עבור לתוכן

ה-Anti-HyperThreading של AMD - נראה שזה אמיתי!

Featured Replies

פורסם

ה CROSSBAR הוא מנגנון המאפשר לשתי ליבות (כל אחת עם ה Cache שלה) לגשת למשאבים משותפים כמו בקר הזכרון וה HTT BUS.

אני לא בטוח שבמידע שגלוי היום ניתן להבין בדיוק איך AMD יממשו את הרעיון שלהם (reverse HT) ואם אכן יש להם פתרון כזה אז יותר הגיוני שהם ישמרו אותו בסוד ולא ירוצו לגלות את הטכנולוגיה.

לכל אלה שהציעו הצעות זה בסדר לנחש אבל להגיד שאין שום דרך לעשות את זה, לא ממש חכם. לא תמיד אפשר לצפות איך ממשים רעיונות ופטנטים, בשביל זה יושבים צוות מומחים במעבדות הפיתוח כדי לממש רעיונות "בלתי אפשריים" כאלה.

• תגובות 93
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

הCROSSBAR זה הרכיב שנמצא בין הליבות לבקר הזכרון.

פורסם

::)

טוב נו, נחכה ונראה.

מישהו מכיר חנות שמוכרת כובעים ממש ממש קטנים? :-X

פורסם

שילב :silly:?

פורסם

::)

טוב נו, נחכה ונראה.

מישהו מכיר חנות שמוכרת כובעים ממש ממש קטנים? :-X

קל מאוד להכין כובע קטן משוקולוד. תמיס שוקולד עם קצת חלב במיקרו, תכין תבנית לכובע קטן (סטייל כיפה), למשל קערית מרק מהקטנות, שים על התחתית נייר שעווה שלא ידבק, תחזיר לקרור, ובתאבון :)

ואל תשכח לשלוח תמונות

פורסם

זה לא חכמה.

במידה וזה אכן יתקיים, אני אכבד את הבטחתי ואוכל כובע מקש.

פורסם

:screwy:

אני רוצה לראות תמונות של זה!! :jump: :jump:

פורסם

אולי נדאג לצילום וידאו

פורסם

מה עם כובע קש מצופה שוקולד עם פיצפוצים? :lol:

פורסם

תחרות מתכונים לכובע? :silly:

פורסם
:lol: :lol:
פורסם

הסיכוי שקיים מנגנון במעבדי AMD או INTEL שיודע להפיק יותר מתרא'ד יחיד מתרא'ד בודד באופן ספקולטיבי בלי שנדע על כך עד היום הוא קלוש. לא AMD ולא INTEL הציגו יכולת כזו במעבדים שלהם... הדבר היחיד שקיים הוא התבטאויות ומחקרים לגבי שילוב יכולת עתידית כזאת.

על מנת לישם יכולת כזאת במעבדים יש צורך בהוספה של מנגנונים בכלל לא טריוויאלים במעבד (שינוי ותוספת מהותית מאוד לארכיטקטורה של המעבד).

במקרה שמשהו באמת נכון בסיפור הזה יתכן שזה איזשהוא פיצר של מערכת ההפעלה... וגם זה נראה לי קלוש.

הערכתי שאין אמת בסיפור, או לחילופין שהיא אמת קטנה בהרבה ממה שעושים ממנה.

פורסם

אני מסכים, או לפחות הסכמתי.

הימרתי על זה כובע :)

פורסם

עדיין לא הבנתי מה הטכנולוגיה הזאת עושה, ובמה היא מועילה. מישהו מוכן להסביר לי? :)

כי לפי ההגיון זה אמור להפחית ביצועים.

פורסם

במקום שתוכנה שמתוכננת לרוץ על ליבה אחת (כי היא לא תוכנתה מראש לעיבוד מקבילי) תרוץ על ליבה אחת

היא תרוץ על שתי הליבות

זה על רגל אחת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים