פורסם 2006 ביולי 2719 שנים שיניתי את קצב הרענון ל 120 והמחשב נהיה מהר יותר, האם קצב של 120 זה טוב? ומה הכי כדאי?
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר איך זה שהמחשב נהיה יותר מהיר זה קשור לזה?ואם המסך שלי לא תומך בקצב רענון הזה מה יכול לקרות?
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים לרוב חיים קצרים יותר ....אבל אן החריגה לא כזו גבהה נגיד מקסימום זה 100 זה לא נורא ...מחשב לא נהיה מהיר יותר ...אתה חולמת ...
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר לרוב חיים קצרים יותר ....אבל אן החריגה לא כזו גבהה נגיד מקסימום זה 100 זה לא נורא ...מחשב לא נהיה מהיר יותר ...אתה חולמת ...מה זאת אומרת שאין חריגה כזאת גבוה מקסימום 100?
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מה זאת אומרת שאין חריגה כזאת גבוה מקסימום 100?צודק ...מחדשאם החריגה בין המקסימום שהיצרן אומר לבין מה שאתה עושה לא גבוהה אז זה לא אמור לגרום לבעיות ..או להזיק
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים איזה שטויות ההפך ככל שקצב הרענון יותר נמוך זה יותר טובמה אתה אומר!?ככל שקצב ריענון המסך (Hz) יותר גבוה, ככה זה יותר טוב..
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים פשי מה אתה מדבר .. ואני תמיד חשבתי הפוך , במשחקים אני בדרך כלל שם על 60 HZ , אוי ואבוי לימהו בדיוק קצב רענון? ולפי מה ניצן לקבוע את המהירות ? לפי טיב המסך? או הכרטיס מסך?
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים ככל שקצב הריענון גבוה יותר ככה רואים טוב יותר, וגם זה יותר בריא לעיניים.קצת הריענון הינו בעצם קיצוב ריענון הפיקסלים במסך...בדרך-כלל קובעים את קצת הריענון לפי המסך... אבל במקרים מיוחדים (בדרך כלל ברזולוציות מטורפות) הכרטיס מסך הינו מגביל את קצת הריענון.פשוט לקבוע בדרייורים של הכרטיס מסך, את הקצב ריענון הגבוה ביותר שניתן לך. (בדרך-כלל זהו קצת הריענון הגבוה ביותר של המסך.)
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים תודה לך , בידיוק עכשיו שיניתי ל 85 HZ . וואוו איזה הבדל העכבר גם פתאום זז יותר מהר, אבל משום מה רואים מן אובך כזה כאילו האותיות מעט מטושטשות..
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים המסך מציג תמונה פעם בכמה זמן...הוא בעצם מהבהב, הוא מתרענן!!! ככל שקצב ההבהוב/ריענון יותר גדול-גבוה כל העין שלנו פחות מבחינה או לא מבחינה בכלל בריצוד של המסך.קצב ריענון מתחת ל-85HZ לא בריא לעיניים. 85 זה רגיל, ומעל זה עוד יותר טוב רק שכבר לא מרגישים בהבדל ואני חושב שגם לעין לא ממש אכפת.בד"כ קצב הריענון שכרטיס המסך תומך בו גבוה יותר מזה שהמסך תומך, ולכן לא אמורה להיות בעיה עם כרטיס המסך.עוד דבר אחדכשעולים ברזולוציות, אפשרויות קצב הריענון קטנות, ולכן במשחקים כשמשחקים ברזולוציה נגיד של 1600X1200 המסך לא יאפשר לעבוד ביותר מ-75HZ בחלק מהמסכים (ברובם-CRT 60HZ) ובחלקם המועט יותר 85HZ.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים תודה לך , בידיוק עכשיו שיניתי ל 85 HZ . וואוו איזה הבדל העכבר גם פתאום זז יותר מהר, אבל משום מה רואים מן אובך כזה כאילו האותיות מעט מטושטשות..וואלה?! אתה רואה מטושטש יותר? שאני על 60Hz אני רואה מטושטש, אבל עכשיו שאני על 75Hz אין שום טשטוש...
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מומלץ להתאים את קצב הריענון של המסך לזה של הכרטיס מסך? נגיד במסך אני שם על 85 ובכרטיס על 100
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.