פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מה דעתכם על לוח אם עם אפשרות לשני מעבדים.. אפשרי? משתלם?חח כמו שיש צ'יפסט צפוני ודרומי, גם מעבד צפוני ומעבד דרומי.. נשמע לא רע
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר תצטרך לבנות קישור ביניהם או לפחות שבב מרכזי ואז קישור FSB לכל מעבדוהתוספת ביצועים? יותר קטנה ממרובע ליבההתוספת הכספית? הרבה יותר
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים 342 באס + 3.5% (לפצות על הפרש זכרון המטמון) זה 354 באסלא נראה בלתי אפשרי בכללכן אבל אומרים שהלוחות שהם לא 975 הם עם אוברקלוק חלקי או בקושי בכללאז מאיזה מחיר התחלתי של לוחות קונרו בארץ אפשר למצוא לוח טוב שיכול לעשות את האוברקלוק הזה?
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר האמת היא שזה אכן בעייתיכרגע עדיין לא כ"כ ברוריש את הלוח של Gigabyte שמשיג תוצאות יפות (965-S3)אבל מצד שני עם המחיר שלו אולי כבר כדאי ללכת על 975X
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר לוח 965P (ועוד הגירסה הפחות מפוצ'רת) מתחרה ב-975Xגורלו כגורל ה-Gigabyteים בטווח המחירים הנ"ל כל עוד המחיר שלו כזההוא יכול להפתיע כמובן, אבל קשה לי יותר להאמין, במיוחד כשבמחיר קרוב יש את האח שלו מבית - P5WD2-E
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים לוח 965P (ועוד הגירסה הפחות מפוצ'רת) מתחרה ב-975Xגורלו כגורל ה-Gigabyteים בטווח המחירים הנ"ל כל עוד המחיר שלו כזההוא יכול להפתיע כמובן, אבל קשה לי יותר להאמין, במיוחד כשבמחיר קרוב יש את האח שלו מבית - P5WD2-Eמתחקיר קטן שעשיתי על לוחות אם וכרטיסי מסך של gigabyte עולה בצורה חד משמעית עובדה אחת והיא : הם יקרים תחת ואפשר להשיג לוחות לא פחות טובים במחירים יותר נמוכים , בתמחור הנוכחי שלהם כלכלית הם יורדים למטה, וזה טיפשי ככה הצרכן מתרגל לא להסתכל בכלל על המחירים שלהם וככה גם כשהם ייתפסו טיפה שכל ויורידו מחירים (כמו שכל עולם המחשבים צריך לעשות , ויש לי איזה 6 סיבות למה) , אף אחד כבר לא יהייה שם בשביל לראות את זה והם ייסגרועריכה : תוקנה שגיאת כתיב איומה במיוחד , לא היה שינוי בתוכן ההודעה
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים אני בניתי מפרט מחשב חדשויש לי 3 שאלות?1. מבחינת התאמה ל"קונרו". מה חייב להתאים לו? האם לוח אם? ואיזה מתאים? האם זכרון? ואיזה סוג? האם קונן קשיח? וכד'2. האם ניתן להשיג ת''קונרו" ברגע זה ?3. האם שווה להוסיף ת'הפרש במחיר בין "קונרו" לבין: Intel Pentium, Dual Core, 3.0GHZ, LGA775, 930 4MB Cache ?
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים 1. הלוח אם חייב להתאים לו מבחינת תושבת (LGA 775 ) ומבחינת מייצבי מתח (לא יודע איזה)2. כן3. כנ"ל + בהחלט
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אני לא יודע אם זה דורש דיון חדש אז אני אשאל כאן, אני מחפש לוח אם לקונרו שיעבוד גם עם ati x1800xt.הלוח אם חייב ליהיות מפנדס, זו החנות היחידה שאני יכול לקנות ממנה.תקציב - עדיפות שלא יעלה על 700 שח.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים טוב קראתי את כל 15 עמודי ההודעותואני עדיין רוצה לשאול:אני לא מבין גדול, לא מבצע OC ולא שום כלום. מצד שני אני אוהב מאוד לשחק והרבהלא משחקים כבדים מדי, כגון BFME2, RISE OF LEGENDSאני רוצה לקנות בשבוע שבועיים הקרובים מחשב חדשואני לא יודע על מה ללכת?D930 עם לוח של גיגהביט 8I945PGאו את E6300 עם אין לי מושג איזה לוחמה עדיף?ואולי אתם ממליצים לחכות חודש וחצי חודשיים ולקנות CORE חזק יותר
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אתה יכול לקחת לוח עם צ'יפסט 945Pכמו הג'יגהבייט או הASROCKהם יחסית זולים (700 ו520 בהתאמה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.