עבור לתוכן

האם מלחמה כוללת היא בלטי נמנעת ? עזה->לבנון->סוריה->איראן->WWIII ?

Featured Replies

פורסם

אני לא אוהד של מלחמות עולם אבל שמע אני לא יכול להגיד לא וזה לא יקרה אני משלים עם המציאות שקרוב לוודאי כולנו נמות והכול בגלל ערבי מטומטם ששכח לקחת תכדורים נגד מחלת הנפש שלו

ואם כך אז תאמת הגרמנים עוד פעם רוצים לעשות מלחמות עולם הא ? לא הספיק להם 2 ?

• תגובות 77
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למה אתה חושב ככה? :kopfpatsch:

אין מצב שהיא תתחיל עוד פעם עכשיו מלחמת עולם כי יש לה יותר מדי מה להפסיק והם ישתנו מאז.

פורסם

שמע הגרמנים האלה פשוט חולי נפש בנוגע למלחמות עולם איכשהו הם תמיד מתחילים אותן

פורסם

אני לא אוהד של מלחמות עולם אבל שמע אני לא יכול להגיד לא וזה לא יקרה אני משלים עם המציאות שקרוב לוודאי כולנו נמות והכול בגלל ערבי מטומטם ששכח לקחת תכדורים נגד מחלת הנפש שלו

אני איתך אחי אנחנו חיים בעובדה שאיזה חמור יכול ללחוץ על הכפתור בכל רגע רק בגלל שהבוקר הוא התעוררר עם מצב רוח לא טוב, בסוף עוד כמה שנים האבא יספר לבן שלו "פעם הייתה מדינת ישראל והיו מלחמות עד שזרקו עליהם נשק כימי וביולוגי והשמידו מדינה שלמה" והילד יגיד "אני מפחד" אז הוא יגיד לו "לך לישון חמוד אל תפחד" וככה החיים יתנהלו.

ד"א צבא לבנון תקף את ישראל דקות אחדות אחרי זה השמידו ללבנון את אלה שהתקיפו, תחלאס מרחם עליהם שהם כאלה חסרי אונים אבל מה לעשות הבטחות צריך לקיים.

פורסם

איפה כתוב טוב זזתי מהבנוקר לרוץ לראות חדשות ולהוריד תטלוזיה!

יאלה מפגש פורום אצלי בבונקר!

פורסם

שמע הגרמנים האלה פשוט חולי נפש בנוגע למלחמות עולם איכשהו הם תמיד מתחילים אותן

סך הכל הייתה אחת באמת שהם פתחו השנייה בכלל הייתה כתוצאה מהראשונה.

פורסם
  • מחבר

אל תתבלבלו אבל... המלחמה לא התחילה בגלל האידיוט הזה נסראללה . נסראללה הוא רק האמצעי אם כבר האשמה העיקרית היא איראן

אשר היא המבוא לכל הצרות של המזרח התיכון בשנים האחרונות

שמתם לב שפתאום אף אחד כבר לא סופר את הפלסטינים ?

פורסם

אל תתבלבלו אבל... המלחמה לא התחילה בגלל האידיוט הזה נסראללה . נסראללה הוא רק האמצעי אם כבר האשמה העיקרית היא איראן

אשר היא המבוא לכל הצרות של המזרח התיכון בשנים האחרונות

שמתם לב שפתאום אף אחד כבר לא סופר את הפלסטינים ?

למה לא?אני רואה דיווחים בכל ערוץ בעולם רק בישראל הסיטו את כל צומת הלב ללבנון מה שכן גם בעולם הם מקבלים פחות יחס.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי מבחינת כוח ראוי במלחמה ולא מבחינת כיסוי תיקשורתי ... אני סומך על הפלסטינים שהם יודעים לעשות את מה שהם יודעים הכי טוב וזה לבכות לעולם על כמה שהם מסכנים

פורסם

כן מלחמהההההה

w w III

BATTLEFIELD!!!!!!!

פורסם

ההסטוריה חוזרת על עצמה. ובמאה השנים האחרונות אפילו יותר מדי.

תמיד העולם מגיע למצב שפשוט יש פיצוץ אוכלוסין מה שגורם - באופן בלתי נמנע - לחיכוכים בין קבוצות של אנשים. במקרה כזה, במשך כל ההסטוריה האנושית, מתרחש משהו שמוריד את רמת האוכלוסין בעולם - נגיף/רעב/מלחמה. 6 מליארד אנשים בעולם, כנראה הגיע הזמן :funn:.

אימפריות קמות ונופלות.

פורסם

איפה את חי?מזמן כבר 7 מיליארד :P

תחשבו שבאפריה כל יום מתים מאות אנשים וזה עדיין לא מספיק כדי לדלדל את האוכלוסיה שם!

פורסם
  • מחבר

צה"ל למען האומנות...

0716061633_M_071606_mideast_war7.jpg

0716061633_M_071606_mideast_war4.jpg

0716061633_M_071606_mideast_war.jpg

0716061633_M_071606_mideast_war9.jpg

0716062327_M_071606_mideast_war13.jpg

0716061633_M_071606_mideast_war6.jpg

פורסם

וואלה יפה! האבתי תשלישית ותרביעית!

פורסם

אהבתי דווקא את האחרונה, אנשים רואים טלוויזיה ואת הפיצוצים על הדרך, יפה תמונה טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים