עבור לתוכן

זכיתי במכרז על מערכת רמקולים של Pure Acousticts(!)

Featured Replies

פורסם

א' כל הרמקולים תוצרת ארצות הברית (ככתוב)

אז מה עם כתוב?? :bash:

• תגובות 102
  • צפיות 10.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב אנשים לפני יומים הגיעו לי הרמקולים הייתי בפסטיבל תקשורת בדימונה (היה גדול) אז לא היה לי זמן לסדר אותם אבל חזרתי הביתה התחלתי לעשות סידורים, א' כל הרמקולים תוצרת ארצות הברית (ככתוב) עץ מעולה משקל טוב ספייקים איכותיים חיבורים איכותיים הרמקולים נראים מעולה ומחר אני יחבר אותם ואני גם יגיד לכם איך הם נשמעים עם הרסיבר שלי - מארנץ' לא כל כך מתקדם אבל עדיין רסיבר...(בתכנון כרגע על ימהאה חדש או דנון) בכל מקרה תוצרת טובה והרמקולים נראים ממש ממש נחמד ואני בטוח שאני אהיה מרוצה.

רמקולים צריכים לשמוע לא לראות , לשקול וכו'

סתם בשביל הקטע תנסה להשוות אותם לרמקולי מדף פשוטים של חברות איכותיות יותר(tannoy, jbl,וכו')

פורסם

אתה מרוצה? אחלה....

עץ איכותי? זה מה שמצאת להגיד עליהם? פחח.... זה דבר אחד שהוא שקר. בוא תראה את העץ של כל רמקול טוב, ותדבר. (לא נגיד בכלל עץ דובדבן במישן שלי)

לא כתוב made in US, כתוב תוצרת פיור אקוסטיקס ארה"ב. יש הבדל. אם היה כתוב made in US (שזה חותמת של המכס אגב, ולא רק של היצרן) אז זה היה שקר.

ספייקים איכותים?.... תוציא אחד, תשרוט אותו עם השן. עכשיו יהיה בו קו חום. זה אומר שזה "מצופה זהב", וזה זבאל. יש זהב אמיתי, ויש כאלו שעושים מכסף.

מארנץ? (לא מרנץ'!) אתה מבזבז אותו על הדרעקים האלו...

אתה שמח? אחלה, תהנה. רק תדע, שיש טובים בהרבה.

פורסם

כן, מה שהוא אמר.. ;D

פורסם

יותר מדי פעמים אומרים לי את זה...

פורסם
  • מחבר

חיברתי את הכל, במילה אחת !!! >מ!ע!ו!ל!ה!< !!! תוכלו ת'לב הסאונד הזה מזיין מערכות אחרות ב*** אפילו הסראונד יותר טובים מהMX3 עם הימאהאה של אח שלי חחחחחחחחחחחחחחח ואתם עוד אמרתם תוצרת חרא לא פחות ולא יותר תוצרת מעולה ואיזה סאונד איזה סאונד כל מה שאמרתם חוזר לכם בפנםי ובגדול אתם כל כך טעיתם חחחחחחח פשוט סאונד גדול מהחיים נקודה!!!

פורסם

מה דעתכם על הרמקולים האלה

מקדימה http://www.bostonacoustics.com/ProductsPage.asp?ProductID=8&SpecID=1&SeriesID=16

כסנטר http://www.bostonacoustics.com/ProductsPage.asp?ProductID=155&SpecID=1&SeriesID=16

וכאחורים http://www.bostonacoustics.com/ProductsPage.asp?ProductID=35&SpecID=1&SeriesID=19

סאב וואפר אין כי בקידמים ויש אחד מובנהאז מה דעתכם?

פורסם
  • מחבר

מעולים! 8)

בקדמיים יש אחלה וופרים סאב זה כבר משהו אחר אתה יודע...גם לי אין סאב אבל הוופר של 10 בכל צד עם האיכות העמוקה כל כך זה פשוט טוב כל כך שאני לא חושב בכלל על סאב.

פורסם

חיברתי את הכל, במילה אחת !!! >מ!ע!ו!ל!ה!< !!! תוכלו ת'לב הסאונד הזה מזיין מערכות אחרות ב*** אפילו הסראונד יותר טובים מהMX3 עם הימאהאה של אח שלי חחחחחחחחחחחחחחח ואתם עוד אמרתם תוצרת חרא לא פחות ולא יותר תוצרת מעולה ואיזה סאונד איזה סאונד כל מה שאמרתם חוזר לכם בפנםי ובגדול אתם כל כך טעיתם חחחחחחח פשוט סאונד גדול מהחיים נקודה!!!

העיקר שאתה מרוצה :)

פורסם

מה זאת השפה הזאת? מה אנחנו חייבים לך משהו? ת'אמת? ממש לא אכפת לי מדעתך.

זה מראה משהו. או שאתה ממש לא מכיר מערכות איכותיות, או שאתה בור, או שאתה שקרן.

לי יש דיעה אחרת לגמרי על מערכות כאלו.... אתה שמח? אחלה.... אל תטעה אחרים.

הרמקולים הללו של בוסטון אקוסטיקס מעולים, מדהימים אפילו (לא זבל טיוואני... אהמ...) אבל מאוד יקרים. תלוי בכמה אתה מוכן להשקיע. אם יש לך תקציב, קח אותם. תתכונן לשלם מעבר ל12 אלף שקל עליהם אם הם קיימים בארץ. (הקדמיים.)

סאב וופר אתה בהחלט לא צריך עם כזו מערכת. (אל תגיד "מובנה" יש לו וופרים, כן, מה שמובנה זה מה שיש בזבל של פירלס, שזה תת רמה)

הסנטר טוב מאוד, שמעתי אותו פעם אחת מזמן, ומאוד אהבתי, אבל הוא היה יקר מדי.

האחורים ממש מדהימים, אפילו יכולים לשמש לך כקדמים, אבל אם יש לך את הכסף, יחד עם רסיבר כלשהו (אם כי, אם כבר יש לך כסף, אז מגבר משולב 6 ערוצים, ומפענח, וCDP עם רדיו.... נה.. זה כבר יקר מדי. רסיבר טוב, כמו הימאהה 1000, או הדנון 1802 ומעלה יהיו מעולים.)

פורסם

אני לא רוצה אותם שלי אותם ;D ;D יש לי מגבר של onkyo tx-ds939 אם dvd pionner dv-515 ומקרן של nec vt540 שעברנו לבית פרטי חדש לפני שנתיים אבא שלי רצה חדר הקרנה פרטי אז בנינו חדר מיוחד אם כל הציוד הזה זה היה השיגעון של אבא שלי

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו בתכנון על רסיבר חדש של אונקיו או ימאהאה או כמובן מארנץ' חדש ודי וי די של פייוניר. :jump:

פורסם

ומה? תחבר אותם לדרעקים שלך? בזבוז. קנה איזה קנווד מגעיל שימצא אותם עד תום.

אלו רמקולים לחיבור למינימום של הרסיברים, זה מערכת low end, אבל לא כמו הטאנוי MX1, שנשמעים טוב אבל הם קטנים, אלא אלו הם נשמעים כמו דרעק והם גדולים. יש מבין?

פורסם
  • מחבר

low end חחחחחח אני אומר לך שהרמקולים האלה יותר טובים מכל מערכת שיש לך בבית וגם את את הטנואי MX3 של אח שלי ועוד עם רסיבר ימאהאה לא רע בכלל.

עריכת העקרב: פעם הבאה שתדבר ככה אתה מקבל באן לשבוע הקרוב >:(

פורסם

greenchainsaw.gif, קודם כל.

אתה ותשמע מה שיש לי בבית אתה תרצה להפוך את הרמקולים שלך לארון קבורה... grenade.gif (לא היה אחד של ארון קבורה, סורי.)

מהטאנוי MX3, הם לא יותר טובים. הטאנוי רמקולים טובים. מה שמיוצר ע"י פיור אקוסטיקס זה זבל. נמאסת עלי, אתה מנסה להוכיח שזה לא זבל רק כי קנית את הדרעק הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים