פורסם 2006 ביוני 1419 שנים אלו הם הרמקולים המעולים ובן הטובים ביותר ששמעתי אי פעם אלו הם BOSE האגדתים 5.1 AM6 סדרה 3 משהו לפנים אח שלו אלו הם הרמקולים (עם ה הידיע )עוצמא מאד חזקה קטנים מוסבים באים עם כבלים באורכים עצומים ומאד אבל מאד איכותים יש להם אחריות של 5 שנים לא שתישתמש בזה אבל יש הסאב וופר נותן עוצמא פנימית כזאת כאילו אתה עומד להתפרץ מתוך עצמך משהו בסט אני קניתי כאלו הם שווים את הכסף כל שקל ושקל קניתי אותם עם מעמדים מקוריים שעלו לי 100 שקל לכל רמקול אני מאחל לכל אחד שיהיו לו כאלה בבית או בכל מקום שבא לו ממש ממליץ עליהם בחום
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים שמעידוע שהרמקולים שלהם מעוליםאבל ידוע גם תג המחיר שלהםבכמה קנית אותם אם יורשה לי לשאול?
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מחבר אני קניתי אותם ב 4500 אבל שילמתי פחות כי יש לי זיכוי באיזה אתר שילמתי 3500 שווה לאלה
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מחבר לא. התארד הזה בא לאמר שהם רמקולים טובים ושאני מאחל וממליץ למי שמעוניין ליקנות רמקולים ליבדוק אותם על שמע וריח אין מה להיתווכח BOSE ממש טובים לדעת האוזן שלי ועוד מיליונים מהעולם לצערי הרבה לא יכולים להרשות לעצמם אגב מי שהיה בחברת החשמל וראה סרט באולם קולנוע שלהם יש להם רמקולים של בוז אבל המגבר שלהם חרא אם תימצאו אותם אז אתם חדי ראיה כי הם ממש קטנים ואפשר לישמוע שהם חזקים למה אתה תמיד או לרב אנטי? לצערי
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים עזוב אחי כל הפורום הזה מלא שחצנים כל אחד חושב שבגלל המפרט שלו הוא יותר טוב ממישהו אחר והם אומרים שכל דבר זה חרא אז חבל על הזמן
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים אני גם מאוד מרוה מבוס לי יש את אקוסטיקמאס 10ובסרטים ומשחקים אי מרגיש שאני נמצא שם במוזיקה הם קצת יותר חלשים אבל אקוסטימאס זה לא למוזיקה
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים משתתף בצערך.. הת'רד הזה הוא סוג של שכנוע עצמי שהזבל שקנית שווה משהו ? אני גם לא רואה סיבה לפתוח דיונים בסגנון - אתמול קניתי רמקולים X בחצי מחיר, הרמקולים הכי טובים בעולם/ארץ/שכונה - איזה גבר גבר אני... ראשית דיון כזה לא יכול להתפתח למשהו טוב כי אודיו בעיקר זה תחום מאוד מאוד סוביקטיבי וכל אחד מרגיש וחושב אחרת. שנית, אם הרמקולים שקנית לא נחשבים בלשון המעטה לטובים בקרב חובבי ההאזנה אז מה תעשה? תמכור? תתעצבן? תתבעס? אז לידע כללי BOSE מעולם לא נחשבו ליצרנים איכותיים אבל יש להם שיווק מעולה ומוצרים יפים (גם זה משהו). אם אתה אוהב את מה שאתה שומע ומרוצה מהקניה - זה מה שחשוב. עזוב אותך מביקורות וביקורת עד לפני הקניה הבאה. תתחדש ותהנה
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים מחבר תודה רבה אבל הערנב הזה ממש סוציומט הוא אנטי אני מאד אוהב את הסאונד ואמרתי שזה תלוי בבן אדם כי על סאונד וריח אין מה להיתווכח אתה חושב שהם לא טובים אבל אני כן אז זה הוכחה מי שיש לו כאלה שירשום סתם לדעת מה חושבים עליהם לא משנה לי מה יאמרו עליהם אני אוהב אותם כמובן שאתה לא יכל להשוות אותם לרמקולים של 50 אלף שקל ולאמר שהם חרא זה ברור אבל בסביב המחיר הזה הם דה בסט לרב !
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים כמובן שאתה לא יכל להשוות אותם לרמקולים של 50 אלף שקל ולאמר שהם חרא זה ברור אבל בסביב המחיר הזה הם דה בסט לרב ! זה בדיוק מה שאתה לא מבין. גם רמקולים בחצי מחיר מהם (לא כל רמקולים, מן הסתם) - אבסולוטית, יהיו טובים יותר. אתה פשוט שילמת אלפי שקלים על קופסאות קוטג' צווחניות ששוות בלחץ 200 שקל. אבל אם זה מה שעושה לך את זה, סבבה. תתחדש! :xyxthumbs:
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים מחבר תודה !תשמע כל אחד חושב משהו אחר לדעתי אלו הם הרמקולים וגם עוד אנשים אומרים שים לב עמוד קודם
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים לתת דעה שלילית זה משהו אחדסתם לקטול ולבאס זה כבר סתם משחק ילדים טיפשי...רמקולים 5.1 בחצי מחיר טובים יותר? אני אומר לך שאין מצב כמעט בגרוש...תהנה נראים רמקולים לא רעים בכלל קראתי עליהם ביקורות חיוביות
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים הם נשמעים טוב, אבל במחיר שלהם אפשר לעלות בערך 6 רמות של סאונד, וזה עובדה.לשלם עליהם כמה אלפי שקלים זה הגזמה, 2000 אולי עוד סביר.
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים מחבר גם זה הגזמה לדעתי עם התג שלהם 4500 נאמר אז הם שווים לפי כמה ביקורות שקראתי 4000 ב2000 שקל אתה לא קונה Z5500 והם ממש לא יותר טובים מהבוז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.