פורסם 2006 ביולי 2519 שנים תשתמשו בZA. הכי טוב!התקנתי את החבילה של ZA לפני כמה זמןאל תיגע בא בבקשהממש מעצבנת, אני ממש לא אהבתי לישתמש בא , הסרתי אותה איזה חצי יום בשימוש בא
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מה דעתכם על ה-MCAFEE?אני איתו כבר בערך 4 שנים (אנטיוירוס+פירוול) ולא היה לי וירוס אחד. מה גם שהוא לא כל כך גוזל משאבים.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים התקנתי את החבילה של ZA לפני כמה זמןאל תיגע בא בבקשהממש מעצבנת, אני ממש לא אהבתי לישתמש בא , הסרתי אותה איזה חצי יום בשימוש באאינ חולק על דעתך. התוכנה דיי קלילה, והיא מכילה FIREWALL, ANTIVIRUS, נגד ספייורים ופרסומות.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים אינ חולק על דעתך. התוכנה דיי קלילה, והיא מכילה FIREWALL, ANTIVIRUS, נגד ספייורים ופרסומות. זאת דעתי כל אחד ודעה שונה ובקשר ל-MCAFEE , סתם בצחוק אבל אולי יש לך וירוס ואתה פשוט לא יודע
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מה דעתכם על ה-MCAFEE?אני איתו כבר בערך 4 שנים (אנטיוירוס+פירוול) ולא היה לי וירוס אחד. מה גם שהוא לא כל כך גוזל משאבים.יותר גרוע מזה שיש לך ווירוסים, זה שיש לך ווירוסים ואתה לא יודע עליהם.gee, thanks MCAFEE
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים עוד לא יצא לי לעבוד עם KERSPERSKY 6 אבל הגירסה 5 לקחה פי 3 משאבים מהנוד ולקח לה הרבה יותר זמן לגלות וירוסים... (הכוונה בפעילות שוטפת)
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים עוד לא יצא לי לעבוד עם KERSPERSKY 6 אבל הגירסה 5 לקחה פי 3 משאבים מהנוד ולקח לה הרבה יותר זמן לגלות וירוסים... (הכוונה בפעילות שוטפת)ההבדל בין 5 ל6 הוא עצום.. ממליץ לעבור!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.