עבור לתוכן

גוש שלום - חלאות המין האנושי.

Featured Replies

פורסם

חבל שזה ה"חלוקה" שלך למחנות... כי היא שגויה :nono:

כי אני אומר שלא צריך לרצוח סתם עם שלם במחי יד. אך עם זאת טעויות קורות, ובזמן מלחמה כאשר הפעילות המבצעית אינטנסיסית ומרקיעה שחקים אין שום ספק שטעויות כאלה יקרו מדי פעם, את התחקיר צריך לעשות בדרג המקצועי מכיוון ש:

1) זה עניינו של הדרג המקצועי בלבד מכיוון שמדובר בטעות מקצועית, ובטח שלא טבח.

2) רק הדרג המקצועי יכול לשפוט את המקרה לעומקו, שהרי אנחנו בתור אזרחים לא בקיאים בכל הפרטים.

3) רק הדרג המקצועי יכול להפוך את המסקנות לתקפות בשטח

4) גוש שלום אינו מנסה להעלות נקודה, אלא סתם להפליל אזרחים חפים מפשע שכל חטאם היה בכך ששלחו טיל חכם אל עבר מחבל.

5) אם גוש שלום יעשו מה שהם מאיימים לעשות הם יעשו סתם פרובוקציות שלא יועילו מאומה מעבר לכך שהם ישלחו לכלא.

"אתה לא יכול אפילו לדעת את מי אתה מביס והורג כשאתה מטיל פצצה במשקל טון לאזור מאוכלס."

ואגב משפט זה... נכון, הצדק כולו איתך, ולכן אנו עושים שימוש מינימלי ביותר בנק הזה ביחס לפעילות הצבאית השיגרתית.

• תגובות 116
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה לא יכול אפילו לדעת את מי אתה מביס והורג כשאתה מטיל פצצה במשקל טון לאזור מאוכלס.השאלה בת'רד היא האם אתה מסכים לנקודה שמאחורי מעשי גוש שלום, או אם נייפה את זה קצת, האם היית יכול לשפוט את הממונה על הפקודה של הטייסים ואתה מוצא את המקום לחקור ולבדוק האם נעשה פה פשע מלחמה\טבח אוכלוסיה, או שמא אתה נמנה עם המחנה הגדול פה בפורום האומרים שכל הנהרגים הם ערבים, וכמובן שאם הם ערבים אז הם: א.בוגדים ב. רוצחים ג. צריך להרוג אותם בן כה וכה.

דווקא כן

ישנן פצצות 250ק"ג שעושות הרבה יותר נזק מאשר ה Mk.84 שהוטלה שם

פורסם

כבר מזמן אמרתי ואף אחד לא מקשיב

זה לא גוש שלום זה

גוש חרה

בתמיכה ידידותית של יהודים חמי לב אשר תורמים לרצח יהודים והרס המדינה

פורסם

הילה תגידי איפה אתה חיה? בפאקינג או"ם?

אוכלוסייה מסכנה וסובלת? סובלים משפחות שלמות, שנהרסו להם בתים, בתים ששם גדלו מחבלים. זו אולי לא סיבה אבל המשפחות עזרו להם , וידעו, והיו שותפים. צבא שאין להם? מה זה צבא? אנשים שנלחמים, עם נשק, כל נשק, גם אם זה הידיים שלהם או אבנים ומקלות, למען מטרה, דפוקה או נעלה ככל שתהיה.

מסכנה את. נולדת שמאלנית. עיוורת.

אני מבטיח לך, מבטיח לך! שאם אם יפרסמו תמונות של חילים, והחייל יפגע, אפילו מסתם בן אדם ברחוב המדינה, ויותר חשוב אני אקח את זה כאילו הם פגעו בהם. יש תמונה. זה בעיה להשיג פרטים אחרים? ממש לא. בסוף יתברר שאחד השכנים שלו מחבל. פירסום תמונה שלהם זה נסיון רצח. אולי לא נסיון, זה הוראה לרצוח. ושבוע אחרי, את תראי כותרת בעיתונים:" בכיר בגוש שלום נהרג כתוצאה מפיצוץ מכוניתו/לינץ עצבני".

ומישה לוקח בקלות רציח של אנשים? ומה הם??? מה הם עושים? הורגים ילדה בת פאקינג שנתיים! פורצים לבתים והורגים אנשים בסלון. בבית! איפה שאת אמורה להיות בטוחה. תעני לי עכשיו, מה היית עושה אם פתאום, מול המחשב, היו יורים בך. והיית יודעת שכל המשפחה שלך מתה. או היית רואה אותם מתים כי היית האחרונה שהוא ירה בה...

לכל השמאלנים לא אכפת מחיים של ישראלים. אלא של ערבים. כן אנחנו שווים. אבל אני לא אזיל דמעה אם משפחה ערבייה מתה, כשבאותו זמן חפים מפשע ישראלים מתים. צריכה להיות להם מטרה, וזה חילים. לא חפים מפשע. יותר חשוב לי שלא ישפך דם ישראלים חפים מפשע.

תינקות מתו? יופי. פחות מחבלים. בטוח! מה פרעה עזה במצרים? כל בכור, למים? כשאצלהם ילדים גדלים בידיעה שהם יהרגו עצמם למען "פלסטין". אצלנו גדלים בידיעה שבגיל צבא נצטרך לריב כדי לא לשרת. אנחנו עם מגעיל. אם היה לנו אחזו מתגייסים כמו שיש להם, היה לנו "כח התרעה". כביכול, ולא הייה גיוס מילואים מסיבי. והנשים? בטח נתנו למחבלים תפוח לפני שיצאו....

נכון לא כל הערבים עוזרים. אבל הרבה מאוד כן! מסייעים, מבריחים, אנשי מקצוע עוזרים להם. לא חסר. תאמיני לי. אבל את לא . אנחנו הרעים. אני מסכים שלא הכל היה ישר כסרגל, אבל כל מלחמה נוסעת על כביש מפותל. האמריקנים פוצצו בית אבות. לכי תציקי להם קצת. אף אחד אחר לא אומר להם כלום. להם מותר.

אדם הוא אדם. כששם הם גדלים כדי להרוג אותנו... הם לא רוצים דו קיום. הם את מאמינה בזה, לכי עם שלט לבן לבית ג'אלה תגידי להם את זה ותראה אם עדיין תחשבי ככה, אם תחזרי בכלל....

לנו יש צבא להגנה בלבד! רשום במגילה. להם? ראיתי ראיון עם ילד בן 12 שאומר שהוא רוצה להיות מחבל מתאבד! ואמא שלו מחייכת לידו שהיא גאה בבן שלה! הייתי ישר מוריד פצצה על הבית. מונע פיגוע. עדיף להיות פושע עכשיו ולמנוע פיגוע בעתיד.

את רוצה שמישה יבין שאדם הוא אדם? מה עם אלו באוטובוסים? לא אכפת לך מהם. תגידי לי שכן? יופי לך. את עדיין מצדדת בצד הלא נכון. אני מאמין, לא חושב, מאמין! שלהיות שמאלני, ברוב המקרים זה לבגוד במדינה. חכו שביבי יוציא אותנו מכאן....

פורסם
  • מחבר

תינקות מתו? יופי. פחות מחבלים. בטוח!

מסכים... הילה, את בטוח ראית את התמונות והצילומים מ"בתי הספר" שלהם, ואת הספרים שלהם שנתפסו, זה לא בית ספר, זה מוסד שמלמד לשנוא את היהודים, אותי, את שכן שלי, את סבתא שלי, ואותך!!!!!

תקלטי כבר, זה למה לא איכפת לי שהם מתים, אני יודע שבכל משפחה שנהרגה מפצצה או whatever יש לפחות שניי מחבלים/מחבלים לעתיד/משתפי פעולה.

פורסם

אני בעד דעות שונות, אבל תנועות השמאל בוגדות בעם ישראל ולא תורמות לדמוקרטיה.

הממ... עוד מישהו שם לב לסתירה פנימית במשפט הזה???

אני מקווה מאוד שהתכוונתי לתנועות שמאל קיצוניות (במובן הרע) כי אחרת אתה לא יותר טוב מהם בכלל... אם המידע הזה נכון, לדעתי צריך להעניש אותם בחומרה - ואני לא אכנס פה לדיון על סוג העונש, אבל יש גם תנועות בימין שעושות צעדים קיצוניים (שוב, במובן הרע) מאוד רעים למדינה, ולעם היהודי בכלל... עכשיו - ושוב, אני מתכוון אך ורק אם אין טעות בניסוח שלך - לגבי דמוקרטיה אין לך על מה לדבר בכלל, אם אתה באמת מאמין במה שכתבת...

פורסם

לכל השמאלנים לא אכפת מחיים של ישראלים. אלא של ערבים.

טוב, אני שמאלני בהגדרתי העצמית, ולמרות שהאכפתיות שלי לגביך ירדה בהרבה אחרי המשפט הממש אטום הזה, אני מצהיר שאכפת לי מחיי רוב הישראלים, תאמין או לא...

הייתי ישר מוריד פצצה על הבית. מונע פיגוע. עדיף להיות פושע עכשיו ולמנוע פיגוע בעתיד.

חזק ואמץ! נכון, אני שמאלני - שואף לשלום ולצדק- אבל בגבול ההגיון. אפילו סופרמן, אחרי שיתקעו לו סכין בגב 1000 פעמים, זה יתחיל להציק לו... כמו שכבר הזכרתי פה פעם, אנחנו לא סופר-מן ובטח לא סופר-מדינה. מי שלא מדווח על פשע בתוך המדינה נחשב עבריין בעצמו, ולא סתם! יש בזה המון היגיון מוסרי. מי שמטפח מחבלים, אפילו דרך מחדל, אחראי על החבלה/פיגוע בעצמו... המציאות צריכה להיות כזאת, שבה ילד שחונך ע"י אימו להיות מחבל מתאבד, נהרג על ידה. אני לא מתכוון שהיא תהרוג אותו, אני מתכוון מציאות שבה יהיה ברור שעצם החינוך לזה יביא חורבן והרס למשפחה...

אגב, לגבי החומר האפור (אני שונא לשלב אנגלית, סליחה... :) ) - אני מסכים עם כל מה שכתבת! כל מילה! מלים צרופות מהגיון טהור, משולב באנושיות, בדיוק במינון המתאים! ;D

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שהמידע נכון מאוד משני סיבות:

א. זה מתאים לגוש שלום לעשות דבר כזה.

ב. אני לא מאמין שבית"ר היו מגישים תלונה אלא אם כן המידע שהיה בידיהים הוא מינימום 99% נכון, הם לא אידיוטים.

פורסם

מישה, צחי, צוקי, תענו לי בשיא הרצינות, יש לי נקודה

אתם עצובים כשישראלים חפים מפשע מתים- או שסתם מוסיפים לbody count בשביל נקמה?

פורסם

TzuKi:

לא,

אני לא חיה באום. אני חיה במדינת ישראל. זה שאני רואה קצת יותר מרדיוס של מטר ממני זה מפתיע אותך הא? כן, אתם הימניים האלה באמת לא רגילים להסתכלות והשקפה מעבר לכתף שלכם, צודק.

בדיוק, אוכלוסיה מסכנה וסובלת. אני דווקא בעד להרוס בתי מחבלים, ואף לגרש את המשפחות שלהם. אבל אין קשר בין זה ולבין האוכלוסיה שחיה תחת כיבוש ותחת עוצר תמידי, שאותה לא אכפת לך לחסל ולהרוג, ופה הנקודה הכואבת. אם אתה קורא לילד שזורק אבנים "צבא" אז זה ממש עצוב. אתה לא רואה את פערי הכוחות? זה לא נקרא צבא, זה נקרא יאוש אוכלוסיה חסרת אמצעים שנלחמת בשביל החופש שלה והעצמאות שהיא עוד תקבל.

סליחה,

אני מסכנה? אני עיוורת?

כדאי שתעקור ממך את כל השנאה הזאת, תתחיל לכבד אנשים שחושבים שונה ממך. לא "נולדתי" שמאלנית, אתה לא יודע עלי דבר וחצי דבר. אני שמאלנית כי זאת עמדתי לגבי המצב הנוכחי, ולא כי שוגרתי לתוך "חברה" כזאת. אפילו להפך, אני נלחמת בימניים כמוך כל הזמן, אבל לפחות אני מכבדת אותם ויודעת לנהל שיחה תרבותית מבלי לרדת לפסים כמו "אתה עלוב ואני מרחמת עליך". בנוסף, משתקף מההודעה שלך שאתה לא ירדת לסוף דעתי. אני לא בעד פירסום תמונות החיילים וברור לי מה התוצאות הביטחוניות שעלולות להיות בעקבות הפרסום.

למישה בהחלט יש אצבע קלה על ההדק. מעולם לא אמרתי שלהם אין. לא הצדקתי את הטרור ומעולם לא אעשה זאת. קל להראות את הצד שלך בלבד, ולתת דוגמאות של מעשי טרור נתעבים מצד הפלסתינאים (בדיוק מה שעשית, "הורגים ילדה בת שנתיים"), אבל כנראה שלראות גם את הצד השני של המתרס זה קצת רמה מעליך, וקשה לך, עם כל הכעס הזה שלך, לראות מה קורה מאחורי הגבול. גם אתה הורג ילדים בני שנתיים, גם אתה פורץ לבתי תושבים, משפיל אותם ובוזז אותם, ואתה פשוט לא רואה את זה, ו"אני" זאת שעיוורת כאן? יש לך ראיה סלקטיבית ביותר אם אתה בוחר להתעלם מרצח פלסתינאים כמו במקרה הטייסים. ההכללה שלכל השמאלנים לא אכפת מהחיים של ישראלים היא פשוט לא נכונה. להפך, כל כך אכפת לנו מהחיים שלנו, שאנחנו מוכנים להקריב אדמות מטופשות בשביל להציל חיים. אם כבר מישהו לא מעריך חיי ישראלים זה הימין עם הדעה הניצית שלו. אני רואה ערך חיי אדם כערך אוניברסלי, דהיינו, מוות הוא נוראי בכל צורותיו, ואם ערבי מת, זה לא אומר שיש מחבל אחד פחות, אתה ככה מתחמק מהאחריות שלך לרצח האיש הזה ומתרץ את המוות לעצמך ע"י הצדקתו השגוייה. ערבים, יהודים, וכל בן אנוש אחר, נולדו כלוח לבן וחלק. הערבים הם לא מפלצות, הם לא נולדו עם ראש של מחבל, אלא רק קבלו את דרך המחשבה הזאת מחוסר ברירה. הבעיה שלך, היא שאתה לא מטפל בשורש המחלה אלא רק בסימפטומים שלה. אתה צריך לחשוב למה הערבים מתנהגים כמו שהם מתנהגים, מאיפה הכל נובע ואיך אפשר לעקור את זה. אין ספק שאם אתה תמשיך להרוג ראש ארגון טרור (ובדרך כמובן עוד מאה פלסתינאים חפים מפשע), אתה לא תפתור את הבעיה, אלא שוב, רק את הסימפטומים שהיא מגלה. תמיד יבואו עוד ועוד ראשי ארגונים במקומו, והשרשרת הזאת לא תסתיים לעולם, עד שסבל העם לא יסתיים. כבר הוכח בעבר שלא ניתן לדכא רצון לריבונות ועצמאות ע"י צבא. אני חושבת שאתה צריך להבין את זה יותר מכולם עקב היותך יהודי. כמו שמנהיגך הקודמים לחצו בשביל המדינה שאתה חי בה עכשיו, ועברו טלאות רבות בשביל להשיג אותה, כך גם הפלסתינאים שואפים לאותה מטרה, שכמובן גם תושג בסופו של דבר. לפי איך שאני רואה את זה, עם ישראל מאד התבגר והבשיל את עצמו לקבלת העובדה שמדינה פלסטינאית תוקם. תחשוב על הסכם אוסלו א', זאת הייתה פריצת דרך ומסמך מהפכני, ומה סה"כ היה שם? הסדר טריטוריאלי! אפילו לא התפשרות למדינה משלהם. ופה אני מדגישה את הבשלות שהגענו אליה, ויש לציין ממש מהר, השלמנו עם הקמת ריבונות פלסתינאים וסה"כ רעיון כזה אפילו לא עלה בדעתנו ב93. קח לדוגמא את ארה"ב בוייטנאם, כמה חיילים היא הייתה צריכה לאבד בשביל להבין שיש גבול לכוח שלה?

(ובחזרה ל48),אנחנו לא ויתרנו, ואך ורק בזכות הנחישות שלנו השגנו את מה שרצינו, ובדיוק באותה דרך פועלים הערבים. רק שהם פנו לדרך של טרור, שהיא פסולה לחלוטין והמטרה בהחלט לא מקדשת את האמצעים במקרה הזה. אבל, הנקודה היא, שאתה חייב להסתכל קצת יותר רחוק. לא רק לחשוב על איך לעצור את אחמד בדרך לפיגוע בת"א, אלא לחשוב על איך לעצור את כל תופעת המחבלים והטרור בכלל.

להיות שמאלני זה לא לבגוד במדינה, זה להציל את המדינה. מתי תבין שאנחנו לטובתך?

לא ברור לי איך אנשים שרק מייחלים לשלום יכולים להיות בוגדים (ולא, אני לא מדברת על אנשי גוש שלום אשר רוצים לפגוע באבטחת המדינה, אני מדברת על אנשים כמוני, שמאלנים אך גם חושבים).

בינימין נתניהו יוציא אותנו?

להזכירך, חוץ מהעובדה שהבטחון בתקופתו היה מדהים (ועל זה, באמת אין לי מה להכחיש), שום דבר לא היה מזהיר בתקופת כהונתו. כל יום שנאו אותו יותר ויותר, וההדרדרות בתקופה הזאת הייתה גדולה. יד ברזל עם הפלסתינאים הניבה שנאה עולמית עמוקה וכמובן שאלמלא בחירתו היה סיכוי להסכמי אוסלו להמשך ע"י פרס במקום הסכים וואי או "עקרון ההדדיות" שביבי הניב. בקיצור, אין לך בשביל מה לחכות לביבי, אלא אם כן אתה ממש רוצה התדרדרות נוספת.

מישה:

קרא את התגובה שלי,

החינוך שאתה מדבר עליו לשנאת היהודים הוא שוב, סימפטום, תסמין! ואגב, החינוך הנוראי שאתה קבלת לשנאת הערבים לא יותר טוב.

פורסם

צריך לשים את גוש שלום מול כיתת יורים! ואש!!!!!!

ואז ניפטר ממרגלים בוגדים וחלאות!

ובקשר לשחאדה! הכלב הזה תיכנן פיגועים נגד ישראל והסתתר מאחורי אזרחים "חפים מפשע".

אם אני הייתי הטייס קודם כל ששולחים אותך למשימה כזאת הייתי מרגיש גאה! ודבר שני הייתי מפציץ עוד מקומות! וגורם להם לסבול!!!

ערפאת ממן את הפיגועים! כל הממשלה שלהם משוחדת וכולם שונאים אותנו ורוצים לגרום לנו סבל אז אין שום סיבה שאנחנו לא נגרום להם סבל!

ובקשר לאום וכל הבולשיט הזה! אתם רואים מה בוש עושה! זה גבר! שם זין על כל האום וכל הארגוני שלום החננות האלו הוא עושה מה שהוא רוצה וגבר זה אנחנו צריכים לא חננה כמו שרון שמקשיב לפרס הייתי מעיף את פרס ואת כל היפי נפש מהממשלה ובמיוחד את הנפלגות הערביות!

ואז גורם להם סבל שבפעם הבאה שרק יחשבו לעשות פיגוע הם ידעו מה ישראל יכולה לעשות ושוב האום ידבר ולאחר יום יומיים זה ישכח!

ושרון שלח F-16 ותפציץ להם את המשאבות! המים שלנו! מה אתה שואל אותם בכלל!

פורסם

כל מה שיש לי להגיד זה

בהצלחה להוציא את המפלגות הערביות מהממשלה.

פורסם

כבר הוכח בעבר שלא ניתן לדכא רצון לריבונות ועצמאות ע"י צבא.

לא זכור לי שניסו להעזר בבינה מלאכותית בעבר... המבין יבין... ;)

ובקשר לאום וכל הבולשיט הזה! אתם רואים מה בוש עושה! זה גבר! שם זין על כל האום וכל הארגוני שלום החננות האלו...

כשיש לך (כלי) זין גדול זה לא קשה לשים אותו על מי ואיפה שאתה רוצה...

במלים אחרות, אם כל העולם יהיה נגד ארה"ב היא עדיין לא תהיה במצב הגרוע שאנחנו נמצאים בו כרגע... אני מסכים שזה היה מאוד נחמד אם היינו יכולים לפעול בצורה הכי טובה, אבל זה לא תמיד נראה טוב בעולם, גם אם אין רבב מוסרי בעניין - ואנחנו, נרצה או לא, תלויים בעולם הזה... לצערנו יש הרבה אנשים בעולם שמשעמם להם בחיים והם רוצים להרגיש שהם משפיעים על משהו אז הם מתערבים בעניינים מבלי להבין דבר וחצי דבר בנושא... אנשים כאלה נופלים לפני התעמולנים בהמוניהם, וקונים כל סיפור אנטישמי... עצוב, אבל עובדה...

פורסם
  • מחבר

מישה:

קרא את התגובה שלי,

החינוך שאתה מדבר עליו לשנאת היהודים הוא שוב, סימפטום, תסמין! ואגב, החינוך הנוראי שאתה קבלת לשנאת הערבים לא יותר טוב.

עם התגובה הזאת רואים שאת ממש לא מבינה מה המצב פה, לא שונאים ערבים, שונאים פלאסטינאצים (לפחות אני).

ותסבירי לי, למה להם מותר לזרוק עלינו אבנים, לרצוח אותנו, לחסל תינוקות, ולנו לא? זה בעצם מה שאת אומרת, להם מותר ולנו אסור.

פורסם

גוש שלום הם חלאות המין האנושי

כמו ש ...

המתנחלים הם חלאות המין האנושי

שניהם קיצונים

שמדרדרים את המדינה שלנו לזבל !!!

וכבר אין לי מושג מה לעשות ???

שמישהו יעזור לי...

אני רציני

למה כולם כל כך מפגרים כאן ?

מצד אחד גוש שלום

שיש לו בעיות פסיכולוגיות קשות

כי הוא רק מחפש איך להראות לכל העולם כמה אנחנו לא בסדר :(

ומצד שני המתנחלים

שרק מחפשים איך להיות לא בסדר :(

אנחנו משחקים כאן (אם תרצו) משחק סטרטגו

למי שמכיר...

מאוד מורכב

אבל הקיצוניים לא ממש שומרים על החוקים

הם חושבים לקחת את העניינים לידיים שלהם

ובגלל זה !

ורק בגלל זה

אני צריך לסבול:(

אני לא ביקשתי מאף אחד לגור מעבר לגבולות הקו הירוק !

הוא לא שומר עלי ! - תכניסו את זה טוב טוב לראש

המדינה לא אמרה לו לגור שם

הוא מכריח אותה לדאוג לו !!!

וזה מעצבן אותי

חיילים נהרגים שם

תקציב נשרף שם חופשי (עשרות מיליונים ... למה אין לנו מה לעשות עם זה ?!!!)

ובשביל מה ?

בשביל האמונה של כמה קיצוניים ??

:bash:

ובואו נבדוק מה קורה בצד השני ?

כל גושי השלום

לא ממש מבינים שיש כאן מלחמה כנראה ... :(

אני מסכים שאפשר להיות הומניים

אבל הם כבר עברו את הגבול לצד השני מזמןןןןןןןןןןןןן

הקיצר :'(

למישהו יש הצעות ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים