עבור לתוכן

רעיו לתחנת חשמל! כנסו והביעו דעתכם. האם אפש&#1

Featured Replies

פורסם

אם איכשהו אני מפתח מנוע חזק מאוד (מנוע על) חסכוני מאוד באנרגיה (מספק המון כח לעומת מה שהוא צריך), אז זה יהיה אפשרי?

תקרא את זה http://tinyurl.com/nnhbs

• תגובות 33
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משהו קטן לגבי חוקי השימור: בתהליך השירפה מתרחשת תגובה כימית בין פחמן וחמצן (בד"כ), שיוצרת אנרגיה במקום חלק זעיר מהמסה של המגיבים. כדי להפיק אנרגה בצורה יעילה יותר, צריך להעביר אחוז גבוה יותר ממסה של חומר מסויים לאנרגיה- לדוגמה ע"י ביקוע גרעיני, היתוך קר וכו. לעשות מכונה, שתפעיל מכונה, שתפעיל מכונה שתייצר חשמל זה ממש לא יעיל.

פורסם

ניסית פעם לרכב על אופניים עם דינמו לפנס?

שמת לב שאם אתה מדליק את הפנס, אז קצת יותר קשה לדווש?

בקיצור, גם בלי חיכוך יש התנגדות בגנרטור.

פורסם

ניראה לי ש-UltraWaveMUSA נמצא במצב רוח "אני אהיה הניוטון הבא" וחושב כל היום וכל הלילה על מה אפשר להמציא.

פורסם
  • מחבר

איזה ניוטון איזה נעליים.. אני בן 17. סתם הייתה לי מוזה.. בזמן האחרון לא יודע מה יש לי :nixweiss:

גם שירים [פורום כללי], גם הדברים פה בדיון.. :bash::s07:

בקשר לתמרורים - זה קודם כל ירתיע אנשים [פורעי חוק, נהגים חדשים וכדומה] מלא לציית לתמרורים ולרמזורים. דבר נוסף הוא למנוע תאונות דרכים בכך שהמחשב באוטו יחשב את השטח האדום של המכוניות האחרות ואם המכונית שלי נמצאת בשטח הזה. במידה ואכן הדבר נמצא, המכוניות יקבלו הודעה על כך.

זה לא מועיל או משהו... סתם דבר דפוק שהיה לי בראש :smile1:

פורסם

לא יעבוד...גם אני חשבתי על זה...

או קי כי המנוע שמסובב את הטורבינה...זה גילגולי אנרגיה...

במצב אידיאלי בלי חיכוך וניצלות של 100% שכמבון לא קיים...

...שאי אפשר לעשות.

.אז אם תחבר את הטורבינה למנוע ותסגור מעגל..

אז לא יהיה לך חשמל "אקסטרה"

פורסם

נראה לי שזה רעיון ש 80% מהאנשים חשבו עליו שהיו צעירים, עד שלמדו פיזיקה :) גם אני

אצלי זה היה ב 2 גרסאות

רובוט שרוכב על אופני טורבינה שמספקת לרובוט חשמל (הייתי בן איזה 9)

ומנורה שמאירה תא פוטואלקטרי שנותן לה חשמל...

פורסם

איזה ניוטון איזה נעליים.. אני בן 17. סתם הייתה לי מוזה.. בזמן האחרון לא יודע מה יש לי :nixweiss:

גם שירים [פורום כללי], גם הדברים פה בדיון.. :bash::s07:

בקשר לתמרורים - זה קודם כל ירתיע אנשים [פורעי חוק, נהגים חדשים וכדומה] מלא לציית לתמרורים ולרמזורים. דבר נוסף הוא למנוע תאונות דרכים בכך שהמחשב באוטו יחשב את השטח האדום של המכוניות האחרות ואם המכונית שלי נמצאת בשטח הזה. במידה ואכן הדבר נמצא, המכוניות יקבלו הודעה על כך.

זה לא מועיל או משהו... סתם דבר דפוק שהיה לי בראש :smile1:

אם הייתי מעלה על דפי הפורום כל שטות שהייתה צצה לי בראש היה הרבה פחות נחמד להסתובב בפורום ;)

פורסם

אויי לא

אתה מאלה שרוצים להגיע לתוכנית החדשה של חיים הכט?

פורסם

יש לי רעיון שחשבתי עליו עכשיו (תגידו לי אם זה אפשרי):

אחד המשאבים הזולים ביותר בכדור הארץ שקיים בשפע הוא מים. אני חשבתי לשים מים במיכל, ואז עם לייזר לגרום להיתוך של האטומים שישחרר אנרגיה שיהיה אפשר להשתמש בה לייצור חשמל זול, ואחרי שנשקיע כמות ראשונית של אנרגיה, אז תגובת השרשרת שתיווצר תגרום להיתוך נוסף, ולקיום עצמוני של המערכת, ככה שלא יהיה צריך להשקיע אנרגיה מעבר לאנרגיה הראשונית, והמערכת בעצם תייצר יותר אנרגיה ממה שהיא תזדקק להפעלתה.

אני קורא להמצאה שלי Cold Fusion. מה דעתכם? ::)

יש לי גם רעיון נוסף שעל פניו נראה לי ממש מצויין:

הרעיון שלי הוא לשים בכל מכונית מחשב שישלוט במכונית, ולאורך כל הכבישים לשים ממסרים שידברו עם המחשבים של המכוניות, ויודיעו להם באיזו מהירות לנסוע ובאיזה נתיב, כך שניתן יהיה לנסוע במהירות מקסימלית בלי להיתקע בפקקים וללא חשש מתאונות, כי אתה תדע בעצם בדיוק איפה נמצאת כל מכונית בכביש ומה המהירות שלה. הרעיון הוא שאתה בכלל לא תצטרך לנהוג במכונית, אלא המחשב ינהג במכונית לבד, ואתה תוכל לצפות בסרט או לגלוש באינטרנט אלחוטי, למשל.

נראה לי שאני אשלח את התוכנית שלי לשר התחבורה. מה אתם אומרים? ::)

פורסם
:lol:
פורסם

אני כבר מזמזן הפסקתי לחשוב על דברים כאלה, כי אני יודע שיש אנשים יותר חכמים ממני שכבר חשבו על זה...

אבל למה לא ללכת על משהו יותר קל כמו הסוגר הזה של השקית לחם ??! אני מתכוון לחוט ברזל העטוף בנייר הזה!

האיש הזה עכשיו מיליונר אם לא ביליונר!

בכל מקרה אני כבר חושב איך להשיג את המיליונים שלי ::)

לתבוע תאגידים על שטויות :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

^^^

ומה עם האיש שהמציא את הפלסטיק הקטן בקצה של השרוך של הנעליים, והאיש שהמציא את המטרייה הקטנה ששמים בקוקטיילים? ::)

פורסם

היה איש, שאמר לקולגייט להגדיל את קוטר של החור שמוציא את משחת השיניים מהשפורפרת, קיבל על זה מליון דולר...

מה שמוזר, שאחרי כמה שנים, הם שינו את החומר שממנו עשויה השפורפרת, שיהיה גמיש ויחזיר שאריות משחה מיותרת, חזרה פנימה

אידיאולוגיה הפוכה לגמרי... :screwy:

פורסם

זוכרים את הפרק ב "נשואים פלוס" שאל מנסה להשיג תביעה על זה שהוא "הוכרח לעבוד בחנות נעליים למרות שהוא מפחד מנעליים"? ואז הוא הולך לבאולינג, ואומרים לו שהוא חייב נעליים, כי מישהו תבע אותם על 3 מליון דולר כי הוא שיחק בלי נעליים וחטף קוץ ברגל?

לידיעתכם, הסיפור הזה אמיתי. פשוט מדהים מה אפשר להשיג

אגב, אתם יודעים שהספוגיות על האוזניות זה פטנט? פטנט שעשה מישהו מאוד עשיר. בואו נתחיל גם לחשוב על שטויות כאלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים