פורסם 2006 ביולי 1319 שנים גם ליד הבית של ידידה שלי מצפת נפל היא כנראה נכנסה למקלט הנה ההודעה:"אני בוכה נפל ליד הבית אמלה תגיד לי שיהיה בסדר" היא מהיום מתה מפחד זה פשוט דפוק מה שקורה שם, למה לא משטחים שם את השטח עם כמה הפצצות טובות כל מטוס זורק כמה פצצות שיחסלו שם הכל כל מטר ומטר.אני משתגע פה החלון בבית שלה התפוצץ, שייכנסו בהם לעזאזל יותר חזק אם זה לא עוזר אז יותר חזק, רק כח כח כח כח כח כח כח כח כח הם אל יודעים אחרת רק כל שהאו"ם ידחף את הפסקת האש לתחת שלו, רק כח.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים תתכוננו לכמה ימים של הפגזות שם בצפון.יקח זמן עד שצה"ל ישפיע על חיזבאללה באופן חזק שיגרום להם להפסיק לירות :-\
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) a snake a snake פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) mushroom mushroom גדול. צריך להנפיש את זה!
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים ישראל הפציצה את ביירות את הרובע שבו נמצאים השיהים. זה כבר מפחיד רק שלא יפגעו בחיפה. ולזה שביקש את שיר למעלות בבקשה:בס"ד"שיר המעלות ממעמקים קראתיך ה' אדני שמעה בקולי תהיינה אזניך קשבות לקול תחנוני אם עונות תשמר-יה אדני מי יעמד כי עמך הסליחה למען תורא קויתי ה' קותה נפשי ולדברו הוחלתי נפשי לאדני משמרים לבקר שמרים לבקר יחל ישראל אל ה' כי עם ה' החסד והרבה עמו פדות והוא יפדה את-ישראל מכל עונתיו:"
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים ישראל הפציצה את ביירות את הרובע שבו נמצאים השיהים. זה כבר מפחיד רק שלא יפגעו בחיפה.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אני יתרגם את זה בישבילך.רק שהחיזבאללה לא תשגר טיל לכיוון חיפה ויפגעו בה את הטיל. כמובן שאני מדבר על המפעלים הכימיים יותר מאשר חיפה.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים ישראל הפציצה את ביירות את הרובע שבו נמצאים השיהים. זה כבר מפחיד רק שלא יפגעו בחיפה. ולזה שביקש את שיר למעלות בבקשה:כבר פגעו להזכירך.כנראה שאושר חיסולו של נסראללה.שימות כבר.אני יתרגם את זה בישבילך.רק שהחיזבאללה לא תשגר טיל לכיוון חיפה ויפגעו בה את הטיל. כמובן שאני מדבר על המפעלים הכימיים יותר מאשר חיפה.אתה באמת חושב שהם מכוונים את זה במדוייק?הם פשוט יורים על הזין שלהם איפה יפול.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים צה"ל מפציץ את ביירות!אני יתרגם את זה בישבילך.רק שהחיזבאללה לא תשגר טיל לכיוון חיפה ויפגעו בה את הטיל. כמובן שאני מדבר על המפעלים הכימיים יותר מאשר חיפה.הטיל פגע בחיפה, 5 דקות מאיצטדיון קריית אליעזר. ליד מצפה סטלה מאריס.בתוך חיפה.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים כבר פגעו להזכירך.כנראה שאושר חיסולו של נסראללה.שימות כבר.אתה באמת חושב שהם מכוונים את זה במדוייק? הם פשוט יורים על הזין שלהם איפה יפול.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים כבר פגעו להזכירך.כנראה שאושר חיסולו של נסראללה.שימות כבר.אתה באמת חושב שהם מכוונים את זה במדוייק?הם פשוט יורים על הזין שלהם איפה יפול.זה לא קסאמים חמוד מדובר פה כבר בטיל יותר מתוחכם אמרו שזה איזה טיל איראני, וכן הם מכוונים.ד"א ראיתם בטלוויזיה איך המזל"ט קלט חולייה ששגרה קטיושות אחרי כמה שניות מטוס הוריד אותם עם טיל, שלא תגידו שצה"ל לא עושה, הוא עושה ומהר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.