פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים לא הבנתי אותךהטענה שרק 10% (או 5%) מהמוח שגויה.כבר דיברנו על זה בת'ראד אחר.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים אוי הוויכוחים האלה לא ייסתיימו אף פעם.העניין הוא שזה פשוט עניין של אמונה וראיית העולם. אני אדם דיי ריאלי בסה"כ, ולא מאמין בקיום של יישות על-אנושית שבזכותה אנחנו פה.אם יש משהו שאני יכול להאמין בו אפילו שהוא דיי מופרך זו תיאוריית המאטריקס. הייתה לנו מלחמה עם המכונות ועכשיו אנחנו בעולם הממוחשב שם תיכנתו כדי שלא נדע ששואבים מאיתנו אנרגיה D: .טיפשי אבל לי זה נשמע יותר הגיוני מתאוריית האל.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים אוי הוויכוחים האלה לא ייסתיימו אף פעם.העניין הוא שזה פשוט עניין של אמונה וראיית העולם. אני אדם דיי ריאלי בסה"כ, ולא מאמין בקיום של יישות על-אנושית שבזכותה אנחנו פה.אם יש משהו שאני יכול להאמין בו אפילו שהוא דיי מופרך זו תיאוריית המאטריקס. הייתה לנו מלחמה עם המכונות ועכשיו אנחנו בעולם הממוחשב שם תיכנתו כדי שלא נדע ששואבים מאיתנו אנרגיה D: .טיפשי אבל לי זה נשמע יותר הגיוני מתאוריית האל.תיאוריית ה"מטריקס" יכולה להיות נכונה, אבל לא הייתי הולך כל כך רחוק ואומר שזה זהה לחלוטין לסרט (שאנחנו בתוך המטריקס כי הייתה מלחמה בין בני האדם למכונות...).אגב, היה פרק של Sliders (ששודר לפני שהמטריקס יצא) ששם כל האנשים חיים בעולם וירטואלי, כי אחרי שבני האדם המציאו את המציאות המלאכותית הם התמכרו אליה ולא הצליחו לצאת (ובאמת האמינו שזו המציאות האמיתית).
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים אני לא מבין מה מסובך בלהאמין שיש אלוהים..דווקא הכי פשוט.. לכל דבר ככה יש הסבר
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר OFSHER לאור מה שאמרת רוצה להיות הצד שאומר שיש אלוהים אני מוכן להביא ציטוטים מטכנו...למרות שאני מאמין , פשוט אני רוצה לפתח את התרד היבש הזה
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים להאמין באל פותר לך את כל הבעיות אבל למדע יש שיטות שנשמעות יותר הגיוניות ומפורטות (לפחות לי...)ואם אני מאמין במאטריקס זה לאו דווקא בקטע של התוכנה אלא יותר בקטע של שליחות קטלנית.*עכשיו לזיבולי השכל שלי*בשלב מסוים אנחנו נגיע לרמת אינטיליגנציה מלאכותית גבוהה, בזה אין לי אף ספק, אבל האדם הוא רע מטבעו וכמובן שיזלזל בחתיכות הפח ותתפתח מלחמה, שזה החלק שאני מאמין בו. עכשיו, אם המכונות יחליטו להשתמש בנו כמקור אנרגיה למה להן להכניס אותנו לתוכנה? לא אכפת להן מכאב, הן לא יודעות מה זה.בקיצור הפתרון לכל העניין הוא להשתיל משגר EMP בתוך כל מכונה בעלת דעת עצמאית ולסדר דרך לשדר לכל המכונות אות שיפעיל את משגר הEMP בזמן חירום.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים ברכו את ה' המבורך לעולם ועד!אני מאמין באמונה שלמה! משיח משיח משיח! הי היייי הייייי משיח! משיח! משיח!אני מאמין בקדוש ברוך הוא בכול ליבי
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים אני לא יכול לדמיין כמה דברים...1. איזה עוד אפשרות יש ל "סיבת הסיבות"2. מה קורה כשמתים ( נעלמים?)3. לא להרגיש חלק ממשהו - אני חושב שיש רגש כשה לכל אחד שהוא מחובר להוויה גדולה ממנוסתם נקודות למחשבה
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים 1. סיבת הסיבות? אה?2. מה קורה לפני שנולדים? אתה תרגיש בדיוק אותו הדבר. כל הפעולות החכיומיות והחשמליות במוח שלך יפסיקו לפעול ואז זהו נגמר אין כלום3. אה אם אתה אומר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.