פורסם 2006 ביוני 1519 שנים שלוםניסיתי לעשות את זה עם הפוטושופ ועם הפאור פויינט של וארד אבל זה ממש לא נוחהאם ישנה איזשהי תוכנה יעודית לעריכת עיתון והכנתו לדפוס בברכה דן
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים אם אתה מחפש תוכנה מקצועית אז רק Macromedia Freehand או השילוב של Illustrator ו-InDesign מבית Adobe.
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מחבר הפרי האנד היא יעודית לעריכת עיתון ?וזה שתי התוכנות הנוספות , בחיים לא שמעתי עליהן
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים כיום גם FreeHand MX שייך ל Adobe.כלומר כל הכלים שכנראה תצטרך תוכל למצוא כאן http://www.adobe.com/ה InDesign משמש לעיצוב ועימוד של דפים ועמודים ומתאים מאוד לעלונים וחוברות עתירי תמונות וגרפיקה.אם אתה מכוון לעיתון שמבוסס ברובו על טקסט (כמובן גם בשילוב תמונות וגרפיקה) יכול להיות ש FrameMaker יתאים לך יותר.
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים שלום ניסיתי לעשות את זה עם הפוטושופ ועם הפאור פויינט של וארד אבל זה ממש לא נוח האם ישנה איזשהי תוכנה יעודית לעריכת עיתון והכנתו לדפוס בברכה דן התוכנות הטובות ביותר היום הם, אינדיזיין של אדובי וקרווארק-אקספרס. תוכנת פריהנד MX לא ממש מיועדת לעימוד, יותר משמשת לעיצוב גרפי כמו המקבילה שלה אילוסטרייטור גם מבית אדובי. אם אתה מחפש לעצב מגזין עשיר בגרפיקה, מלל, ותמונות עם קצת אפקטים של הצללות, ואלמנטים שקופים, אזי אינדיזיין היא הבחירה! רק כך בחשבון שהתוכנות האלו לא זולות, למרות שיש גרסאות לסטודנטים מוזלות. אשמח לעזור לך פה בפורום, כי זה התחום עבודה שלי.
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים דיי קל לעמד גם בפריהנד. אבל אני מציע לך ללמוד את התוכנות של אדובי, כי הופסק פיתוחה של פריהנד.
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מחבר אני עכשיו מוריד את גירסאת הניסיון של האינדיזיין , אני אראה האם זה יתאים לי.תודה על ההמלצות
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים תחפש בנענע, יש אחת של מישהו ישראלי, אמיר או עמית משהו... אני בטוח שתצמא אם תחפש שם...אם זה עוזר, יש לו גם תוכנה להסתרת תיקייות - SFolder או משהו כזה.אדם
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מחבר תחפש בנענע, יש אחת של מישהו ישראלי, אמיר או עמית משהו... אני בטוח שתצמא אם תחפש שם...אם זה עוזר, יש לו גם תוכנה להסתרת תיקייות - SFolder או משהו כזה.אדםממש לא עוזר .........
פורסם 2006 ביוני 1719 שנים אני יחפש לך מחר... הראו אותה גם ב'זומביט' מתישהו.חח, קיוויתי שזה יעזור P:אדם
פורסם 2006 ביוני 1719 שנים הייאני לא יודע אם זה בדיוק מה שאתה מחפש אבל אולי כדאי שתבחן גם את http://www.scribus.net/ , היא אפילו חינמית.ביי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.