עבור לתוכן

מנכ"ל סוני: המתחרים יתיישנו מהר

Featured Replies

פורסם

אני כן מבין על מה אני מדבר זה רובכם לא מבינים ;)

רואה אפילו אתה לא יודע על מה דיברתי ביכלל ' date='התכוונתי שלמחשב אין משחקים בלעדיים טובים חוץ מי כמה משחקי FPS , תן לי משחק עם עלילה חזקה וגראפיקה חזקה משחק גוף שלישי בלעדי,או משחק פצצה מרוץ בלעדי למחשב , אסטרטגיות מי משחק היום ביכלל בחרא הזה? :s07:

[/quote']

כן.. מי משחקם בהם בכלל?? צריך לחשוב במשחקים האלו..., מה לעזזל חשבו המפתחים!

בקיצור, מישהו יכול לסכם לי את ה-28 עמודים? :bash:

אין הרבה מה לסכם.. תעשה לעצמך טובה ואל תכנס לדיון הזה, פשוט בזבוז של ביטים יקרי ערך.

• תגובות 372
  • צפיות 29.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אין הרבה מה לסכם.. תעשה לעצמך טובה ואל תכנס לדיון הזה, פשוט בזבוז של ביטים יקרי ערך.

מה ת'רוצה????? י'נוב חסר ידע , במשחק כמו GOW לא צריך לחשוב ? ומה צריך לחשוב במישחק כמו Prey או דום3 או QAUKE4 או F.E.A.R צריך לחשוב ?!?!?נוב ! , עכשיו תגיד לי ב טום קלינסקי לוחם מתקדם צריך לחשוב ,נכון צריך לחשוב במשחק הזה אבל את המשחק הזה יש גם לקונסולה אני ביקשתי משחק בלעדי, :screwy:

עם כניסה לדיון הזה בזבוז של ביטים יקרי ערך ( ?) אז למה אתה נכנס ביכלל לפה ?אה?? לפחות בדיון הזה אפשר לדבר יותר נכון להתווכח ., ולא כמו בדיונים האחרים שנפתחים לשתי דקות ואז אפחד לא מגיב ... לא מוצא חן בעיניך הדיון אל תכנס אליו ! :bash:

פורסם

מה אתה רוצה מאמא שלי? :-\

פורסם

מה ת'רוצה????? י'נוב חסר ידע ' date=' במשחק כמו GOW לא צריך לחשוב ? ומה צריך לחשוב במישחק כמו Prey או דום3 או QAUKE4 או F.E.A.R צריך לחשוב ?!?!?נוב ! , עכשיו תגיד לי ב טום קלינסקי לוחם מתקדם צריך לחשוב ,נכון צריך לחשוב במשחק הזה אבל את המשחק הזה יש גם לקונסולה אני ביקשתי משחק בלעדי, :screwy:

עם כניסה לדיון הזה בזבוז של ביטים יקרי ערך ( ?) אז למה אתה נכנס ביכלל לפה ?אה?? לפחות בדיון הזה אפשר לדבר יותר נכון להתווכח ., ולא כמו בדיונים באחרים שנפתחים לשתי דקות ואז אפחד לא מגיב ... לא מוצא חן בעיניך הדיון אל תכנס אליו ! :bash:

[/quote']

בו ניראה -בזלדה צריך לחשוב

ולPC -Heroes of Might and Magic V רק אחד לדוגמה יש הרבה אחרים

פורסם

מה אתה רוצה מאמא שלי? :-\

ציטוט של: מר.קונאן או'בריין ב היום בשעה 22:19:33

אני כן מבין על מה אני מדבר זה רובכם לא מבינים

רואה אפילו אתה לא יודע על מה דיברתי ביכלל ,התכוונתי שלמחשב אין משחקים בלעדיים טובים חוץ מי כמה משחקי FPS , תן לי משחק עם עלילה חזקה וגראפיקה חזקה משחק גוף שלישי בלעדי,או משחק פצצה מרוץ בלעדי למחשב , אסטרטגיות מי משחק היום ביכלל בחרא הזה?

חח התבלבלתי עכשיו הבנתי שהתכוונת שצריך לחשוב במשחקים האלה(משחקי אסטרטגיה) לפחות היית אומר "מי משחק במשחקי אסטרטגיה.... "

נו אז צריך לחשוב במשחקים האלה ?ו ? מה הטעם בלהזיז עכבר ולבנות בתים ? :s05:

בו ניראה -בזלדה צריך לחשוב

ולPC -Heroes of Might and Magic V רק אחד לדוגמה יש הרבה אחרים

HFMAMV זה משחק מעפן שאפחד לא נהנה מימנו , יש לך טעם רע במשחקים לא פלא שאתה מעדיף את ווי על פני 360 ופס3 :lol:

תן לי עוד שמות של משחקי ספורט ומשחקי מרוץ בלעדיים למחשב?

פורסם

אני כן מבין על מה אני מדבר זה רובכם לא מבינים ;)

רואה אפילו אתה לא יודע על מה דיברתי ביכלל ' date='התכוונתי שלמחשב אין משחקים בלעדיים טובים חוץ מי כמה משחקי FPS , תן לי משחק עם עלילה חזקה וגראפיקה חזקה משחק גוף שלישי בלעדי,או משחק פצצה מרוץ בלעדי למחשב , אסטרטגיות מי משחק היום ביכלל בחרא הזה? :s07:

[/quote']

זה שיש משחקים בלעדיים זה אומר שזה טוב יותר?

נו אז טוב, לקונסולות יש הרבה משחקים בלעדיים, ול PC יש את כל מה שיש לקונסולות (חוץ מהמשחקים הבלעדיים) אז בסדר, זה לא מזיז לרוב האנשים שמעדיפים לשחק במחשב.

ובקשר לחומרה, כבר סיכמנו הכל, ושהקונסולה תתישן בתוך זמן קצר יחסית.

פורסם

לא לשכוח את CRYSIS שבלדעדי למחשב וזה מבטיח מכל משחק קונסולה שראיתי

פורסם

HFMAMV זה משחק מעפן שאפחד לא נהנה מימנו ' date=' יש לך טעם רע במשחקים לא פלא שאתה מעדיף את ווי על פני 360 ופס3 :lol:

תן לי עוד שמות של משחקי ספורט ומשחקי מרוץ בלעדיים למחשב? [/b']

יש לך נטייה מאוד לא בריאה לקחת נטיות והעדפות שלך להלביש אותם על כולם.

אני גם מאוד נהנה מהמשחק, למעשה עד היום אני משחק בHEROES III ובגינדיס(ששם הכל רק טקסט)

פורסם

Terjen, שחכת את UT2007.

ומה עם משחקים כמו Sim City או Civilization? או כל מיני משחקים שצריך להפעיל בהם את המוח, ונחשבים למשחקים הכי טובים בתקטגוריה שלהם, ומהטובים שיצאו אי פעם בכלל?

או Heroes 3, שלמרות הגרפיקה, הוא משחק מצוין?

ומה עם WARCRAFT וDIABLO, שאם אני לא טועה הם רק למחשב והם משחקים טובים מאוד?!

אחח.. אתה פשוט עיוור שרואה רק מה שהוא רוצה לראות ולא מה שנכון.

פורסם

זה שיש משחקים בלעדיים זה אומר שזה טוב יותר?

נו אז טוב, לקונסולות יש הרבה משחקים בלעדיים, ול PC יש את כל מה שיש לקונסולות (חוץ מהמשחקים הבלעדיים) אז בסדר, זה לא מזיז לרוב האנשים שמעדיפים לשחק במחשב.

ובקשר לחומרה, כבר סיכמנו הכל, ושהקונסולה תתישן בתוך זמן קצר יחסית.

לא נכון יש משחקים גם לא בלעדיים (שיש גם לפס וגם לאקסבוקס) ואין אותם למחשב לדוגמא The Warriors,ולא נכון למחשב אין את כל מה שיש לקונסולה(חוץ מהבלעדיים)

דוגמאות : Call Of Duty3 שיש לכל הקונסולה ולמחשב אין

4Driver שיש לשתי הקונסולות ולמחשב אין

Def Jam Fight For ny שיש לקונסולות (שניהם) ואין למחשב..

ויש עוד מלא,מלא משחקים לא בלעדיים שיש לכל הקונסולות ולמחשב אין

בקשר לחומרה, אתה לא יכול לדעת מה כן יתיישן ומה לא , מה שהיה בדור הקודם זה לא אומר שזה יהיה גם בדור הזה . :nono: אל תגלה לי פה עתידות ;) ,אתה לא עובד אינטל או AMD או נוידיה או ATI :xyxthumbs: והם לא התקשרו אליך ומסרו לך את התיכנונים והרישומים שלהם לשנים הבאות ... ATI אמרה שהכרטיס החדש שלהם שיצא עוד מעט/או שיצא כבר, יהיה יותר חזק מהכרטיס של ה-360 ,בנתיים Nvidia לא הודיעו כולם ולא אמרו כלום אז אל תגלה עתידות :P

Terjen, שחכת את UT2007.

ומה עם משחקים כמו Sim City או Civilization? או כל מיני משחקים שצריך להפעיל בהם את המוח, ונחשבים למשחקים הכי טובים בתקטגוריה שלהם, ומהטובים שיצאו אי פעם בכלל?

או Heroes 3, שלמרות הגרפיקה, הוא משחק מצוין?

ומה עם WARCRAFT וDIABLO, שאם אני לא טועה הם רק למחשב והם משחקים טובים מאוד?!

אחח.. אתה פשוט עיוור שרואה רק מה שהוא רוצה לראות ולא מה שנכון.

UT2007 הוא המשחק היחיד היפה שאמרת מכל המשחקים , אבל יש בעיה אחת הוא יוצא גם ל-360 ולפליסטיישן 3 :P

לא לשכוח את CRYSIS שבלדעדי למחשב וזה מבטיח מכל משחק קונסולה שראיתי

אז? כולה גראפיקה יפה , יצאו כבר משחקים לקונסולה אם גראפיקה יותר יפה :s07: ובעתיד יצאו עוד הרבה,אבל הרבה. :silly:

פורסם

הכל השערות אנליסטיות, אמרתי את זה כבר.

אנחנו (המשתמשים) יודעים את מפות הדרכים (מה שיצא בכמה השנים הקרובות, נתונים רשמיים) של חברות מפתחות החומרה, ועוקבים אחרי זה. אז יודעים בערך מה יצא בעתיד.

:xyxthumbs:

פורסם

הכל השערות אנליסטיות, אמרתי את זה כבר.

אנחנו (המשתמשים) יודעים את מפות הדרכים (מה שיצא בכמה השנים הקרובות, נתונים רשמיים) של חברות מפתחות החומרה, ועוקבים אחרי זה. אז יודעים בערך מה יצא בעתיד.

:xyxthumbs:

תן לי נתונים רשמיים של חברות מפתחות חומרה שרשום שם מה הם מתכננים לשנים הבאות ... :s05:

פורסם

UT2007 הוא המשחק היחיד היפה שאמרת מכל המשחקים ' date=' אבל יש בעיה אחת הוא יוצא גם ל-360 ולפליסטיישן 3 :P

[/quote']

אני חושב שהבעיה שלך זה שאתה אוהב משחקי פעולה לגוף שלישי וזה בערך התחום היחיד שלקונסולה יש יתרון ברור על המחשב.

כל אחד שאוהב משחקי אסטרטגיה, לא יסכים איתך כי CIV היא סדרת משחקי האסטרטגיה הטובה בעולם, SIMSITY משחק מדהים, ולא לדבר על סידרת הWARCRAFT וDIABLO.

COD3 לקונסולה זה לא יתרון גדול - FPS לקונסולה (ואל תשכח שאת המדבר כל הזמן על FPS חרושים למחשב) זה דבר מאוד לא נוח.

בנוסף, לא יכול לקרות מצב שבשלב זה או אחר משחק כזה גדול לא יצא למחשב, במיוחד שהוא FPS. הם כנראה מחכים חצי שנה שהעוצמה הגראפית של המחשב תשתווה ותעבור את הקונסולה. אין הסבר אחר למה לא יצא בשלב הראשון COD3 למחשב.

פורסם

אני חושב שהבעיה שלך זה שאתה אוהב משחקי פעולה לגוף שלישי וזה בערך התחום היחיד שלקונסולה יש יתרון ברור על המחשב.

כל אחד שאוהב משחקי אסטרטגיה, לא יסכים איתך כי CIV היא סדרת משחקי האסטרטגיה הטובה בעולם, SIMSITY משחק מדהים, ולא לדבר על סידרת הWARCRAFT וDIABLO.

COD3 לקונסולה זה לא יתרון גדול - FPS לקונסולה (ואל תשכח שאת המדבר כל הזמן על FPS חרושים למחשב) זה דבר מאוד לא נוח.

בנוסף, לא יכול לקרות מצב שבשלב זה או אחר משחק כזה גדול לא יצא למחשב, במיוחד שהוא FPS. הם כנראה מחכים חצי שנה שהעוצמה הגראפית של המחשב תשתווה ותעבור את הקונסולה. אין הסבר אחר למה לא יצא בשלב הראשון COD3 למחשב.

לא אמרתי שמשחקי מחשב הם מגעילים וכו' אמרתי שהFPS של המחשב כבר נמאס , ואם יש בעיה אם השלט של הקונסולות ולא נוח לך לשחק בקונסולה בעיות שלך ... וCOD3 זה דווקא משחק FPS שונה משאר המשחקים , הוא משחק ריאליסטי ,ראית ביכלל את הגיימפלי ? מלא פיצוצים נדירים , דמויות מפורטות , כשחבר ש'ך מת אתה סוחב אותו ,חברים ש'ך עושים סולם גנבים כדי לטפס על גדרות וכו' יש הבדל משמעותי מCOD2 ואתה לא יכול לדעת אם COD3 יצא למחשב.. כמו שBLACK שיצא לסוני2 ולאקסבוקס כולם אמרו הוא בטוח יצא למחשב זה FPS וכו' ,אני לא רואה אותו במחשב \: .....

ועוד שאלה משחק ספורט טוב כמו Tony Hawk Project8 למה לא יוצא למחשב?.???? תחשוב בהיגיון כל המפתחים כל השנים האלה עומדים להתרכז בקונסולות העתיד,רק מפתחים בודדים יתרכזו במחשב ,ביגלל זה אם אתה עכשיו עדין ילד צעיר ורוצה להנות ממשחקים טובים אז אתה צריך ללכת על קונסולה ... :s07:

עריכה: עם אתה רוצה לראות את הגיימפלי של COD3 -

http://www.gamevideos.com/video/id/4391

פורסם

תאמין לי שאם הייתי נהנה מקונסולה אז הייתי יושב עכשיו מול קונסולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים