו עושים ככה!

אין לכם פשוט שכל אתם דפוקים רצח! הערבים זה מחלה שצריך להשמיד!!!

ואולי תדברו על הדרוזים שנותנים את הנשמה שלהם לישראל ומקבלים פיצוץ מישראל!

אז יפי נפש תחשבו לפני שאתם עושים משהו! או שמכרתם את השכל שלכם בשביל ערבי!

פורסם

תערוך את ההודעה שלך, מהר.

אני?

אין לי מה לערוך אם תחשוב על זה בהגיון הכל נכון.

את מי בדיוק אתה רוצה לנצח ולהביס, את הצבא שאין להם? את האוכלוסיה המסכנה והסובלת? את מי?

זה שאתה במלחמה זה לא נותן לך את הלגיטימציה להרוג חפים מפשע מבלי לבדוק את הכרחיות המוות. אתה לא יכול לתת לתת לחיילי צה"ל אור ירוק לפגוע בשטח מאוכלס, ואתה לא יכול להחליק רצח של אנשים בלי לדעת שניקחו כל האמצעים למנוע אותו.

אם הפלסטיאנים המחבלים אם אני מפיל פצצה של מאה טון אז אני הורד מאות מחבלים.

על הילה נכתב השיר "בחלום המתוק".

המתחלים הם בעצם כולנו, כן כן גם אני וגם אתה ואת מתנחלים.

הם אחלה בני אדם כל הכבוד להם!!!!!

אני לא מדבר על ערביי ישראל שם מחבלים.

פורסם

אופיר, אם אתה מעוניין להשאר בפורום הזה אני ממליץ לך באופן חם ביותר למתן את ההודעות שלך ומיד.

פורסם

מה הכוונה שלך למתן?

ומה אתה רוצה שאני יביא לכאן מידע שגוי שהם אנשים נחמדים וטובי לב?

פורסם

אם לדעתך זהו מידע שגוי, אל תביא אותו.

אבל אני לא רוצה לראות פה דברים כמו "וגם הם מקבלים טונה של הכסף על הזבל שנקרא הילדים שלהם!" או "הערבים זה מחלה שצריך להשמיד!!!" ושלל הערות גזעניות בוטות.

פורסם

אבל אני לא רוצה לראות פה דברים כמו "וגם הם מקבלים טונה של הכסף על הזבל שנקרא הילדים שלהם!" או "הערבים זה מחלה שצריך להשמיד!!!" ושלל הערות גזעניות בוטות.

שמת לב שאני לא רשמתי אף אחת מאלה?

פורסם

נפלא. אחד החמורים של רוטר מצטט מהאתר של ערוץ 7, שלהזכיר לכולם זוהי תחנת רדיו שעובדת בניגוד לחוק. ובאל ג'זירה אמרו שישראל משתמשת באורניום מדולל בתחמושת שלה, בוא נצטט אותם ברצינות ואז נקלל את כל הישראלים ה-****** האלה.

פורסם

שמת לב שאני לא רשמתי אף אחת מאלה?

כן, לכן אני מזהיר אותך שגם לא תכתוב את זה כי ההודעות שלך די מתקרבות לזה.

אגב, Moooshe, צה"ל אכן משתמש בפגזי אורניום מדולל בטנקים, או כך נאמר לי מפי מפקד טנק מרכבה סימן 3 בשבוע גדנ"ע בשנה שעברה.

פורסם

אגב, Moooshe, צה"ל אכן משתמש בפגזי אורניום מדולל בטנקים, או כך נאמר לי מפי מפקד טנק מרכבה סימן 3 בשבוע גדנ"ע בשנה שעברה.

אני לא אתווכח על נושא שאני לא מכיר מספיק טוב כדי שאני אוכל להרשות לעצמי לעמוד על דעתי... אבל אני מניח שהנקודה שלי הובנה גם אם הדוגמה לא הייתה הכי מוצלחת. ואני מניח שזו איזושהיא תרכובת של אורניום שלא מזיקה או שאמורה לשפר את החדירה של הפגז? הוא אמר לך מה זה תורם?

פורסם

אכן אורניום מדולל נמצא בפגזים של צה"ל לשם חדירה יותר טובה. אבל-> זה תקני לחלוטין, כל צבאות העולם משתמשים בזה (מנאט"ו וצבא ארה"ב עד צבא גרוזיה)

פורסם
  • מחבר

נפלא. אחד החמורים של רוטר מצטט מהאתר של ערוץ 7, שלהזכיר לכולם זוהי תחנת רדיו שעובדת בניגוד לחוק. ובאל ג'זירה אמרו שישראל משתמשת באורניום מדולל בתחמושת שלה, בוא נצטט אותם ברצינות ואז נקלל את כל הישראלים ה-****** האלה.

חמורים? ארר... אנשים פה ממש לא יודעים מי זה מיק_עצבני... הוא מאוד רחוק מלהיות חמור >:(

בקשר לאורניום - You got 0wnd.

פורסם

חמורים? ארר... אנשים פה ממש לא יודעים מי זה מיק_עצבני... הוא מאוד רחוק מלהיות חמור >:(

בקשר לאורניום - You got 0wnd.

מבחינתי רוטר זה מקור לא אמין. אם אפשר לסמוך על הבנאדם הזה ויש לו רפיוטיישן, שילך לעבוד בעיתונות נורמאלית. איך זה שלא דיווחו על העניין בשום מקום בחדשות חוץ מבערוץ 7 שברור לכולם כמה הוא משוחד?

ואמרתי - טעיתי בקשר לאורניום, אבל הרעיון הובן.

פורסם

הת'רד הזה הופך לקיצוני יותר ויותר, לימין ולשמאל.

והוויכוחים כאן הם וויכוחי סרק... ברור לכולם שמעשיהם של גוש שלום הם מעשים שאמורים לעורר פרובוקציות ותו לא.

חבל להכביר ולבזבז מילים על וויכוח מטופש שכזה.

פורסם

דן חלוץ מפקד חיל האויר נדרש לעיניין ומסר כי הוא רואה בחומרה את מעשי "גוש שלום" או האחראים להפצה של השמות, אם כי הוא מדגיש כי אינו ראה במו עיניו את הפירסום.

כמו כן הוא מסר כי מערכת הביטחון יודעת להגן היטב על מפקדי הצבא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים