עבור לתוכן

האם ההיסטוריה חוזרת? האם תקרית כפר-כנא חזרה שנית?

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים יצא לי לראות תדרוך של צה"ל בטלויזיה. הראו שם איך טיל פוגע במשגר קטיושות. איפה היה המשגר? בכביש בתוך כפר, בדיוק בין שני בתים. אם היו אנשים בבתים האלו, סביר שהם נפגעו, אם לא מהטיל אז מפיצוץ הקטיושות.

עכשיו תנסה לשכנע אותי שהקטיושות האלו הן נשק הגנתי.

זה נראה לך משגר קטיושות? :screwy:

0,,5200791,00.jpg

• תגובות 148
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה נראה לי מחבלים שמחופשים לאזרחים מסיבה מאוד מסוימת

פורסם

זאת נראית לך פעולה הגנתית? :screwy:

0,,5200788,00.jpg

בלאקבירד, אני לא מבין מאיפה השנאה העזה שלך לחיילי צה"ל, מפקדיו ומנהיגי ישראל בכלל נובעת. אולי תשתף אותנו?

פורסם

אני שוב צריך להתגיש את התמונה או מה?

זאת פעולה הגנתית(נ"מ נגד מטוסי צה"ל)

0,,5200791,00.jpg

חיל האוויר תוקף ועם הנמ"ט הם מנסים להדוף אותו :nixweiss:

זאת נראית לך פעולה הגנתית?

הוא לא מבצע פעולה אלה מסתכל על מקום שהופגז ע"י צה"ל.

פורסם

הפסקת הירי האווירי היא טעות מרה.עכשיו כל משגרי הקטיושות ירו ללא הפסקה במשך 48 שעות,מבלי לחשוש שיפגעו.צפו למטח כבד ביותר ביומיים הקרובים :-\

פורסם

אני שוב צריך להתגיש את התמונה או מה?

זאת פעולה הגנתית(נ"מ נגד מטוסי צה"ל)

0,,5200791,00.jpg

חיל האוויר תוקף ועם הנמ"ט הם מנסים להדוף אותו :nixweiss:הוא לא מבצע פעולה אלה מסתכל על מקום שהופגז ע"י צה"ל.

אתה לא קולט מה?

עמדת נ"מ באמצע הכפר חושפת את האוכלוסיה לאש מהאוויר בגלל שהעמדה עצמה מהווה מטרה צבאית לגיטימית. וזה בדיוק מה שהחיזבאללה רוצה, מקסימום אבידות אזרחיות ומקסימום תמיכה בינלאומית. הם יכלו בקלות להתמקם בפאתי הכפר ולהתגונן מהמטוסים באותה מידה, אבל זה לא תואם את תפיסת העולם הטרוריסטית שלהם. וכמו שציינתי מקודם, המחבלים לא דואגים למדים מזהים ולכן מסכנים את שאר האוכלוסיה שלבושה בדיוק כמוהם

פורסם

זה נראה לך משגר קטיושות? :screwy:

0,,5200791,00.jpg

נראה לך שכתבתי על התמונה הזו? :screwy: תקרא שוב את מה שכתבתי.

הנה התדרוך עליו דיברתי:

http://www.tapuz.co.il/flix/showVideo.asp?m=884719

תראה את התקיפה השניה.

זאת העבודה שלהם פגיעה לא נחוצה באזרחים זה פשע מלחמה.

את העבודה שלהם הם צריכים לעשות ולא לשבת ולבכות בטנקים/על הטנקים ככה לא נלחמים באוייב.במלחמות חיילים אמורים להיפצע/למות אזרחים חפים משפע לאומת זאת לא.

אתה לא יכול לשלוח אותי כי אני לא משרת והן "צריכות" לבכות כי הבנים שלהם עשו את העבודה שלהם לשם שינוי.

"The object of war is not to die for your country, its to make the other bastard die for his."

-- Gen. George S. Patton

פורסם

כמובן שצריך להימנע מזה אבל בכלל הוא מדבר על חיילים מול חיילים :nixweiss:

אבל במקרה שזה כן קורה זה דבר מקובל ורגיל כי הם חיילים.

פורסם

ומה עם החלק הראשון של ההודעה שלי, למה אתה מתעלם ממנו?

אחד הכללים הבסיסיים ביותר במלחמה הוא שעליך למצוא את היתרון שיש לך מול האויב ולנצל אותו. בכוחות רגלים אין לנו יתרון מול החיזבאללה, בחיל אויר ושריון בהחלט יש לנו. לכן להפעיל רגלים מול רגלים תהיה טעות.

פורסם

אתה רוצה שאני יפרט יותר?צריך להשתמש בכל כוחות הקרקע כמו טנקקים,נגמשים,חיילים וכו.

פורסם

אם הינו מכנסים חי"ר לשם רוב הסיכויים שהם היו סופגים אבדות במארב שהם הכינו להם בכפר ,אותו דבר לגבי טנקים...יש להם שם כמות מסחרית של טילי נ.ט מה שעושה את השימוש בטנקים לעוד יותר מסוכן מחי"ר. שימוש בחיל אוויר חוסך את הסיכון המיותר הזה של חיי אדם (כן, אכפט לי יותר מחייהם של בני העם שלי מאשר של האויבים שלי)

החיזבללה לקח סיכון במכוון שזה יקרה והוא זה שצריך לשאת באחריות לא צה"ל שעשה את הדבר הנכון בראיה צבאית לגיטימית

ד"א על איזה הפסקת אש הם מדברים ? אני כל הזמן שומע מטוסים עדיין ! :smile1:

פורסם

אם הינו מכנסים חי"ר לשם רוב הסיכויים שהם היו סופגים אבדות במארב שהם הכינו להם בכפר ,אותו דבר לגבי טנקים...יש להם שם כמות מסחרים של טילי נ.ט מה שעושה את השימוש בטנקים לעוד יותר מסוכן מחי"ר. שימוש בחיל אוויר חוסך את הסיכון המיותר הזה של חיי אדם (כן, אכפט לי יותר מחייהם של בני העם שלי מאשר של האויבים שלי)

החיזבללה לקח סיכון במכוון שזה יקרה והוא זה שצריך לשאת באחריות לא צה"ל שעשה את הדבר הנכון בראיה צבאית לגיטימית

ד"א על איזה הפסקת אש הם מדברים ? אני כל הזמן שומע מטוסים עדיין ! :smile1:

בגלל זה אמרתי אנשים מתקשים להבין שלחיילים יש עבודה משלהם וגם חוקים משלהם.אתה אולי לא מקבל שמישהו צריך לעשות את העבודה שלו אבל הוא צריך לעשות אותה וזה שהוא לא עושה כי הוא פוחד זה מחדל.

בנוגע לעניין של האחריות אתה מוזמן לדבר כמה שאתה רוצה וכולם פה אבל העובדות מדברות בעד עצמן ישראל פוחדת להכניס חיילים ומבצע בזה את זה היא אשמה.

פורסם

מה אתה לא מבין בדיוק ? :s07:

יש לך משימה אחת ושתי אפשרויות פעולה. אחת עם סיכון ממשי וודאי ואחת עם סיכון אפסי, במה אתה תבחר ?

רק בגלל שהם חיילים לא אומר שהם עדיין חייבים להיות בשר תותחים

פורסם

תקשיבו, אי אפשר לכבוש שטח עם מטוסים ואי אפשר לשטח כפרים כי עדיין יש שם אזרחים ו"אזרחים" אז חייבים להכניס חיילים.

קיצור אפשר לומר לא אכפת לי מהאזרחים לשטח את הכפר ואז ישראל תאכל אותה פוליטית. בעיקרון אפשר לשטח את כל לבנון וסוריה אפשר גם להוריד פצצות על איראן ואפשר לעשות הרבה דברים אבל זה לא RA2, יש דברים אחרים שמשפיעים על המלחמה הזאת.

ד"א ראיתם את הסרבן מהשריון? הוא הודיע שהוא לא מתכוון לבצע את המשימות בלבנון, שאלו לדעתי, אנחנו במלחמה, סרבן=בוגד בזמן מחלמה=עונש מוות, אבל זה רק אני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים