עבור לתוכן

הבקר החדש של הPLAYSTATION3 הוא בדיחה...

Featured Replies

פורסם

לא רק זה

אנשים לא ממהרים כל כך לשנות מוצר ב-4000 שקל באינטרנט...

ללכת לחנות ולשלם 4500 שקל שווה את ההפרש, חוץ מזה שבקניה מחול אתה מחכה לא מעט זמן..

• תגובות 177
  • צפיות 12.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

14 ימי עסקים? בדיוק כמו בארץ, נדב קיבל את שלו תוך כשבוע וחצי.

פורסם

יש בזה משהו, למרות שהרבה אנשים כבר מסירים את החששות ממסחר באינטרנט

בקשר לזמן, זה לא ממש פאקטור, גם לחנות צריך למצוא את הזמן ללכת, ולחכות שבוע לא הרג אף אחד

פורסם

יש 2 בעיות בארץ

1-היבוא הרישמי מאירופה שזה פחות מישחקים והקונסולה גם עולה יותר

הPS3 לא יהיה מוגבל לאזורים אז עדיף כבר ליקנות מארצות הברית

2-ישפאר היא נציגה מסריחה שמוכרת הכל ביוקר

ואם אתה מתכנן על ציפ בעתיד או משהו בסיגנון אתה מעבד תאחריות שגם ככה מסריחה בארץ

ועד כמה שאני זוכר האחריות זה רק לשנה שזה עלוב לקונסולה ובטח עלוב לקונסולה ב600 דולאר בחול

התיכנון שלי זה ליקנות תWII מארצות הברית וגם תמישחקים דרך חנות מחשבים קטנה

שדיברתי אם המוכר ובכללי הוא מסכים השאלה זה רק כמה הוא יקח לעצמו וכמה המדינה תיקח

בכל מיקרה אני די בטוח שמימנו זה יהיה יותר זול מיליקנות בחנות רגילה

פורסם

גם אני הייתי רוצה לקנות WII :'( אבל אין לי אמצעים לטוס לארה"ב בטח לא כאשר אני טס השנה לרוסיה.

פורסם

גם אני הייתי רוצה לקנות WII :'( אבל אין לי אמצעים לטוס לארה"ב בטח לא כאשר אני טס השנה לרוסיה.

אני לא חושב שיהיה בעיה להשיג ברוסיה

לפחות לא בערים הגדולות וחוץ מיזה לנינטנדו יש נציגות באירופה

ככה שיש סיכוי טוב שתשיג את זה במחיר יותר שפוי מהמחירים בחנויות בישראל

עריכה-ואני לא טס לארצות הברית אני מתכנן להזמין דרך חנות מחשבים קטנה

פורסם

אני טס ביולי, WII מתוכנן לצאת לקראת חג המולד.

פורסם

זה גם מה שאני אמרתי רק בתוספת שנינטנדו בניגוד לסוני כן ניראת מוכנה

לסוף 2006

פורסם

פשוט בזיון מצב הקוסולות בארץ. מדינה מערבית אלק..

ולפי המשפט "ישפאר הודיעה על כוונתה לשווק את הPS3 עם תחילת שיווקו בשאר העולם.." לא ממש מתקדמים לאן שהוא..

כוונות בצד ומציאות בצד שני - היא יכולה להתכוון . לא בטוח שהיא תקבל. וחוץ מזה המחיר הסופי יהיה מגוחך (אם יימכר פה הערכה שלי באזור ה 4500שקל) ולא תהיה פה תמיכה ואחריות מספקות. בקיצור - שכחו. ובלי שום קשר, לפי דעתי סוני ביזבזה המון כסף על דברים שלא היו הכרחיים כמו שלט בתקן בלוטוס' היקר במקום בתקן RF . פיתוח כונן הבלו-ריי במקום להשאר עם כונן DVD רגיל (למי שחסר מקום שפשוט ייחלק את המשחק ליותר דיסקים זה לא דבר חדש). הורדת טכנולוגיות שלא מעניינות בשיט כמו אפשרות להשתמש ב PSP כשלט (??!!) או כמראה במשחקי מרוצים וכאלה .. (?!?!).. כל השטויות האלה ייקרו את המכשיר ואת ייצורו בצורה משמעותית.. וגם ככה המכשיר איחר בשנה.. יש להם חוץ ממחיר גבוה גם להתמודד עם הXBOX360 הוותיק ממנו בשנה - שמבוסס כבר עם המון משחקים וזול ממנו משמעותית.

