עבור לתוכן

אסון אוסלו #2 בדרך...

Featured Replies

פורסם

אגב, אני לא חושב שצריך לעשות טרנספר "רועש".

איפה שמעת טרנספר רועש

בהתחלה לתת להם מעמד של תושב זמני ובשלב מסויים משטרת ההגירה תעיף מפה אנשים בכמויות קטנות

בלי מצלמות טלויזיה ובלי הצהרות מצד רוה"מ.

פשוט לתת למשטרת ההגירה לעשות את שלה, גם אם זה ייקח 10 שנים

אני לא מבין איך הפיכת מדינת ישראל למדינת כל אזרחיה בטור צעד ראשון יתרום למטרה הסופית שבסעיף א

איפה שמעת אותי אומר מדינת כל אזרחיה??

אם כבר אז מדינת כל אזרחיה ששירתו בצה"ל(או קיבלו פטור מסיבות רפואיות)

חוץ מזה המטרה הראשונית של ישראל זה לתת מקלט מדיני ליהודים אם תגרש בכח חרדים הרי זה יהיה מהלך נגד מהות המדינה ונראה לי שזה יהיה גם נגד איזה שהוא חוק יסוד

אין לי בעייה עם מקלט. אבל גם במקלט צריך לשלם ועד בית

• תגובות 214
  • צפיות 15.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אנשים, אתם מפספסים פה נקודה חשובה: אומנם דוסים לא עושים פה שום דבר חוץ מלסחוט כסף מהמדינה, אבל המדינה הזו הוקמה בשביל יהודים, ואם תחליטו שחלק מהיהודים לא זכאים לאזרחות אין למדינה שום זכות קיום...

לי יש הצעה אחרת: מי שמשרת בצבא מקבל אזרחות וכו כמו שאתם מציעים, אבל דוסים שלא משרתים יקבלו מעמד של "תושבי קבע +" או משהו כזה- שיקבלו את הקצבעות הבסיסיות מהמדינה, אבל לא זכות הצבעה, ולא קצבעות מלאות כמו שהם מקבלים היום. רצוי יהייה גם לחשוב על תוכנית שתשלב אתם בשוק העבודה, והגיוס, ככה שתוך כמה שנים המעמד של "תושב קבע +" כמעט וא יהייה קיים, יהיו יותר אזרחים תורמים, וכשהדוסים יתחילו לתרום, הם יצתרכו פחות קצבאות וכו...

פורסם

צודק.

מקובל עליי.

פורסם

הרעיונות שלכם יובילו רק לדבר אחד במידה ויתגשמו[מה שלא יקרה כמובן]-מלחמת אזרחים.

פורסם

אלה עם הנשק מול אלה בלי הנשק....

are you kidding me?? ::)

פורסם

האמת, כשאני חושב על זה, צריך להשקיע בכמות אדירה של בתי סוהר, הגדלה של השב"ס. במקביל, "לחפש" אותם על עבירות. ותאמין לי שתמצא.

ככה אתה אמנם תצטרך "לממן אותם" בכלא - אבל זה גם מה שאתה עושה היום ברוב המקרים, שלא נדבר על ההפסד של המדינה מגניבות והברחות לשטחים ומהפשיעה המאורגנת באופן כללי (ובמקרים שלא, אני מניח גם שלא תתפוס אותם בעבירות, כי הם מתורבתים יחסית, אז אין בעיה עם זה).

הבעיה היחידה עם התוכנית הזאת היא שהמשטרה מושתחת ברמה מספיק גבוהה כדי שהזרמת כספים אליה תהיה לא יעילה, בלשון המעטה.

אגב, תבינו - אם הרוב הגדול של הערבים היו בני תרבות, כמו מעטים מהם שעובדים במקצועות "נחשבים" כמו רופא ולא משריצים 18 ילדים שאין להם דרך לממן - ומכאן שמדרדרים לפשיעה - לא היתה לי שום בעיה איתם וואטסואבר. (כמובן, היה עוזר גם שהנציגים שלהם בכנסת לא היו שונאי ישראל שאוהבים את המדינה אך ורק בגלל המשכורת השמנה שהם מקבלים ממדינת היהודים).

ההבדל המרכזי בין הערבים לחרדים, שתורמים בערך תרומה זהה למדינה מבחינה כלכלית ומבחינת שירות - והוא שגורם לי לשנוא את הערבים ולא את החרדים - הוא שהם "יורקים לבאר שהם שותים ממנה" - כלומר, הם מוצצים מה שהם יכולים מ"מדינת היהודים" ועם זאת, רבים מהם שונאים את היהודים ולא רוצים פה מדינה יהודית (למרבה הטמטום והאירוניה, כי הרי ממדינה ערבית הם לא היו יכולים למצוץ שקל, ובטח שלא דולר) ומצביעים לאנשים כמו צרצור לכנסת... ::)

פורסם

אלה עם הנשק מול אלה בלי הנשק....

are you kidding me?? ::)

נשק הם כבר ישיגו.אתה באמת מדמיין לך יהודים רוצחים יהודים ברחובות בגלל חוקים מטומטמים שיעברו בממשלה כמו שהצעתם פה??
פורסם

בדיוק

לא תהיה שום מלחמת אזרחים

הם יצטרכו לסבול בשקט

פורסם

WTF WTF WTF WTF

מה הם מטומטמים?!!?!?!?

לתת נשק לפלשתינים זה כמו להתאבד

פורסם

כן הם פשוט ישבו בצד בשעה שישראל לא תהיה מדינת היהודים.. :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

אגב, תבינו - אם הרוב הגדול של הערבים היו בני תרבות, כמו מעטים מהם שעובדים במקצועות "נחשבים" כמו רופא ולא משריצים 18 ילדים שאין להם דרך לממן - ומכאן שמדרדרים לפשיעה - לא היתה לי שום בעיה איתם וואטסואבר. (כמובן, היה עוזר גם שהנציגים שלהם בכנסת לא היו שונאי ישראל שאוהבים את המדינה אך ורק בגלל המשכורת השמנה שהם מקבלים ממדינת היהודים).

כבר שכחת את הרופא ה"מתורבת" שרצח את אחותו על "כבוד" המשפחה לפני כמה חודשים? (עכשו במקום משפחה שגידלה שרמוטה הם נחשבים למשפחה שגידלה גם שרמוטה וגם 3 רוצחים... כבוד...)

הם כולם לא ראויים להיקרא "בני אדם". הם פשוט יותר גרועים מכל חייה שקיימת.

בדיוק

לא תהיה שום מלחמת אזרחים

הם יצטרכו לסבול בשקט

אז זהו, שלא.

דבר כזה בחיים לא יעבור בגלל מה שכתבתי בהודעה הקודמת...

פורסם

גם על ההתנתקות אמרו שזה לא יעבור בחיים

אם תרצו אין זו אגדה

פורסם

טוב,נחיה ונראה.

פורסם

ותחשוב אם החרדים יעזבו והשמאלנים יעזבו מה יהיה גורל הדמוגרפי בארץ הרי מובן שתערבים לא ממש רוצים בשום מקום

באנה אתם מעצבנים יש משהו כמו 10-15 "סרבני כיבוש", רב מצביעי העבודה-קדימה-מרץ עושים צבא ומילואים, אז תפסיקו לעצבן אותי פה.

אתם מדברים פה על שמאלנים קיצוניים.

פורסם

דבר אחד צורם לי ברעיון "שוויון חובות - שוויון זכויות"

וזה ההתעלמות מהתרחיש האפשרי שערביי ישראל יתגייסו לצה"ל, ובהמוניהם

ערבים בשריון, ערבים בסיירת מטכ"ל, ערבים בחיל האוויר, ערבים במודיעין - תחשבו על זה לרגע

וזה הצבא שישמור עלינו מהטרור הפלסטיני...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים