עבור לתוכן

המשחק הכי הזוי ששיחקתם

Featured Replies

פורסם

ללא ספק המשחק הכי הזוי ששיחקתי הוא Psychonauts, חבל שהוא לא הצליח במכירות ולא הרבה מכירים אותו, ממש משחק חדשני בעולם מדהים! מומלץ.

• תגובות 45
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואי נכון איך שכחתי אותו! משחק באמת הזוי, הרבה דימיון.

פורסם

MDK הראשון לפחות אני זוכר שהיה ממש ממש מוזר...זה התחיל כמשחק די אפל ורציני עם יצור מגניב שהורג מפלצות ואז פתאום הגיע כלב עם משקפיים ודוקטור משוגע והמשחק הפך למין בדיחה מוזרה...אולי לא הבנתי את זה בגלל שהיתי בן 10~

mdk לא התחיל בצורה רצינית...

הגיבור של המשחק הוא עובד ניקיון בספינת חלל, שחזר אל כדור הארץ אחרי 5 שנים שעבד בספינת חלל וגילה שחייזירם שולטים בו.

חוץ מזה, יש שם נשקים מוזרים.

בין אם זו ה"פצצה המסקרנת", פצצה שגורמת לכל המפלצות באיזור לבוא ולבדוק מה היא (סקרנות), ואז מתפוצצת.

או הקופסא שמרפאת 150% חיים, שהיא פחדנית, וכדי להשתמש בה אתה צריך לרדוף אחריה, עד שאתה תופס אותה.

פורסם

NEVERHOOD ענקי

פעם בשנה בערך אני נזכר ומשחק בו שוב...

ובאמת אין מה להגזים, הוא לא כזה קשה, תמיד אני גומר אותו באותו יום, או מקסימום יומיים של משחק.

וכל מה שאמרו כאן,

יומו של הטנטקל, יא אלוהים, זה הקווסט הכי מצחיק ששיחקתי בחיים, לוקאס ארטס התעלו על כל מה שעשו איתו, אני כ"כ כל הזמן מקווה שיהיה לו המשך.

MDK אין ספק, כל 3 המשחקים בסדרה הזו, היו הזויים ומצויינים, מין אקשן קומי חמוד וקליל כזה.

אי הקופים, 1,2,3 היו מעולים, את 4 לא יכולתי להתחיל, התלת מימד הרתיע אותי והגעיל אותי בצורה כזו שלא יכולתי להמשיך עם זה.

פנטזמגוריה 2, אחד ההזויים ביותר, במיוחד לקראת הסוף בתהומות המוזרים עם הריר הירוק והיצורים האלה... :screwy: דפק את המשחק...

פורסם

מישהו יכול להרחיב על:

Psychonauts

פורסם

google.co.il

פורסם

מישהו זוכר קווסט שיצא בערך בין 95 ל97 עם איזה בלונדיני אחד טיפש בעיר עתידנית? אני ממש לא זוכר את המשחק אבל גדלתי עליו. אני חושב שהוא היה או של לוקאס ארטס או של סיירה, אבל אל תתפסו אותי במילה.

מי שמארגן לי ת'שם- מלך.

פורסם

stubbs the zombie

day of the tenticles

פורסם

מישהו זוכר קווסט שיצא בערך בין 95 ל97 עם איזה בלונדיני אחד טיפש בעיר עתידנית? אני ממש לא זוכר את המשחק אבל גדלתי עליו. אני חושב שהוא היה או של לוקאס ארטס או של סיירה, אבל אל תתפסו אותי במילה.

מי שמארגן לי ת'שם- מלך.

סתם ניחוש, אחד מסדרת Space Quest?

פורסם

המשחקים הכי הזויים ששיחקתי-

Day of the tentacle

Sam&Max:Hit the road

HL2: Gary mod, Freeman vs.lawyers. למי שלא מכיר, זה חלק מגארי מוד ב HL2, שצריכים להילחם שם בעורכי דין xD

כל סדרת משחקי Katamari (נכון שזה לקונסולות בלבד, אבל אלו חלק מהמשחקים החדשים היחידים שיש בהם מקוריות!)

פורסם

the one and only - Grimm Fandango

פורסם

Eric the Unready. אני עוד זוכר את ה-Attack Turtles.

וכמובן American McGee's Alice. שהיה ביזארי, ורק חבל שהקונספט לא נוצל יותר לעומק.

פורסם

הייה לי משחק עם איזה איש שהוא מרביץ לאנשים עם ראש של חזיר וכל מיניי דברים כאלה.

פורסם

וכמובן American McGee's Alice. שהיה ביזארי, ורק חבל שהקונספט לא נוצל יותר לעומק.

היה תכנון להוציא את american mcgee's Oz

על הסיפור של עליס בארץ הפלאות.

אבל הוא בוטל :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים