עבור לתוכן

האם צה"ל מוסרי מדי?

האם צה"ל מוסרי? 1,361 הצבעות

1. 1. האם צה"ל מוסרי?

• מוסרי במידה מוגזמת
    • מוסרי במידה הראויה
    • פוגע ביותר מדי בחפים מפשע
    • צבא כובש ואכזר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אם אני יביע את הדעה שלי בחו"ל יסקלו אותי באבנים, היא פשוט קיצונית מדי יחסית לשאר פה.

אבל אני משתדל לעשות הסברה מתונה בחדרי פוקר אונליין למיניהם כשאנשים שואלים אותי אלפי שאלות כשאני אומר שאני מישראל :)

• תגובות 146
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיכנוע טוב מתחיל מהצגת כל העובדות (מותר להזניח כאלה שהם לא מייצגות ::))-> הסברת העמדה של הצדדים (עם השמת דגש על צורות ההתבטאות, לדוגמא: ישראלים נרצחים, פלסטינאים "תמימים" [שימו לב למרכאות] נהרגים בטעות) -> הסברת העמדה שלך (kill them all!!!111)...

וזה שאני לא תמיד משתמש בזה פה זה לא אומר שום דבר... אני עצלן ולא תמיד קורא את ההודעות ומנסח אותן בהתאם, אבל בחו"ל אתם יכולים להשתמש בשיטה ;D

פורסם

או שלא.

אבל במצב של "תהליך מדיני" הפיגועים ימשכו בטוח.

אבל אולי הם יפסקו בסופו של דבר.

פורסם

:lol:

הם מפסיקים כל יום... לפעמים גם כמה פעמים ביום... מיד אחרי שהם משגרים את הקסאם ה"אחרון"... :lol:

כל עוד יהיו כאלה שיחשבו כמו הילדות הסירטון שהבאתי, לא נוכל לחיות פה בשקט...

פורסם

אבל אולי הם יפסקו בסופו של דבר.

אולי כן ואולי לא הכי טוב תרנספר(אולי אחרי השמדה המונית :silly::P)

פורסם

:lol:

הם מפסיקים כל יום... לפעמים גם כמה פעמים ביום... מיד אחרי שהם משגרים את הקסאם ה"אחרון"... :lol:

כל עוד יהיו כאלה שיחשבו כמו הילדות הסירטון שהבאתי, לא נוכל לחיות פה בשקט...

אם החמאס והג'יהאד יחלשו דרמטית הם לא יוכלו לבצע פיגועים גדולים, ואולי יפסיקו בכלל. בכל שנה נהרגים הרבה יותר אנשים בגלל תאונות דרכים וזיהום אויר, גם ברגיעה כמו עכשיו וגם בשיא האינתיפאדה. למדינה הזו יש הרבה דברים לטפל בהם לפני שהיא מבצעת טרנספר לפלסטינים שיביא מפולת כלכלית ונידוי עולמי.

פורסם

מפולת כלכלית ונידוי עולמי, אז ככה קוראים לשמירה על האזרחים היום...

פורסם

אתה מדבר על "טרנספר" כאילו מעלים אותם לרכבת ושולחים לאושוויץ...

ה"טרנספר" המדובר כולל גם פינוי יהודים משטחים מסויימים. ולא פינוי כל הערבים לירח, אלא פינוי חלק קטן מהם לשטחי הרשות הפלסטינאית, והשטחים הנוספים שישראל תפנה.

כדי שאירגוני הטרור יחלשו דרמטית וישארו חלשים דרושה פעולה נרחבת וממושכת של צה"ל- מה שאומר עוד הרבה הרוגים...

פורסם

אני לא מאמין שמישהו אשכרה הצביע שצה"ל צבא כובש ואכזר. :kopfpatsch:

פורסם

IG לא הגיע הזמן שתתפכח ותבין שטרנפסר הוא לא ריאלי?

(גם אם אתה מנסה לקרוא לו בשמות אחרים כמו "חילופי שטחים")

פורסם

נכון... פינוי ערבים לא בא בחשבון! רק ליהודונים מותר להרביץ ולגרש אותם מהבית...

פורסם

אוי, שוב דמגוגיה

שללו למפונים מעזה את האזרחות?

יש הבדל בין מעבר דירה לבין גירוש מהמדינה (ובאמת חבל שאתה לא מצליח לראות אותו)

למה אתה חושב שיהיה ניתן לשלול אזרחות לערבים?

פורסם

ניתן לשלול מהם את האזרחות בקלות... הם נאמנים לפלסטין- לא לישראל. הם גם ככה מחזיקים ת.ז כחולות כי אין להם משהו אחר (לחלק מהם יש ת.ז ירדניות...).

ושוב דמגוגיה כי כבר נמאס להיות ההזוי אחרי 20 שנה שהדרך שלך לא מצלחה אבל אתה עדיין מתעקש לא להקשיב ולחשוב על דרכים אחרות.

פורסם

בסדר, ניתן לשלול להם את האזרחות בקלות

זאת חוות הדעת המשפטית שלך?

יש דרך להוכיח את חוסר הנאמנות שלהם?

אתה חושב שזה יעמוד במבחן בג"צ?

פורסם

יופי... תביא את בג"צ כדי שישמור על המדינה... השמאלנים האלה יפנו את כל ישראל לרפסודה בים לפני שהם יזיזו ערבי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים