עבור לתוכן

עד מתי ערוץ 10? - חבורה של בוגדים!

Featured Replies

פורסם

לא הוא לא.

הוא אמר דברים שונים לחלוטין, שאמנם אני לא מסכים איתם, אבל שום דבר שמתקרב אפילו במעט למה שאתה מייחס לו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3264961,00.html

"קסאם שמסאם"

"מה קרה? את קריית שמונה הרי הפגיזו שנים"

"צריך להפסיק להיות היסטריים לגבי הקסאמים"

רוצה להסביר את עצמך יותר טוב? כי בינתיים נראה שהוא דווקא כן אמר את זה.

• תגובות 208
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה דביל? הוא כן אמר.

למה אתה מדבר כמו תינוק?

בכל מקרה אני גרתי בשדרות 16 שנים, גם בתקופה שבה נפלו 40 ויותר קאסמים בשבוע בזמן ההתנתקות, ונפל לי קסאם על הבית ועוד לא מעט ברחוב והסביבה.

ותמיד אמרתי (טוב, לא אמרתי כי לא היה לי חשק לקבל לינצ') שתושבי שדרות מגזימים בהסטרייה שלהם, כי איך זה שכל האזור שסובל בדיוק כמוהם, סובל את הקאסמים בשקט ובהבנה שצה"ל עושה מה שהוא יכל. בזמן שתושבי שדרות בוכים יום ולילה ומציעים פתרונות יצירתיים כמו "מחיקת עזה מהמפה"... ומאימים לברוח מהעיר... עם כבר מדברים על לקבל מאחורה, תראו מה הימין עושה לשדרות. מבחינתי הימין הכניע את שדרות לטרור.

אני יגיד לכם למה, כי מדובר באוכלוסייה שנמצאת בתתית מכל בחינה אפשרית, אז צפוי שהם יכנעו לימין שמבטיח להם לשנות את המצב בעזרת פתרונות "אמיתיים". שכשאין לך מה להפסיד ברור שתקשיב להם ברצינות.

אף גורם משדרות עדיין לא הציע פיתרון אחד מציאותי לבעיה שלהם שהם רוצים שצה"ל יפתור להם עם כוחות הקסם שלו.

אני לא אומר שהם לא צודקים וצריך להפסיק את הקאסמים (IG אתה מבין?...).

אבל הדרך שלהם היא כניעה מוחלטת והיא ממש מביישת.

אחרי הכל עם כל הקאסמים והבלגן נהרגים בשדרות פי כמה יותר אנשים מפשע, סמים, כנופיות ודברים כאלה...למה הם לא צועקים על זה?

אולי כי הם יודעים שזה באחרויותם ולא באחריות הצבא הגדול והנשק שלו, אז אין להם על מה להתלונן ולהיות מסכנים.

פורסם
  • מחבר

צה"ל עושה מה שהוא יכל.

צה"ל עושה את מה שהוא יכול?

תגיד לי את חיי בישראל?

מבחינתי הימין הכניע את שדרות לטרור.

דווקא ניראה לי שהקסאמים הכניעו אותך ולא את תושבי שדרות. הם ממשיכים לגור שם. אתה כבר לא.

אתה דיי מוכיח את כל הטענה של שמאלן פחדן. ואל תגיד לי שהקסאם לא היה חלק מהשיקול של ההורים שלך לעבור דירה.

פורסם

דווקא ניראה לי שהקסאמים הכניעו אותך ולא את תושבי שדרות. הם ממשיכים לגור שם. אתה כבר לא.

אתה דיי מוכיח את כל הטענה של שמאלן פחדן. ואל תגיד לי שהקסאם לא היה חלק מהשיקול של ההורים שלך לעבור דירה.

ינוקה, אני גר 30 מטר מהגבול הכי פעיל בעולם היום.

יש חדירה של מחבל לישוב שלי כל חודש, ונופלים בקוו שלי פי 3 יותר קאסמים וקטיושות מבשדרות.

מסביב לישוב יש סוללות של תותחים שיורים 24 שעות ביום -200 - 100 פגזים ביום.

אני עברתי לגור קרוב יותר לטרור, אחרי שסבלנו ממנו 16 שנה. אתה יודע למה?!

כי אנחנו להבדיל מהימין היפה נפש שלך, הזה שרק בוכה ולא באמת עושה משהו למען בטחון מדינה לא מפחדים מכמה ערבים עם בעיות.

הימין ימשיך לקבל מאחורה כל עוד הוא לא עושה כלום חוץ מלדבר ולהתסיס את הארץ.

פורסם
  • מחבר

כל הכבוד לדו"צ ששם את הדברים על השולחן:

נראה שערוץ 10 מנסה לחזק את מאמציו לשיפור אחוזי הרייטינג באמצעות עיתונאות חובבנית ושקרית.

וכניראה שיש עוד כמה אנשים בארץ שמבינים למה אני קורא לזה בגידה:

3. שלומי אלדר עוכר ישראל!!!

תופעת היהודי הנרדף השונא את עצמו מתבטא באופן מושלם על שלומי אלדר.

תאמין לצה"ל.

כי אנחנו להבדיל מהימין היפה נפש שלך, הזה שרק בוכה ולא באמת עושה משהו למען בטחון מדינה לא מפחדים מכמה ערבים עם בעיות.

ניראה לי שאתה מתבלבל.

הימין הוא זה שמשרת ביחידות העילית בצה"ל

השמאל הוא זה ששם סטיקרים על האוטו שאומרים "ישוחררו סרבני המצפון לאלתר"(בשיא הרצינות ראיתי כזה סטיקר על אוטו ברמת אביב)

הימין ממש לא מפחד מערבים ואומר שצריך להיכנס בהם בכל הכוח. הוא שמאל הוא זה שרוצה לתת ולתת כדי לא להרגיז אותם

פורסם

ינוקה, אני גר 3 מטר מהגבול הכי פעיל בעולם היום.

יש חדירה של מחבל לישוב שלי כל חודש, ונופלים בקוו שלי פי 3 יותר קאסמים וקטיושות מבשדרות.

אפשר לשאול על מה (לכל הרוחות) אתה מדבר ?

פורסם

אפשר לשאול על מה (לכל הרוחות) אתה מדבר ?

אני גר על הגבול בין עזה לישראל, הגבול עם עזה הוא הגבול הדרומי של הישוב שלי היום.

ניראה לי שאתה מתבלבל.

הימין הוא זה שמשרת ביחידות העילית בצה"ל

אתה צוחק?

95% מהחילים שטוחנים חול הם ימניים גאים שמשרתים במג"ב ויחידות כאלה.

רוב החילים שמשרתים ביחידות המובחרות של צה"ל (טייס מטכ"ל וסירות אחרות) הם שמאלניים.

אני לא אומר שזה בגלל ההשקפה הפוליטית, פשוט בגלל מצב חברתי, כלכלי. (הימין-עירות פיתוח ואוכלוסיות חלשות ברובו, השמאל בורגני\קיבוצי מהמעמד הבינוני ומעלה).

פורסם

זה קצת רחוק מלקרוא לתושבי שדרות בכיינים, אבל לא משנה.

בכל מקרה, אני לא מסכים איתו לחלוטין ואני מצדיק את המאבק של תושבי שדרות - נשגב מבינתי איך חבר בכיר בממשלת ישראל יכול לקבל מצב שבו עיר ישראלית מופגזת מדי יום, מתוך שטח של רשות אוטונומית אחרת. מילא אם היינו בתקופת טרום-התנתקות, אז הייתה לפלשתינים לגיטימציה כלשהי לירות לעבר שדרות (אם כי גם אז, לדעתי, היה צריך לירות עליהם ארטילריה בחזרה) אבל היום? אחרי שיצאנו מעזה? זה בלתי נסבל לחלוטין.

על קרית שמונה נפלו קטיושות כשצה"ל היה בדרום לבנון - לאחר הנסיגה, החיזבאללה לא ירה אפילו קטיושה אחת לעבר ישוב ישראלי (למיטב ידיעתי. אין זה אומר שארגונים אחרים לא ירו קטיושות, ואין זה אומר שהחיזבאללה לא מחמם את הגזרה בדרכים אחרות), לכן זו ממש לא דוגמה טובה.

כוס אמק, הופיעו כבר איזה 50 תגובות חדשות מאז הפעם הראשונה שניסיתי לשלוח את התגובה הזאת..

פורסם

כוס אמק, הופיעו כבר איזה 50 תגובות חדשות מאז הפעם הראשונה שניסיתי לשלוח את התגובה הזאת..

:lol:

מוכר...

בכל מקרה, מה אתה היית מציע לעשות בקשר לקסאמים? לא לגמרי ירדתי לסוף דעתך (אני כותב אל מינימייזר).

פורסם
  • מחבר

אוברלורד אתה טועה. הנוער "הכתום" הוא זה שמשרת ביחידות העילית

פורסם

אוברלואד, לא אוברלורד.

הוא משרת, אין ספק.

אבל רוב היחידות המובחרות של צה"ל מורכבות מאוכלוסייות חזקות מאזורים טובים בארץ בעלי השכלה גבוה יותר.

לצ"ל לא איכפט עם אתה כתום או וורוד ( :P ).

פורסם

אוברלורד אתה טועה. הנוער "הכתום" הוא זה שמשרת ביחידות העילית

שירת... עד שהרגיזו אותו לאחרונה... ;)

פורסם
  • מחבר

אבל רוב היחידות המובחרות של צה"ל מורכבות מאוכלוסייות חזקות מאזורים טובים בארץ בעלי השכלה גבוה יותר.

על מה אתה מדבר? אין אחד כזה ברמת אביב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים