פורסם 2006 ביולי 1119 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3273762,00.htmlעליית מדרגה בהתנגדות העדה החרדית במאה שערים למצעד הגאווה בירושלים: כרוז שחולק בתיבות הדואר מבטיח 20 אלף שקל "לכל מי שיגרום למותו של אחד מאנשי סדום ועמורה".משוגעים לגמרי...להרוג!?
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים טוב עם זה אני כבר באמת לא מסים בכלל כל הלהרוג ואני בכלל לא בעד הדתיים בנושא הזה, למעשה ברוב המקרים אני בכלל לא בעד הדתיים.אני כרגע אפילו לא בעדתם אני לא בעד ה"גאים" שהם כאלה קטנוניים אבל גוד דמט להרוג? ועוד מחלקים על זה כסף. זאת מדינת חוק (סימן שאלה), כתוב אצלם בעשרת הדיברות "לא תהרוג" וגם משהו בסגנון של "רודף בצע" אם אני לא טועה.זה כבר באמת אנשים חולניים.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3273762,00.html משוגעים לגמרי...להרוג!? טוב זה טמטום אבל ההומאוים אשמים פה גם למה הם יוצרים פרובוקציות?
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים אין זאת עילה לקיים את המצעד, זאת עילה לכתב אישום להסטה לרצח ומתן הטבות הנאה כספיות תמורת ביצוע עבירה פלילית.קיום המצעד לאור עובדה חדשה זאת לא יהיה רק התגרות בציבור החרדי (חולני ככל שיהיה), אלא התגרות בגורל - כמו ללכת בעזה עם מגן דוד על החולצה. לא צרייך ממש להתרגש מן המודעות שכן, מדובר כנראה באותם אנשים שפרסמו את הפשקווילים אשר אמרו ש"כל הציונים כלבים" וכיו"ב. הדאגה היחידה היא שמבצע כסף מישהו באמת עלול לעשות מעשה ועל כך, מדובר במתן טובת הנאה כספית תמורת ביצוע עבירה פלילית תוך כדי הסטה.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים אני שם התערבות של 20,000ש"ח שאחד מהצד השני תלה את זה כדי ליצור פרובוקציה ודלגיטימציה לציבור החרדי.שטויות אף אחד לא קורא לרצח בציבור שלנו, מתחיל ברבנים וכלה ברחוב. אל תאמינו לכל שטות...אני כבר מזמן הפסקתי להאמין לרשעים בתשקורת.כל טמבל עם כמה לירות בכיס יכול לכתוב ולתלות מודעה כזו.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים לירות? מישהו כאן עדיין חי במאה הקודמת? : אף אחד מהרבנים גם לא תמך ברצח של רבין נכון? איזה "ציבור" צבוע הם החרידים האלו.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים לירות? מישהו כאן עדיין חי במאה הקודמת? : אף אחד מהרבנים גם לא תמך ברצח של רבין נכון? איזה "ציבור" צבוע הם החרידים האלו. מה קשור רצח רבין לחרדים?(אתה מנותק טוטלית אה) אם כבר אז לדתיים הלאומים אבל לא חרדים והציבור הבאמת צבוע זה השמאלים והומואים שמשתמשים בדמוקרטיה רק שנוח להם וברגע שזה נוגע אלהם הם לא מוכנים לגלות אפילו טיפת הבנה והתחשבות
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים והציבור הבאמת צבוע זה השמאלים והומואים שמשתמשים בדמוקרטיה רק שנוח להם וברגע שזה נוגע אלהם הם לא מוכנים לגלות אפילו טיפת הבנה והתחשבות
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים ממתי העדלידא נכנסה ליהדות?????וכבר הסברתי למה הריגת האנשים הללו מוצדקת לפי הדת
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים מה קשור רצח רבין לחרדים?(אתה מנותק טוטלית אה) אם כבר אז לדתיים הלאומים אבל לא חרדים והציבור הבאמת צבוע זה השמאלים והומואים שמשתמשים בדמוקרטיה רק שנוח להם וברגע שזה נוגע אלהם הם לא מוכנים לגלות אפילו טיפת הבנה והתחשבות כן שמענו עליך רק שיותר מזה אין לך מה להגיד כמו עובדות.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים כן שמענו עליך רק שיותר מזה אין לך מה להגיד כמו עובדות. מה לגבי ארגון מצעד שבא לצורך פרובוקציה גרידה בירושלים זה לא מספיק עובדתי בשבילך
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים תראה לי רב חרדי אחד שקרא לרצוח את רבין?פיזור אמירות בביטחון, לא קובע מציאות...תלמד לדבר אמת.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים מה לגבי ארגון מצעד שבא לצורך פרובוקציה גרידה בירושלים זה לא מספיק עובדתי בשבילך לדעת הבבונים(סליחה שאני פוגע בשם הטוב של הבבונים)הדוסים זאת פרובוקציה אבל זאת לא. תראה לי רב חרדי אחד שקרא לרצוח את רבין? אני מבין שחדשות זה לא הצד החזק שלך נכון? אמרו וגם הראו אותם שמות אין לי לתת לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.