עבור לתוכן

עד מתי ערוץ 10? - חבורה של בוגדים!

Featured Replies

פורסם

נינט זה סתם כדי להביא את הסבל של שדרות למרכז, דרך להזדהות.

בחייך התקשורת מתעסקת בצורה אובססיבית בכוכב נולד, טלנובלות ועינייני שקשוקה במקום להתעסק במהות

התקשורת של היום זה לא התקשורת של פעם

היום הכל כל כך רדוד והצהוב משתלט על הכותרות הראשיות

וזה לא רק התקשורת זה גם השיח הציבורי , על מה מדברים אנשים בעבודה, בסלון, בבר

המצוקה של שדרות פשוט לא מעניינת אף אחד, בשביל תושבי רמת אביב ג' הידיעה שעוד קסאם נפל בשדרות זה כמו "היום נפצעו 100 איש בתאונות דרכים"

או אפילו גרוע מזה זה כמו חדשות מזג אוויר.

אפילו עיתון גרמני למרבית האירוניה, יצא להגנתנו, ואנחנו באים ואומרים "לא לא , אנחנו כן רוצים לקחת את האשמה עלינו"

• תגובות 208
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בוודאי. אתה כנראה צריך להוציא את הראש שקבור לך עמוק באדמה, כי יש שמאלנים (שמאלניות, בעיקר, למען האמת) שמפגינות נגד מעצרים של מחבלים, וחלקן (טלי פחימה, מישהו?) גם עושות יותר מזה ומוסרות לאויב מידע צבאי רגיש

להגיד שהיא שמאלנית זה כמו להגיד שהיא ישראלית.

היא ימנית מהצד הפלסטינאי לכל דבר.

פורסם

בחייך התקשורת מתעסקת בצורה אובססיבית בכוכב נולד, טלנובלות ועינייני שקשוקה במקום להתעסק במהות

התקשורת של היום זה לא התקשורת של פעם

היום הכל כל כך רדוד והצהוב משתלט על הכותרות הראשיות

וזה לא רק התקשורת זה גם השיח הציבורי , על מה מדברים אנשים בעבודה, בסלון, בבר

המצוקה של שדרות פשוט לא מעניינת אף אחד, בשביל תושבי רמת אביב ג' הידיעה שעוד קסאם נפל בשדרות זה כמו "היום נפצעו 100 איש בתאונות דרכים"

או אפילו גרוע מזה זה כמו חדשות מזג אוויר.

אפילו עיתון גרמני למרבית האירוניה, יצא להגנתנו, ואנחנו באים ואומרים "לא לא , אנחנו כן רוצים לקחת את האשמה עלינו"

מי זה התקשורת? ערוץ 2? שבמקרה משדר את כוכב נולד... יש פה איזהשהוא ניגוד איטרסים...

ואני גם לא בטוח שזה ממש אותו קהל יעד, מי שרואה ככובד נולד זה בני (בעיקר בנות) 10-15 שמצביעות למי שהכי חתיך.

החלק הבוגר של המדינה פחות מתעניין בכוכב נולד, או נולד לרקוד או נולד וואטאבר.

להפך, אני חושב שיש הגזמה רצינית בכמות החדשות שיש במדינה, אתה נוסע במכונית ובשעה של חדשות הערוץ היחידי שלא משדר חדשות זה 99FM.

יש לך בכל מקום ובכל שעה חדשות, זו ברמות חולניות של התמכרות כבר.

פורסם

מי זה התקשורת? ערוץ 2? שבמקרה משדר את כוכב נולד... יש פה איזהשהוא ניגוד איטרסים...

ואני גם לא בטוח שזה ממש אותו קהל יעד, מי שרואה ככובד נולד זה בני (בעיקר בנות) 10-15 שמצביעות למי שהכי חתיך.

החלק הבוגר של המדינה פחות מתעניין בכוכב נולד, או נולד לרקוד או נולד וואטאבר.

להפך, אני חושב שיש הגזמה רצינית בכמות החדשות שיש במדינה, אתה נוסע במכונית ובשעה של חדשות הערוץ היחידי שלא משדר חדשות זה 99FM.

יש לך בכל מקום ובכל שעה חדשות, זו ברמות חולניות של התמכרות כבר.

זה נכון שאנחנו מכורים לחדשות , אבל לא בכדי, אנחנו לא שוויץ שאצלם הכותרת הראשית זה למה הקטינו את גודל החורים בגבינה הצהובה

פה באמת כל הזמן קורה משהו רציני , הבעיה עם החדשות בשנים האחרונות זה חוסר מקצועיות , שטחיות בהצלבת מידע ומוקורות, שיקולים של כסף שפעם היה משפיע הרבה פחות על העבודה העיתונאית והיום זה כמעט הכל כמו התחקיר האומלל של אילנה דיין על פרשת ווידוי ההריגה מצד אחד שנעשה בפזיזות וכעת גורר תביעת דיבה ומצד שני התחקיר של אותה אילנה דיין על מחדלים בחברת ישראייר שעוכב כיוון שהבעלים של ישראייר במקרה מחזיק גם מניות ב-"קשת" (או אחד הזכיינים האחרים)

ברור שאם אותו מ"פ גבעתי היה בנו של אחד מבעלי המניות הכבדים בערוץ 2 ,התחקיר ההוא לא עולה לשידור.

בקיצור אני מנסה לומר שהתקשורת הישראלית רקובה מכסף יותר מאי פעם.

פורסם

להגיד שהיא שמאלנית זה כמו להגיד שהיא ישראלית.

היא ימנית מהצד הפלסטינאי לכל דבר.

אני מצטער לאכזב אותך, אבל היא בהחלט שייכת לשמאל הקיצוני...

מה לעשות, היא לא פלסטינית... ::)

פורסם

הבנתי, אצליך שמאלני זו מילה נרדפת למוסרי.

לא קשור למוסר.

שמאלני= אחד שלא מוכן לעשות את מה שצריך כדי להגן על אזרחי המדינה.

ולא, לחסל 20 ילדים לא יגן על המדינה. חיסול מחבל ועוד כמה "חפים מפשע" (שבחרו בבוסים של המחבל לראשי ה"מדינה" שלהם) כן. ואני אישית מעדיף שימותו 50 ערבים ולא ישראלי אחד. ולמה? כי אותו ישראלי יכול להיות מישהו קרוב אלי, או אפילו אני.

תחשוב על הסיטואציה הבאה: עומדים סביבך 100 איש שרוצים לחסל אותך. אחד מהם ניגש אליך ואומר "יש לך שתי אפשרויות: אתה מת, או כל אלה שרוצים להרוג אותך מתים". מה תבחר?

אני מצטער לאכזב אותך, אבל היא בהחלט שייכת לשמאל הקיצוני...

מה לעשות, היא לא פלסטינית... ::)

אתה חושב שתצליח לבלבל אותו עם עובדות?

פורסם

לא קשור למוסר.

שמאלני= אחד שלא מוכן לעשות את מה שצריך כדי להגן על אזרחי המדינה.

:lol:

מאיפה אתם מביאים את "ההגדרות" המטומטות האלו? מה הלאה? שמאלני = אימפוטנט? שמאלני = הומו? שמאלני = ערבי?

תחשוב על הסיטואציה הבאה: עומדים סביבך 100 איש שרוצים לחסל אותך. אחד מהם ניגש אליך ואומר "יש לך שתי אפשרויות: אתה מת, או כל אלה שרוצים להרוג אותך מתים". מה תבחר?

:lol:

יש לך רמת דיון של ילד בגנון. מה הקשר של "הסיטואציה" המפגרת הזאת למציאות? זה לא שמדינת ישראל עומדת בפני השמדה, בטח שלא מצד הפלשתינים. יש יותר סיכוי שתהרג בתאונת דרכים מאשר בפיגוע מכל סוג שהוא, אז בוא נוציא להורג את כל הנהגים :xyxthumbs:

פורסם

:-\ זה מה שאני מצליח לחשוב עליו אחרי יום שם לימודים... אבל לגבי ההגדרה, זה בערך נכון... אני אבדוק את זה מחר :sleep:

פורסם

בערך נכון? לפי איזה מקור בדיוק? מדובר במושג שמתייחס, במקור, להשקפות חברתיות כגון ליברליזם, קומוניזם וסוציאל-דמוקרטיה.

פורסם

אני מתייחס לחלק המדיני... אני יודע טוב מאוד מה ההגדרה המקורית של השמאל.

השמאלנים של היום משווים ערך חיי אוייב לערך חיי אזרח במדינה שלהם. ובנקודה הזו אני שונה מהם.

וכן, כל הערבים הם אוייבים שלנו. (ע"ע פיגועים, חמס, בחירות...).

ההשוואה לתאונות לא רלואנטית. פיגועים וקסאמים קיימים כדי לפגוע באזרחים תמימים בזדון. תאונות הן תאונות. לא משהו שאפשר לשלוט עליו בצורה יעילה...

פורסם

יש לך רמת דיון של ילד בגנון. מה הקשר של "הסיטואציה" המפגרת הזאת למציאות? זה לא שמדינת ישראל עומדת בפני השמדה, בטח שלא מצד הפלשתינים. יש יותר סיכוי שתהרג בתאונת דרכים מאשר בפיגוע מכל סוג שהוא, אז בוא נוציא להורג את כל הנהגים :xyxthumbs:

זה פשוט עצוב שאתה מתייחס לזה ככה.

מה הלאה? תקריב להם שני יהודונים מטונפים בכל שבוע, בתמורה לזה שהם יפסיקו לבצע פיגועים ?

פורסם

אני מניח שאתה מכיר את המשל על הצפרדע והמים הרותחים?

הבעיה עם אנשי השמאל היא, שהם יבינו שמדינת ישראל עומדת בפני השמדה, רק אחרי שזה קרה - צריך להסתכל על המגמה הכללית.

ואגב, הבעיה שלנו אינה הפלסטינים, אלא האנטגוניזם שהאחרונים מעוררים בקרב ערביי ישראל (וגם קצב ההתרבות של אלה בתוך המדינה). אחרי הכל, איך אתה מסביר שהיועץ לשעבר של אחד הרוצחים היותר מתועבים שקמו לאוייבנו (ערפאת, למי שממש מוגבל) יושב בכנסת ישראל? ???

ואגב, משהו שקשור קצת לדיון:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3264977,00.html

גורמי צבא מסרו כי נראה שערוץ 10 מנסה לחזק את מאמציו לשיפור אחוזי הרייטינג באמצעות עיתונאות חובבנית ושקרית

פורסם
  • מחבר

אז למה להגיב כך ולא להגיד לו שהוא טועה\מטעה.

למה? אולי כי כבר עשיתי את זה לפחות איזה 100 פעם ואני רואה שעדיין ממשיכים עם השקרים והנסיונות העלובים להכניס לימין מילים לפה ולעשות לו דה-לגיטימציה.

בשלב מסויים זה כבר עבר כל גבול. זה כבר לא טעות בתום לב אלא נסיון זדוני לשקר.

האם ידעתם שקופי ענאן אמר רק לפני כמה ימים שהוא בכלל לא ידע שיורים עלינו קסאמים ?

אתם קולטים עד כמה אנחנו מפגרים רחוק רחוק מהפלסטינים בתקשורת

העולם ממש משוכנע שאנחנו מפגיזים את "המסכנים" האלה ללא כל סיבה ולכן אנחנו מה זה אכזריים

ואיך אפשר לבוא לעולם בטענות אם אנחנו לא עושים עבודת הסברה בתקשורת הזרה

ואם את התקשורת המקומית והציבור בארץ מעניינת נינט יותר מאשר הסבל שעובר על תושבי שדרות, אז למה שהעולם יתעניין.

בתקופות של שפל קשה בתקשורת שממש פוגע בנו, אני בעד תקשורת מגוייסת ולפיכך לגנוז תחקירים מהסוג הזה

תודה רבה.

אני רואה שדווקא יש פה אנשים שמבינים את מהות התראד ולא זורקים משפטים כמו "לעצור את התקשורת?? אתה פאשיסט!!!!!" ::)

פורסם

הבעיה עם אנשי השמאל היא, שהם יבינו שמדינת ישראל עומדת בפני השמדה, רק אחרי שזה קרה - צריך להסתכל על המגמה הכללית.

המגמה הכללית היא שאנשי שמאל בישראל, מאז ומעולם, תרמו (ותורמים) לבטחון המדינה לאין שיעור יותר מאנשי הימין; הם אפילו הקימו אותה. מעניין על מה פרס חשב כשהוא סגר את העסקה על הכור הגרעיני שלנו, או רבין במלחמת ששת הימים, או מתן וילנאי באנטבה, או עמי איילון במוסד, והרשימה עוד ארוכה.

הזלזול שלכם באנשי שמאל הוא מטומטם ומשולל לחלוטין כל בסיס עובדתי. אין כל קשר בין רצון לפתרון הסכסוך לבין נאמנות למדינה. האחד לא נובע מהשני, וגם לא להיפך.

פורסם

אל תבלבל את השכל עם עובדות!

כולם יודעים ששמאלנים הם בוגדים. עמרי הוכיח את זה קודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים