עבור לתוכן

זלמן CNPS9500 ו- Antec P-180 קר ושקט + תמונות

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב לפני חודשיים וסה"כ הייתי מרוצה.

Pentium D 930, Geforce 7900GT, 2GB RAM , HD - WD3200KS

לא מפלצת אבל בהחלט נחמד. השקעתי בהכל חוץ ממארז.

בלילה הראשון התעוררה בעיה רצינית - המחשב שלי יכל להתחרות במכסחת דשא ברעש.

לצערי הוא יושן איתי באותו חדר ואני צריך אותו דלוק גם בלילה, שלא לדבר על זה שהרעש הטריף אותי בזמן משחקים כשהקירור סטוק היה מתאבד על מקסימום RPM.

וזה גם עם אוזניות מדוזה.

ידעתי מה אני צריך, מאווררים גדולים ואיטיים ומשהו שיחסום את הרעש.

התלבטתי ובסוף קניתי את שני המוצרים שבכותרת.

תוצאות:

המארז מגיע עם 3 מאווררים של Antec 120mm tricool להם יש 3 מהירויות. הוספתי מאוורר של Arctic cooling 120mm . כאשר כולם מכוונים ל Low ומסתובבים ב 1200 RPM כמעט ולא ניתן לשמוע את המחשב.

הקירור של זלמן בין אם במאמץ ובין אם ברגיעה אינו ניתן לשמיעה (מה גם שהמחשב לא במאמץ בלילה) ומסתובב בין 1300-1600 ברגיעה ן-2300 במאמץ.

טמפ' מקסימלית של המעבד במאמץ כבד (CPU test 3Dmark06) לא עוברת את ה52 מעלות וזה כאשר כל המאווררים בlow והזלמן מגביר את עצמו אבל לא מגיע למקסימום. ללא מזגן, בצהרי יום חם במרכז הארץ. הזעתי כמו חמור אבל המעבד היה בסדר, בעבר היה מתחמם גם כאשר הקירור סטוק היה עובר למצב 747.

סה"כ אני מאוד מרוצה. קר ושקט.

בעיות: במארז הספק כח מותקן למטה אבל לוח האם לא הפוך. זה אומר שאם החיבור חשמל של הלוח אם נמצא בקצה העליון, לא בטוח שהכבלים של ספק הכח יגיעו אליו. אני משתמש ב Sweex gold 650W והחיבור ATX-12V הגיע רק בנס כאשר אין ולו מ"מ אחד ספר. לקח לי 3 ניסיונות לחבר אותו בצורה כזאת שלא יפריע לקירור של המעבד - זוועה. בלוח האם שלי השקע נמצא ממש בקצה העליון והייתי צריך למתח את החוט מתחת לכרטיס מסך כדי שיגיע. סיוט! מה גם שאין ממש חוטים מאריכים לזה. לפחות אני לא מצאתי.

הפנל הקידמי של המארז בנוי מפלסטיק זול, לא רואים את זה כי יש לו דלת וזה גם לא מפריע בעין אבל אם נוגעים מרגישים את זה.

שוב, בסה"כ אני מרוצה.

פורסם

תחדש :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה יכול תעלה תמונות

זה יהיה נחמד...

ותתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה, תמונות בדרכן אליכם בעריכה הבאה.

עריכה:

תמונות http://picasaweb.google.com/E.Nihility/NewComputerSetup

עוד לא סידרתי את הכבלים כמו שצריך, אני לא סגור על איפה אני רוצה את המאווררים עדיין.

בפאנל הקידמי יש שתי דלתות שנפתחות בלחיצה מהן אפשר להוציא את הפילטרים של פתחי האוורור.

ההארד דיסקים יושבים על מסילות בתוך קופסא נשלפת. את כונני הדיסקים ניתן לשלוף עם המסיות שלהם מקדימה.

למעלה יש פתח אוורר עם ספויילר, אני לא חושב שהוא מוסיף משהו, אבל הוא נראה נחמד.

ספק הכח יושב בנפרד מכל שאר הרכיבים, ניתן להתקין עוד כמה הארד דיסקים למטה.

מול ההארד דיסקים בתא העליון יש עוד מאוורר 120מ"מ.

כבל המתח ATX-12V יושב צמוד ללוח אם, הוא מתוח מאוד ורק בנס הצלחתי לחבר אותו, הוא עובר מתחת לכרטיס מסך. זה בגלל המיקום הלא שגרתי של ספק הכח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים