פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים וואו כמה דגמים של לוחות זה דיי חירפן אותי...ההתלבטות שלי כרגע היא ביין :P5B Deluxe WiFi-APלביין: ASUS P5W DH Deluxeמי מבינייהם יותר טוב?זכרונות:כנראה יהיו :G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15במחיר של 1260 שקלמעבד אני עדין בהתלבטות נראה כבר לגביו בהמשך
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים חבל... להינעל על חברה אחת (גם בלי קשר ללוחות אם וגם בלי קשר למחשבים בכלל...) זה בדיוק דורש את מה שמרפי אמר (בערך) : "ואם הם יוציאו מוצר גרוע?" כלומר , אתה תמשיך לקנות אותם , וכמו כל חברה , יגיע היום שבו הם יוציאו משהו חרא, ואתה תקנה גם אותו ותפסיד על זה ואחר כך תצטער , במילים אחרות , במקום לתלות על עצמך אוטומטית שלט "אני פראייר - תתקמבנו עליי" תפסיק לקנות אותם אוטומטית...
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אני לא רוצה לפתוח פה דיון מהסוג הזה אבל אני לא נעול על חברותעברתי מ intel ל amd ועכשיו חזרה ל intel היו לי לוחות מכל החברותכולל כרטיסי מסך אני פשוט נעול כרגע על אסוס..בשידרוג הזה..והבנתי שהם לא רעים בכלל..אז אני לא נעול עליהם סתם..:]בכל אופן אם יש לך להציע איזה לוח שהוא פריצת דרך אני מוכן להצעות..תודה..
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אוקי אז המפרט הסופי שלי הוא: (טם טם טם )ASUS P5W DH DeluxeG.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15מעבד ..או 6400 או 6600 נראה איך נסתדר מבחינה כספית..:]תודה לכל העוזרים!
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים רק בנועה מוכרים את הזיכרון הזה?זה לא הגיוני שאני יצטרך לנסוע עד לחיפה בשביל זיכרון!ואני קונה במזומן
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר אם אתה לא צריך את ה-WiFi והשלט תחשוב להסתפק ב-P5Bfighterתתקשר אליהם סביר להניח שתמצאו פתרון
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים את השלט אני לא צריך בתאחלס כי קניתי לפני שבוע imon vfdwifi אני כן צריךאבל השאלה הנשאלת פה היא בעניין הצ'יפ965 מול 975x אומרים של 975 יש יכולת אוברקלוקיג יותר גבוהה(או שלא הבנתי נכון)
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אתה עושה אוברקלוקינג? תיקח את הלוח החדש של DFIלא עושה? תיקח איזה לוח זול כמו של אסרוק
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים רגע אבל ברמת העיקרון ה 975 x יותר טוב?(זה כולה הפרש של 100 שקל ביין הלוחות הנ"ל)
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים שלום, כמו שכתבתי בעבר אני מחפש לוח אם שיעבוד עם קונרו ו- PCIE x16 אבל הוא חייב ליהיות מפנדס. ראיתי גם שמות אבל לא מצאתי אותם באתר שלהם, האם יש מישהו שיכול לתת לי לינק ישיר לאחד הלוחות בפנדס? התקציב הוא בערך עד 700 שח, לא מתוכנן שום OC או משהו דומה, אני לא נעול על חברה מסויימת אבל חשוב לי שזו לא תיהיה חברה לא מוכרת. תודה מקרב לב לכל העוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.