עבור לתוכן

תמונות חדשות של crysis ! עריכה 2 : נוספו גם בע"מ 20............................

Featured Replies

פורסם

אף אחד לא אמר שקרייסיס לא לוקח את HL2 בגרפיקה ,

ואם אתה חושב שאני התכוונתי "לקטול" אותך אז אני ממש מצטער , כי זאת לא הייתה כוונתי, אני פשוט רציתי שתביא תמונה נורמאלית של HL כדי שבאמת יהיה מה להשוות...

אין, הדמויות בקרייסיס נראות לי מרובעות וכך גם הטנקים. תסתכל על אלקס נניח מאפיסוד 1 ותראה את החייל שבתמונה שהבאת מעליי. אני לא רואה פה בכלל דמיון במציאות.

צודק , יש בזה משהו...

• תגובות 221
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ת'אמת יותר יפני..

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא אמר שקרייסיס לא לוקח את HL2 בגרפיקה ,

ואם אתה חושב שאני התכוונתי "לקטול" אותך אז אני ממש מצטער , כי זאת לא הייתה כוונתי, אני פשוט רציתי שתביא תמונה נורמאלית של HL כדי שבאמת יהיה מה להשוות...

אז אולי תביא את מה שנראה לך השיא בגרפיקה hl2

פורסם

ultras5

אין צורך להקפיץ, פעם הבאה השתמש בבקשה בכפתור העריכה

אני לא מבין למה אתם רבים?

אין מה לשפוט בתמונות של קרייזיס, כי הכל יכול להשתנות עד שהוא ייצא רשמית

התמונות יכולות להיות ערוכות ומשומשות בלך תדע במה

כשקרייזיס ייצא סופית תוכלו לריב כמה שבא לכם ולהתווכח מי נראה יותר טוב, כי בסך הכל זו דעתו של כל אחד

בינתיים התמונות הללו נועדו רק להרשים אותנו בכיצד המשחק ייראה לפי משחקיות ומראה כללי

פורסם

אני לא מתרשם מי יודע מה מהקרייסיס...נראה כמו graw עם שיפור גרפי לא גדול...

יש תמונה אחת שהרשימה אותי כל השאר לא מי יודע מה...

פורסם

דיי לחפור, לכל מנוע יש את הסגולות שלו, CryEngine2 משתמש בDX10 יופי, בשביל מה בדיוק? גימיקים לא בעיה להוסיף, לא יהיה שום הבדל וויזואלי בין מסלול הDX9 שלו לבין הDX10, אלא אם הם יחליטו לעשות זאת באופן מלאכותי, ביצועים זה כבר עניין אחר לגמרי אבל גם זה נתון לוויכוח.

מנוע הsource הוא מנוע מודולארי, אין שום דבר שמגביל מלהוסיף לו מסלולים שמשתמשים בDX10, למנוע unreal 2 יש תמיכה בSM2.0 כשהו יצא הדבר היחידי שהוא ידע לעשות זה EMBM, בקושי היה לו שימוש בPS1.1, תסתכלו על unreal2 ועל Starwars:Republic Commando ותראו את ההבדלים שניהם בסופו שלך דבר בנויים סביב UE2...

בכל מקרה מנוע הsource מקבל דיי הרבה תוספות בקרוב, soft particle system, softshadowing, ambiant maps ועוד דברים נחמדים.

החל מTFT2 וEP2.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

חחח מי רב..?

ואגב התמונות הם לא רק הדבר היחידי אפשר לראות גם לפי הסירטונים שהם לא "מפוברקים" בשום מצב

ועוד משהו לגבי הדמויות הכריסיס שמישהו פה אמר מרובעות אני לא יאמר דבר ורק יתן את התמונות הבאות:

931665_20060418_screen019.jpg

931665_20060418_screen018.jpg

אני את שלי אמרתי.. :-\

פורסם

מעבד:AMD ATHLON 4600 DUAL CORE AM 2 BOX

לוח אם: NFORCE 590,DDR2 800,GIGABYTE GA-M59SLI-SD

דיסק קשיחD 250GB SATA 2 KS 16MB 7200RPM

מארז:THERMALTAKE SOPRANO BLACK+WINDOW DUAL

ספק:THERMALTAKE 500W ACTIVE RFC +120MM+PC

צורב:LG GSA-H10A DUAL L

כרטיס מסךSAPPHIRE ATI RADEON X1900XT 512MBIT VIVO

זכרון:GEIL 2GB KIT 1G 800MHZ(2GB(

יפעל לי בצורה סבירה במפרט שהזמנתי? :)

פורסם
  • מחבר

מעבד:AMD ATHLON 4600 DUAL CORE AM 2 BOX

לוח אם: NFORCE 590,DDR2 800,GIGABYTE GA-M59SLI-SD

דיסק קשיחD 250GB SATA 2 KS 16MB 7200RPM

מארז:THERMALTAKE SOPRANO BLACK+WINDOW DUAL

ספק:THERMALTAKE 500W ACTIVE RFC +120MM+PC

צורב:LG GSA-H10A DUAL L

כרטיס מסךSAPPHIRE ATI RADEON X1900XT 512MBIT VIVO

זכרון:GEIL 2GB KIT 1G 800MHZ(2GB(

יפעל לי בצורה סבירה במפרט שהזמנתי? :)

בהחלט :xyxthumbs:

פורסם

עזוב,תן להם להתחרמן מהתמונות :s07:

לפי דעתי למשחק הזה הולכת להיות גרפיקה פיצוצית וסאונד מדהים.

אבל עלילה?קלושה.

משחקית חדשנית?לאא,מה פתאום.

זמן משחק?מקסימום 15 שעות,שאחרי 5 שעות כבר ימאס מהשטיקים הממוחזרים.

אותי מצחיקה העובדה שהחידושים היחידים במשחק היא האפקטים (וואו!אפשר לראות את אור השמש חודר דרך העץ!ווי אני מקווה שהחייזרים יסתכלו לכיוון הזה ולא יסיחו את דעתי מהאפקט) ולא חידושים בגיימפליי,וזה המשחק הכי מצופה לשנה הבאה.

למה מה שונה בגיימפליי של FARCRY למישחקים אחרים???

פשוט יש לך מקום ענק לעשות את המשימה שלך (בשלבים הפתוחים )

אותו דבר יהיה בCRYSYS

מה צריך יותר מיזה???

ואפשר לשבור בתים ;D

והעלילה לא ממש משנה , גם בFARCRY היא לא רצינית

אתה הורג את כל האי ומסכן מיליון וחצי פעם את החיים שלך ואתה לא מקבל כלום!!! איזה טיפשי זה

הדבר היחידי שניראה מבאס בקרייסיס זה שיש חייזרים :'(

אני שונא תדברים האלה (חלליות וכל החרא הזה)

בFAR CRY המפלצות היו דוקא בסדר ולא קילקל לי כלום

וגם בקרייסיס ניראה מישחק ממש לא ציבעוני ויפה כמו FARCRY

הכל יותר מידי אמיתי!!

פורסם

חחח מי רב..?

ואגב התמונות הם לא רק הדבר היחידי אפשר לראות גם לפי הסירטונים שהם לא "מפוברקים" בשום מצב

ועוד משהו לגבי הדמויות הכריסיס שמישהו פה אמר מרובעות אני לא יאמר דבר ורק יתן את התמונות הבאות:

יופי מודלים של כמה מיליון פוליגונים, וטקסטורות של 2MP+...

אם אתה חושב שכל דמות תראה ככה במשחק אתה חיי בסרט, לזה קוראים הדגמה, אתה לא יכול להרשות לעצמך להשקיע כלכך הרבה במשאבים במשהו יחסית שולי בשלב. אין לך ולא תיהיה לך חומרה בקרוב שתתן לך להשקיע כלכך הרבה משאבים על פרטים שוליים במשחק, הם מתחו את כל מה שאפשר היה למתוח, מי שרוצה יכול לשים לב שתוואי שטח במרחק - ברקע הם פרמיטיבים מרונדרים מראש, זה אפילו לא גאומטריה עם ספרייטים כמו שהיה בFarCry, וזה כדי שאפשר יהיה להשקיע בדברים הקרובים יותר כמה שאפשר.

פורסם

הבעיה באמת בעלילה של משחקים כמו פאר קריי זה השילוב בין ריאליזם לבין מפלצות , חיזרים וכו'

לדעתי דברים כאלה הורסים את העלילה.

או שהולכים עד הסוף עם המדע הבידיוני כמו בסאגת HL או שעושים משחק רציני והגיוני.

תאמת , מאז תחילת המלחמה וכשאני רואה את כל התמונות והסרטונים מהקרבות ( במיוחד אחרי שראיתי היום את הכתבה של איתי אנגל מ"עובדה") אני מרגיש שהריאליזם במשחקי מלחמה פשוט מחורבנת ובקושי יש משחקים שבאמת ממחישים את הקרב המודרני

פורסם
  • מחבר

הבעיה באמת בעלילה של משחקים כמו פאר קריי זה השילוב בין ריאליזם לבין מפלצות , חיזרים וכו'

לדעתי דברים כאלה הורסים את העלילה.

או שהולכים עד הסוף עם המדע הבידיוני כמו בסאגת HL או שעושים משחק רציני והגיוני.

תאמת , מאז תחילת המלחמה וכשאני רואה את כל התמונות והסרטונים מהקרבות ( במיוחד אחרי שראיתי היום את הכתבה של איתי אנגל מ"עובדה") אני מרגיש שהריאליזם במשחקי מלחמה פשוט מחורבנת ובקושי יש משחקים שבאמת ממחישים את הקרב המודרני

לא טוב לך אל תשחק..

שמעו מה אני אומר מתי שהמשחק יצא הוא יהיה הכי טוב לתקופתו 100% ! אם לא אז אל תיקראו לי יוסי בוזגלו

פורסם

חחח מי רב..?

בשביל שהמשחק יהיה בגרפיקה כזאת תצטרך כרטיס מסך שיקרה x3214243225452354xtx אני לא מאמין ששום כרטיס ב5 שנים הקרובות יוכל להריץ גרפיקה כזאת במשחק אולי התור תמונה בודדת אבל גרפיקה כזאת בחיים לא..

פורסם

לא טוב לך אל תשחק..

שמעו מה אני אומר מתי שהמשחק יצא הוא יהיה הכי טוב לתקופתו 100% ! אם לא אז אל תיקראו לי יוסי בוזגלו

יוסי בוזגלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים