פורסם 2006 ביולי 1119 שנים אני יודע שהצבת לעצמך תקציב....אבל....:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1855&products_id=11456אתה מתכווןן להשתמש במיני מקלדת אלחוטית?(נראה לי יש כאלה גם עם עכבר עליהן)
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים מחבר אני בקרוב יראה תוצאות סופיות ותראו שהכל לפי התכנון לא התחלתי שום פרוייקט לפני שמדדתי והחלטתי היכן ישב כל דבר ברכב...וכבר יש לי מקלדת מיני וטרקינג בול!! אבל אני דיי תקוע כי אני צריך לעבוד עם הציר הגמיש של הדרמל של WOLF ומה שקרה שכל הכבל הפנימי של הציר יצא החוצה ואני יודע לאן הוא מתחבר בצד המקדחה אבל לא בצד הקודח אז לכל הדרמלאים למיניהם ובייחוד קטשופ אני צריך עזרה לאן הולך החלק הקדמי של הציר??(אולי אם הוא התנתק הצד של סוף הציר אין אפשרות להחזיר ואז זה התקלקל ואני הולך להום סנטר עם מחבט וצעקות )אני אתן תמונה של המצב להבנה טובה... תמונה ראשונה-כל הציר בחוץ! תמונה שניה החלק שמתחבר למקדחה אותו אני יודע לחבר ואין בעייה: תמונה אחרונה החלק הרחוק מהמקדחה אותו אין לי מושג לאן ואיך לחבר או שאולי זה אומר שהוא הרוס(הדרמל רק ניקנה ובקושי שומש) אני אודה על העזרה המהירה ובבקשה רק מי שמבין ומתורגל כבר עם דרמל וציר גמיש ואפשר לחסוך את העצות הטריויאליות כמו :"תנסה לחבר בקצה ,תבריג את מה שברור שצריך להבריג וכו' ",כי אתם יכולים להיות בטוחים שניסיתי הכל וכנראה הפתרון לא כל כך פשוט(או שוב אולי זה בכלל שבור) אז בנתיים הפרוייקט תקוע :'(
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים אז ככהה"חוט" הזה יושב בתוך הצינור, וכמו שאתה רואה, הוא פריקתשחיל את החוט לצינור, אין צורך לדחוף "עד הסוף" - עדייןכאשר יש לך קצה , הכנס אותו לתפסנית של הדרמל, ותהדק אותו כמו כל ראש אחר, תצמיד את בית ההברגה לדרמל עצמו (ושאר החוט "ידחף" עד לסוף, כלומר, לבית בקצה השני)לאחר שקיבעת את הצד הזה, נעבור לצד הבאהכנס לפוטר את הראש המיועד, שים לב, יש חור בידית שאתה מחזיק בה, דחוף לשם עוד ראש, כדי ש"יתקע" את הכבל ולא יתן לו להסתובבקבע את הראש הרצוי בפוטר בעזרת המפתח, הוצא את הכלי שנעלת איתו את הידיתאם משהו לא הולך לך, תסביר מה, ותמונה של אותו שלב תעזור (ע"מ לבדוק שבאמת העסק לא תקול)בהצלחה
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים מחבר 140 ש"חאז ככהה"חוט" הזה יושב בתוך הצינור, וכמו שאתה רואה, הוא פריקתשחיל את החוט לצינור, אין צורך לדחוף "עד הסוף" - עדייןכאשר יש לך קצה , הכנס אותו לתפסנית של הדרמל, ותהדק אותו כמו כל ראש אחר, תצמיד את בית ההברגה לדרמל עצמו (ושאר החוט "ידחף" עד לסוף, כלומר, לבית בקצה השני)לאחר שקיבעת את הצד הזה, נעבור לצד הבאהכנס לפוטר את הראש המיועד, שים לב, יש חור בידית שאתה מחזיק בה, דחוף לשם עוד ראש, כדי ש"יתקע" את הכבל ולא יתן לו להסתובבקבע את הראש הרצוי בפוטר בעזרת המפתח, הוצא את הכלי שנעלת איתו את הידיתאם משהו לא הולך לך, תסביר מה, ותמונה של אותו שלב תעזור (ע"מ לבדוק שבאמת העסק לא תקול)בהצלחהאת הדברים האלה ניסיתי כבר בהתחלה כנראה שהציר מקולקל ואני אלך לממש את האחריות בהום סנטר(ובטוח שצריך לצפות לבעיות מהם...)
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים כנראה שאכן הציר מקולקלתוכל להגיד בבקשה, באיזה שלב נמצאת הבעיה?כלומר, מה לא מסתדר לך?
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים מחבר פשוט אני לא חושב שמשהו תופס את הציר בצד של הפוטר אני שומע את הציר מסתובב בתוך הצינור ומרגיש אותו מסתובב אבל אין לינק בינו לבין מה שתופס את ראש המקדחה(פעם יצא למישהו החוט הפנימי מהצד של הפוטר?-כי נראה לי שאם הוא יוצא משם אז משהו שם שבור )ביום שקניתי אותו לפני כמה חודשים התחלתי לעבוד על הציר וזה עבד כמה רגעים ואז לא היה קשר בין הציר לראש ופתחתי את הצינור וכל הציר יצא ומאז זה לא עובד..זה חייב להיות שבור כי אני לא מבין למה קצה הציר אמור להתחבר בצד הפוטר פשוט אין מה שייתפוס אותו ויהיה אפשר מבחוץ לחזק את התפיסה..
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים בוולף (לפחות אצלי) שום דבר לא תופס את החוט מהצד של הפוטרצריך לתת לו "דחיפה קטנה" כדי שיתפס בצד של הידית (שיהיה לינק, יש מעין מגרעת שהוא צריך להכנס אליה)נגיד והוא נכנסאין בעיה להבריג את הציר לדרמל עצמו? (כלומר, הוא לא מתנגד לחיבור?)
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים מחבר הציר מתחבר לדרמל וגם עובד ללא בעיות הבעיה זה אולי המגרעת אולי היא שבורה כי ניסיתי להכניס בכל קונפיגורציה אפשרית ואין לינק גם איך בדיוק אני דוחף את הציר לכוון הידית אחרי שכבר הכנסתי אותו בצד של הדרמל?עדכוןכנראה הכנסתי בצד של הדרמל את הציר עמוק מידי והוא לא הגיע למגרעת בידית ובסוף הכנסתי רק את הקצה הקטן של הציר לדרמל ועכשיו כנראה הוא מגיע לידית כי הראש מסתובב כנראה זו היתה הבעיה תודה על העזרה בכל מקרה
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר שלוםהתעוררה בעיה נוספתקניתי מתאם לדיסק 2.5 והדיסק לא מזוהה ע"י המחשב -האם יש איזשהו משהו שצריך להגדיר בביוס של מחשבים פנטיום 3 שיקלטו דיסקים כאלה(אפילו שהמתאם מקבל כניסת IDE רגילה אז זה ממש מוזר)
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים מחבר שאלה אם אני שם 2 התקני IDE באותו כבל את המסטר אני שם בקצה או את הסלייב??(אולי זה הבעיה עם המתאם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.