עבור לתוכן

מעבדי Quad Core או "4 ליבתי" - אין למה לחכות !

Featured Replies

פורסם

בואו נוסיף ש XP יצא לפני ה 64 ביט והדואל קור ועקב יציאה הקרובה של ויסטה אז למיקרוסופט יש אינטרס שיעברו לחלונות החדש אז כשיצאו ה4 ליבות אני בספק אם XP תתמוך בזה ואפילו אם תתמוך בזה החיסרון של הדרישות הגבוהות של ויסטה יהיו זניחות בזה ותעבוד באופן יותר אופטימלי . אל תשחכו שיצא XP אמרו שהוא לא מחדש מי יודע מה וכשהאינטרנט המשיך לתפתח אנשים עברו אילו בגלל התמיכה המרובה והנוחה שלו לאינטרנט

• תגובות 67
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

רוצה תמונה של XP עם כפול ליבה XE (ז"א שהוא מזדהה בתור 4 ליבות בפני המ"ה)?

פורסם

אני מתכוון ל 4 ליבות חומרתית כמו בדואל קור . השני זה בנוי לוגיסטי כ2 ליבות (כלומר המידע שמגיע למעבד מחולק ע"י המעבד לשני נתיבים במגביל ) . זה לא חוכמה .

פורסם

מה זה משנה? ה-HT מזדהה בפני המ"ה כמו כל ליבה אחרת

אבל קח יותר מזה

יש מערכות של 16 ליבות שרצות עם XP (תצורה של 8 כפולי ליבה)

פורסם

הבאתם לי קשור של חלונות לשרתים תביאו לי חלונות XP HOME מותכנת על שרת

נ.ב.

היא לא תומכת בלוחות אלה

פורסם

אתה מודע לעובדה שאתה נותן טענות פתטיות כן?

מה זה וינדוס לא תומך בלוחות?

אין דבר כזה

אולי חוסר דרייברים של הצ'יפסט, אבל גם זה לא

פורסם

תראה לי . בקישור שנתתם רשום WINDOWS SERWR לא XP

ידוע לי שמיקרוסופט לא תרחה להתאים דרייברים ללוחות האלה בגלל שאלה שני שווקים שונים

בא נקשה עליך אני רוצה וינדוס 98 אם תמיכה מלאה לדואל אם יש אני יאמין לכול דבר שתגיד

פורסם

[ltr]listen, windows server 2000/2003 and XP/2000 are based on windows NT, so pretty much they support the same things with small and quite rare variations due to minor updates. on the other hand windows 95/98/me are based on... well... dos. they don't support SMP systems.[/ltr]

פורסם

ב 1 הציטוטים של נירו רשום שמעבדי ריבוי ליבות גדול מ 2 ליבות יצאו בעוד 3 - 4 שנים . ותוך חפיפה של 2-3 בין XP לויסטה מיקרוסופט . אז מה יעזור אם XP תתמוך בכפולה הבאה היא כבר לא תתקיים

פורסם

תכתוב הודעה ברורה שיהיה אפשר להבין ממנה מה הטענה שלך

פורסם

אני רשמתי שויסטה תעבוד באופן אופטימלי על דואל קור יותר מאשר XP לאור העובדה ש XP יצא לפני שאינטל הכריזה על יציאה של המעבדים האלה לאור העובדה שויסטה שוכתבה מחדש והיא אינה מאין הרכבה של XP לאור העובדה שה4 ליבתי אמור לצאת בעוד כ 3 שנים

פורסם

אין שום קשר בין מה שאתה אומר למציאות.

פורסם

אני רשמתי שויסטה תעבוד באופן אופטימלי על דואל קור יותר מאשר XP לאור העובדה ש XP יצא לפני שאינטל הכריזה על יציאה של המעבדים האלה לאור העובדה שויסטה שוכתבה מחדש והיא אינה מאין הרכבה של XP לאור העובדה שה4 ליבתי אמור לצאת בעוד כ 3 שנים

למה לכתוב בלי להבין? אין קשר בין הכרונולוגיה של מערכות ההפעלה לבין תמיכה בריבוי נימים.

ריבוי נימים היא תכונה מובנית במעבדי אינטל כבר מ 80486 (ואולי לפני כן, אבל לגבי 80486 אני יודע בוודאות). המעבד הזה יצא בשנת 1994! במעבדי ה DUAL CORE פשוט יש טיפול "חכם" יותר בריבוי נימים (על ידי הפניית ה OPCODES ששיכים לנים מסויים לליבה מסויימת). בקיצור, גם על WINDOWS 3.1 היית מרגיש בשיפור.

שום דבר בויסטה לא אמור להיות "אופטימלי" בהקשר הזה. מה שחשוב הוא האפליקציה שאתה מריץ.

אמיר

פורסם

חלונות XP, אשר זהה מבחינה עקרונית לחלונות 2003 לשרתים, תוכננה מראש לתמוך במספר רב של מעבדים.

כיוון שליבה נוספת שוות ערך למעבד נוסף, למערכת ההפעלה לא אכפת שהיא תוכננה לפני ריבוי ליבות, כי היא מראש יודעת לעבוד עם מספר מעבדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים