עבור לתוכן

עד מתי ערוץ 10? - חבורה של בוגדים!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל כבר הסברנו שהשמאל של היום זה לא השמאל של פעם ::)

• תגובות 208
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דעתך חשובה אך לא רלוונטית. יום טוב.

פורסם

המגמה הכללית היא שאנשי שמאל בישראל, מאז ומעולם, תרמו (ותורמים) לבטחון המדינה לאין שיעור יותר מאנשי הימין; הם אפילו הקימו אותה. מעניין על מה פרס חשב כשהוא סגר את העסקה על הכור הגרעיני שלנו, או רבין במלחמת ששת הימים, או מתן וילנאי באנטבה, או עמי איילון במוסד, והרשימה עוד ארוכה.

ה"שמאל" שאתה מדבר עליו הוא שמאל שידע לעשות את הסוויץ' בראש כשניסו להשמיד אותו (קרי, יצא למלחמות נגד האויב, דאג לפיתוח נשק גרעיני, וכו').

השמאל של היום הוא פשוט קבוצה של רכיכות המפשילות את מכנסיהם, מתכופפות, ומחכות לקסאם הבא.

שמעון פרס: "קסאם שמסאם. מה קרה? את קריית שמונה הרי הפגיזו שנים"

21. מה קרה ? תעבור לגור שם במקום ברמת אביב ואז אולי תבין

לא שמעתי שהוא היה פחות היסטרי כשהיו הוצאות אבטחה אדירות גם עליו כראש ממשלה.

רק מאשש את הטענה - אם היה נופל קאסם אחד על רמת אביב או הרצליה פיתוח - הכל היה נראה אחרת , גזענים וסנובים (ואני תושב השרון)

45. שמעון פרס , קל להיות בפנטהאוז ברמת אביב ולא להיות היסטריים

נכון ?

למה שלא תבוא לכאן עם סוניה לכמה שבועות בבית לא ממוגן ?

גם אז תבקש שלא נהיה היסטריים?

וגם אתם לא תהיו היסטריים?

תתבייש בבקשותיך. אתה אפילו לא יודע איפה שדרות על המפה.

מתי היית כאן פעם אחרונה השר לפיתוח הנגב? אנחנו בנגב . לידיעתך.

רק שכאן עוד מעט סוגרים את המקום שלמענו אתה מקבל משכורת.

פורסם
  • מחבר

דעתך חשובה אך לא רלוונטית. יום טוב.

לך תגיד את זה לילדיי שדרות

צריך לעשות שורה של אמצעים כדי לחסל את הקסאם". פרס סירב לפרט בהרחבה לאילו אמצעים הוא מתכוון.

אני יודע לאיזה אמצעים הוא התכוון

הוא מתכוון שנחכה לפלסטינים ב"ר" בשירותים

פורסם

המגמה הכללית היא שאנשי שמאל בישראל, מאז ומעולם, תרמו (ותורמים) לבטחון המדינה לאין שיעור יותר מאנשי הימין; הם אפילו הקימו אותה. מעניין על מה פרס חשב כשהוא סגר את העסקה על הכור הגרעיני שלנו, או רבין במלחמת ששת הימים, או מתן וילנאי באנטבה, או עמי איילון במוסד, והרשימה עוד ארוכה.

הזלזול שלכם באנשי שמאל הוא מטומטם ומשולל לחלוטין כל בסיס עובדתי. אין כל קשר בין רצון לפתרון הסכסוך לבין נאמנות למדינה. האחד לא נובע מהשני, וגם לא להיפך.

את זה אני יודע. ועם שמאלנים כאלה ממש אין לי בעיה.

אני נגד אלה שאחרי 30 שנה של מלחמה בon- off, ואחרי שנתנו לאוייב הכול חוץ מכל המדינה והראשים של האזרחים על צלחת, לא מוכנים לעשות את מה שצריך כדי להפסיק את המלחמה, ומעדיפים להשאיר את המלחמה על "אש קטנה"- להקריב פה ושם כמה אזרחים, כדי שה"מצפון" שלהם לא יפגע, וששאר העולם לא יחשבו שהם לא נחמדים... למרות ששאר העולם כבר די שונא אותנו...

פורסם

השמאלנים של היום משווים ערך חיי אוייב לערך חיי אזרח במדינה שלהם. ובנקודה הזו אני שונה מהם.

אתה פאשיסט וגזען.

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol: :lol:

ילד, בן כמה אתה?

אתה יודע מה, בוא נשאל אותך שאלה

את מי אתה יותר אוהב, את אמא שלך או את אמא שלי?

יותר מזה, אם הייתה לך האופציה לבחור מי ימות בפיגוע, אמא שלך או אמא שלי מי היית בוחר?

זה בגלל שאני משתמש ב-FF? יא חתיכת פאשיסט וגזען!

פורסם

:xyxthumbs:

מעדיפים להשאיר את המלחמה על "אש קטנה"- להקריב פה ושם כמה אזרחים

והיום פרס אמר את זה במפורש: "תושבי שדרות בכיינים. כולה כמה קסאמים, אפשר לחשוב". סוף ציטוט.

פורסם

הטימטום של הפוליטיקאים מפתיע אותי כל פעם מחדש.

פורסם

רק שהוא לא אמר את זה. אבל שוב, בואו לא ניתן לעובדות לבלבל אותנו.

פורסם

אתה דביל? הוא כן אמר.

אבל אל תיתן לעובדות לבלבל את עולם ההזיות הורוד שלך..

פורסם

האם ידעתם שקופי ענאן אמר רק לפני כמה ימים שהוא בכלל לא ידע שיורים עלינו קסאמים ?

אתם קולטים עד כמה אנחנו מפגרים רחוק רחוק מהפלסטינים בתקשורת

העולם ממש משוכנע שאנחנו מפגיזים את "המסכנים" האלה ללא כל סיבה ולכן אנחנו מה זה אכזריים

ואיך אפשר לבוא לעולם בטענות אם אנחנו לא עושים עבודת הסברה בתקשורת הזרה

ואם את התקשורת המקומית והציבור בארץ מעניינת נינט יותר מאשר הסבל שעובר על תושבי שדרות, אז למה שהעולם יתעניין.

בתקופות של שפל קשה בתקשורת שממש פוגע בנו, אני בעד תקשורת מגוייסת ולפיכך לגנוז תחקירים מהסוג הזה

מחזק בענק לגבי התדמית של ישראל בעולם

הפלשתינאים סוסים רצח בקטע של לגרום לעצמם להראות מסכנים בעולם,

כל מה שדרוש זה לבקר ברויטרס ולראות את כמות התמונות של המסכנים

או, למשל, שימו לב כאן -http://www.koptalk.org/forums/showtopic.php?tid/15279/all/1/ מה אנשים מהעולם חושבים עלינו...

פורסם

אתה דביל? הוא כן אמר.

אבל אל תיתן לעובדות לבלבל את עולם ההזיות הורוד שלך..

לא הוא לא.

הוא אמר דברים שונים לחלוטין, שאמנם אני לא מסכים איתם, אבל שום דבר שמתקרב אפילו במעט למה שאתה מייחס לו.

פורסם
  • מחבר

כן הוא כן.

אתה בטח מדבר על הדברים שנאמרו אחר כך כדי לטייח בטענה ש"לא הבינו נכון את מה שהוא אמר"

פורסם

כמו שאמרו כאן, אני דיברתי על השמאל ההזוי של היום - לא על התותחים הכבדים של פעם.

בכלל, זה שאותם אנשים הגדירו את עצמם כשמאל באותה תקופה, לא אומר שאתה יכול לקרוא לעצמך היום "שמאלן" וישר לאמץ לחיכך את התותחיות שלהם.

אותם תותחים כבדים לא היו יכולים להיות בשמאל ההזוי שאני מדבר עליו.

אגב, שמעון פרס בחיים לא יעבור לצד הימני של המפה, גם אם ישראל תהיה לפני הכחדה (או אחרי) - וזאת בעיקר משום שהגאווה שלו לא תעמוד בהכרה בזה שהוא טעה כל הזמן.

אני מסכים איתו שתושבי שדרות מגזימים בתגובה שלהם - אבל מצד שני, מדינת ישראל מגזימה בחוסר התגובה שלה ::)

מבחינת הפוליטיקאים, יש להם נטיה להתאים את הדיעות שלהם לרוח העם כדי להגדיל את הסיכוי לכיסא.

אני מבטיח לכם שאם פתאום גוש הימין היה מקבל 90% בבחירות (הזוי, נכון) - בבחירות אח"כ פתאום חלק גדול מאנשי השמאל היה נוטה ימינה, כדי להיבחר.

(ולהיפך, במידה מסויימת).

לכן אני לא לוקח באופן מוחלט פוליטיקאים של היום (בימים שבהם מפלגת השחיתות זכתה בבחירות) כדוגמה לעמדת שמאל / ימין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים