עבור לתוכן

לכל בעלי פנטיום D 9XX למיניהם כנסו בנוגע לטמפ'

Featured Replies

פורסם

מה קורה אנשים... קיצר פתחתי את התרד הזה מכיוון שמסתובבות הרבה תגובות של אנשים ברשת בפורומים למיניהם שהטמפ' של המעבד שלהם שהוא פנטים D 9XX

גבוהות מידי או נמוכות בצורה מגוכחת.. חלק טוענים החיישן מזייף חלק טוענים שהמעבד חם במקרה הראשון...

אצלי למשל על הלוח ASUS P5N32 SLI שהיה לי החיישן הראה שהמעבד בין 15 ל 20 מעלות במנוחה מה שלא הגיוני בכלל.. :screwy: ועכשיו שהבאתי את ה BAD AXE הוא מראה לי שהוא על 48 במנוחה מה שגם לא ניראה לי בהחלט כי הוא אמור להיות יותר קר בגלל שהוא 65 נ"מ :bash:

אז תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת אחת ולתמיד כל מי שיש ברשותו מעבד מסוג 9XX שיפרסם פה את הטמפ' מנוחה/מאמץ ואת הקירור שיש לו.. וכומבן את הלוח אם שברשותו ככה אני אוכל (גם אתם כמובן) להבין איפה המעבד הזה עומד מבחינת טמפ'..

תודה רבה מראש!!

פורסם

D920 עם קירור סטוק:

20+ מעלות במנוחה ו-42 מעלות במאמץ.

באובר ל-3.7GHZ הוא נותן 24+ מעלות במנוחה ו-50- מעלות במאמץ.

עם מזגן בחדר הטמפרטורות יותר נמוכות קצת.

פורסם
  • מחבר

אם שמת לב הטמפרטורות שלך לא נכונות גם כן.. תבדוק בפורומים של אביט זאת בעיה ידועה עם הלוח הזה ועם הפרסלרים

לא הגיוני שהמעבד יהייה על 20 מעלות כי זה יותר נמוך מטמפ' החדר אלה אם כן אתה גר בצפת ושם את המחשב על החלון.. (אבל עכשיו קיץ)

פורסם

ה920 שלי באוברקלוק ל 4000 מה"צ במתח של 1.4 וולט וטמפרטורה של 38 מעלות במנוחה ועובר את השישים במאמץ עם קירור מים

פורסם
  • מחבר

קצת גבוהה מעל 60... ניסית לעשות לו OC ל 1066 FSB ככה זה יוצא 3750MHZ ואין צורך בשינוי מתח תשאיר את זה על 1.25

אתה יכול לבדוק את הטמפ' במצב הזה אחי??

פורסם

בבקשה בשבילך :smile1:

עשיתי בדיקות בבוקר לא היה לי זמן לבדיקה יותר ארוכה אבל זה דיי משקף את המצב

בבדיקה יותר ארוכה תוסיף עוד שניים שלושה מעלות לכל בדיקה

37162yh.th.jpg

40000re.th.jpg

פורסם
  • מחבר

עזראאאאא ימלך תודה אחי..

קיצר לפי מה שראיתי ב 3700 מתח סטוק הוא עומד על גג 50 + בעומס עם קירור מים זאת אומרת עם קירור סטוק הוא יעמוד על 60??

פורסם

בכייף גבר

נראה לי שכן אבל כשניסיתי לעבוד עם הסטוק הוא עמד על חמישים ושתיים במנוחה לא יודע מה הסיבה יכול להיות משחה או הרכבה לא נכונה למרות שפירקתי והרכבתי כמה פעמים ונשארה אותה טמפרטורה

חוץ מזה יש כאילו תחושה שהקירור מים שומר אותו יציב על טמפרטורה מסויימת והקירור אוויר עולה ועולה אבל יכול להיות שסתם נדמה לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים