עבור לתוכן

תמונות חדשות של crysis ! עריכה 2 : נוספו גם בע"מ 20............................

Featured Replies

פורסם

אני מקווה

כי זה מכעיס שלפעמים יש מפתחים שנתקעים על תחום אחד כל הזמן ואז שאר המשחק מעפן

• תגובות 221
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מסכים

פורסם

כל החידושים האלה רק עושים סלט בראש ומשחק הופך ממהנה למעצבן...אני אומר לכם לחצי מהאנשים לא יהיה כוח לשחק בו בכלל בגלל כל החידושים האלה למשל בנשק שיש מיליארד אפשרויות כל הattachments וכל החארטות האלה זה סתם עושה כאב ראש...אני אוהב התפתחות טכנולוגית והכול אבל לפידעתי גיימפלי מהנה ופשוט הכי טוב שישקיעו יותר בפיתוח הבינה המלאכותית והגרפיקה ולא באינסוף אפשרויות שעושות כאב ראש

פורסם

פירסמו כבר דרישות למשחק?

פורסם

^^

כן, תראה בסטיקי פה בפורום.

פורסם

פירסמו כבר דרישות למשחק?

יש פה דיון נרחב על הנושא.

כל החידושים האלה רק עושים סלט בראש ומשחק הופך ממהנה למעצבן...אני אומר לכם לחצי מהאנשים לא יהיה כוח לשחק בו בכלל בגלל כל החידושים האלה למשל בנשק שיש מיליארד אפשרויות כל הattachments וכל החארטות האלה זה סתם עושה כאב ראש...אני אוהב התפתחות טכנולוגית והכול אבל לפידעתי גיימפלי מהנה ופשוט הכי טוב שישקיעו יותר בפיתוח הבינה המלאכותית והגרפיקה ולא באינסוף אפשרויות שעושות כאב ראש

תאמין לי שכל האנשים ירצו לשחק בו רק בגלל החידושים וכל ה"חארטות" האלה

מה, לא נמאס אותם משחקים כל הזמן ? חידושים זה דבר מבורך , וכמה שיותר - יותר טוב.

פורסם

גרפיקה מעולה

פורסם
  • מחבר

שום סלט ושום בטיח

הולך להיות אחלה משחק

ויש גם אחלה עלילה לדעתי :)

פורסם

חיזרים שרוצים להשמיד את העולם ::)

כן ממש פרס תסריט השנה בקאן, אפשר ללהק את ווין דיזל לשחק בסרט.

פורסם

מה הקשר? והאלף לייף 2 זה די קרוב, וזה נחשב משחק עם עלילה מעולה. הכל משנה איך מספרים אותו, למרות שאם זה הולך להיות כמו FARCRY אז העלילה רק תתן קצת טעם למשחקיות ולא ממש יהיו חלקים שלמים של עלילתיות..

לפי הסרטון זה נראה משחק די כיף, במיוחד הפיזיקה שלו, ומספיק שיש משהו עם מנוע גרפי כזה חזק ומרהיב שזה יספק את רוב הגיימרים שלא משחקים בכלל בז'אנר.

פורסם

שונא חייזרים ומפלצות :bash:

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה העלילה שאתה מדבר? :-\

פורסם

מה קשורה העלילה? אני שונא חייזרים ומפלצות. נקודה.

פורסם
  • מחבר

פשוט חשבתי שאתה ששונא מפלצות וחייזרים שהעלילה גרועה וכל מה שיש זה חייזרים שציך להרוג (כמו כל סרט של 4 שקל)

פורסם

נו אז תגיד את זה וזהו

"אני אוהב לירות בבני אדם ולראות אותם מדממים"

אתה יודע? יש גם כל מיני נערים שניסו את זה ומצאו את זה כמדליק עד שהעיפו את ההורים שלהם לבתי כלא ועשו בלאגן לרוקסטאר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים