פורסם 2006 ביולי 2419 שנים שלוםיש לי מחשב חדש ואני רוצה לקנות אנטי-וירוס הכי טוב שיש...אני בכלל לא מוגבל בכסףתגידו לי איזה אנטי-וירוס הכי משתלם לי לקנות, כמובן שמדובר בהכי חדשים שיצאו [אנטי-וירוסים של 2006]בבקשה תענו לפי מה שטוב ולא לפי מה שיש לכם בביתתודה לכל העונים
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים עדיין נורטון זולל משאבים ולא ברמה של המתחרים.Kaspersky 6 ללא ספק.בעיניין זלילת משאבים היא אינה רלוונטית בעידן הדואל כור
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים מהתנסות עם שניהם, קספרסקי יותר טובה בהכול (לפחות לדעתי האישית, יש שיחלקו עליה)... אם אם היא הייתה שווה לנוד32 בתכונות האנטי וירוס, היא עדיין עדיפה מאחר והממשק שלה הוא מאוד ידידותי למשתמש לעומת הממשק הלא-מסודר של נוד. לך על קספרסקי בראש שקט
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים בעיניין זלילת משאבים היא אינה רלוונטית בעידן הדואל כור אז לפי מה שאתה אומר, כל חברה יכולה פשוט סתם לכתוב קוד דפוק ולא יעיל, כי יש היום בשוק DC
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים קספרסקי 6 הכי נוח!!! נוד הכי טוב אם יודעים להישתמש בו, אם לא הוא פחות טוב!(הוא פשוט מסובך,מסורבל,לא נוח,פשוט קל ולמבינים בלבד.)נורטון 2006 מומלץ אם יש לך מחשב חזק, יש גם 2007 beta .
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים גם אני מצטרף להמלצת הקספרסקי 6.ניסיתי את הנוד32 וזה עשה לי קצת בעיות. אמנם יש את העניין הכספי, שהקספרסקי עולה והנוד לא, אבל לדעתי שווה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.