(סוני נופלת??)

פורסם

וואלה מסכים איתך לגמרי , אבל בקשר לייבוא הסדיר

זה פשוט לא משתלם להם הם יפסידו שכן אם אתה יודע החברות הגדולות עושות את רוב

כספם מהכותרים הנחשקים והההרבהה פחות מהקונסולה , למעשה הם מפסידים על מכירת הקונסולות

ביל גייטס אמר ששאלו אותו בזמנו , למה אתה לא מביא קונסולות לארץ הקודש - והוא בתגובה ( משהו כזה )

"אני אבדוק את העניין , אבל עקב בעיית פיראטיות חמורה בא"י הייבוא פשוט לא יהיה משתלם"

בעיקר בגלל מה שאמרתי , אגב להקים מעבדות שירות זה חרטא כסף קטן אז בטוח זו לא הסיבה...

פורסם

חוץ מMGS4 לא ראיתי כלום ששווה משהו

GT זה משחק מרדים,ווירטואל פייטר זה לילדים קטנים.

כבר רואים שאתה בא בגישה של אנטי. כל סידרת MGS הייתה מדהימה וMGS4 נראה שהוא יהיה לא פחות טוב מהקודמים, GT נחשב למשחק המירוצים הכי ריאליסטי כיום ווירטואל פייטר זה דווקא משחק הרבה יותר קשה ומסובך מטקן ובטח שמDOA שבXBOX 360. ושכחת לציין גם את סידרת DMC שנשארה נאמנה לPS3 ואיפשרה את הקומבואיים והגיימפליי הכי חופשי וסטייליסטי במשחק פעולה כלשהו ואת FF13 שאקסלוסיבי לPS3. ותבין גם עוד משהו, זה שחלק מהסדרות הקודמות של סוני יוצאות גם לWii לא משפיע כמעט על סוני משום שהWii בכלל לא באה להתחרות בPS3. הWii תהיה עבור אנשים שמחפשים הנאה ובזול והPS3 תהיה עבור אנשים שמחפשים את חווית "הדור הבא". אבל זה כבר עניין סובייקטיבי. ולגבי מה שTeaTime אמר אפילו אין לי צורך להגיב :

אה ועכשיו נזכרתי מה הקטע של ההארד קואטינג- בלי זה בלו ריי צריכים קופסא מגינה, ככה שלא היית ישר קופץ על ה"יתרון" המדהים הזה

אילו שטויות!!! דיסק בלו ריי נראה בדיוק כמו דיסק DVD למרות הHard Coating ולא דורשים שום קופסא מגינה. זה יתרון עצום שימנע הריסה של משחקים. אז דיי לזרוק דברים באוויר.

דבר שלישי, אין מה לעשות, סדרות כמו DBZ מכניסות ים של כסף לסוני ים של לקוחות, למרות שזה אולי ישתנה באמת עם כניסת הWii עכשיו, אבל יש לא מעט משחקי RPG מעולים אקסלוסיביים רק לסוני כמו Shadow Hearts, Heck, סוידוקן, Grandia 3, Kingdom Hearts 2 וכו'.

סוני לא תיפול זה בטוח, ואני גם בטוח שהיא תנצח במלחמת הקונסולות של הדור הבא. כולכם דיברתם על הXBOX 360 אבל תראו לי משחק אחד בXBOX 360 שישתווה לDMC (שיהיה אקסלוסיבי למי שתהה), MGS4, פיינל פנטסי 13 (שגם יהיה אקסלוסיבי), GT HD, טקן 6, Virtua Fighter 5, אנריל 2007 שאפיק גם כן כבר הודיעו שהוא יהיה אקסלוסיבי וכו'. מה כבר יש לXBOX 360? (שלא תוכל למצוא על המחשב)

DOA? לא מתקרב לביצים של טקן, GOW? לא מתקרב לשערה על הביצה של UT2007. המשחק היחיד שאולי יהיה שווה משהו בXBOX 360 זה HALO 3.

פורסם

http://www.generally-bored.co.uk/bluray/disc2.jpg

ככה נראה הדיסק בלו ריי לפני ההארד קאוטינג, קרא קצת היסטוריה בנאדם...

DOA לעומת טקן אין בכלל מה להשוות אלה משחקי לחימה שונים לגמרי

GOW יהיה הרבה יותר טוב מאנריל 07- גם יהיה לו סינגל מעולה וגם אונליין שזהה ל07 (וUT07 יוצא למחשב... ואולי גם לבוקס בהמשך)

DMC ממש היה אקסקלוסיבי לאורך השנים (רמז הוא לא) ומולו יש את נינג'ה גיידן שהרבה (אבל הרבה) יותר טוב ממנו, מול MGS יש את ספלינטר שהיא סידרה הרבה יותר טובה (מצטער אבל כשהעלילה היא פרס על משחקיות גרועה, ויש 20 דקות של קאט סין בין רגע אחד לשני, לזה אני לא קורא משחק טוב)

מה גם MGS לא בטוח יהיה אקסקלוסיבי, 2 הרי יצא לבוקס בעבר, ויש דיבורים על להמיר את 3

GT HD- Forza motorsport 2

משחק הרבה יותר טוב עם פי'צר אחד שאין לGT4 וספק איך הוא יהיה בHD- אונליין

מול FF13 יש את בלו דרגון, מאותה חברה

מול וירטואה פייטר וטקן 6 יש את DOA (כאן הוא רק דוגמא לכך שיש משחקי מכות ל360, כל שאר המשחקים יהיו לשני הפלטפורמות)

פורסם

http://www.generally-bored.co.uk/bluray/disc2.jpg

ככה נראה הדיסק בלו ריי לפני ההארד קאוטינג, קרא קצת היסטוריה בנאדם...

DOA לעומת טקן אין בכלל מה להשוות אלה משחקי לחימה שונים לגמרי

GOW יהיה הרבה יותר טוב מאנריל 07- גם יהיה לו סינגל מעולה וגם אונליין שזהה ל07 (וUT07 יוצא למחשב... ואולי גם לבוקס בהמשך)

DMC ממש היה אקסקלוסיבי לאורך השנים (רמז הוא לא) ומולו יש את נינג'ה גיידן שהרבה (אבל הרבה) יותר טוב ממנו, מול MGS יש את ספלינטר שהיא סידרה הרבה יותר טובה (מצטער אבל כשהעלילה היא פרס על משחקיות גרועה, ויש 20 דקות של קאט סין בין רגע אחד לשני, לזה אני לא קורא משחק טוב)

מה גם MGS לא בטוח יהיה אקסקלוסיבי, 2 הרי יצא לבוקס בעבר, ויש דיבורים על להמיר את 3

GT HD- Forza motorsport 2

משחק הרבה יותר טוב עם פי'צר אחד שאין לGT4 וספק איך הוא יהיה בHD- אונליין

מול FF13 יש את בלו דרגון, מאותה חברה

מול וירטואה פייטר וטקן 6 יש את DOA (כאן הוא רק דוגמא לכך שיש משחקי מכות ל360, כל שאר המשחקים יהיו לשני הפלטפורמות)

מצטער להעליב אותך ידידי, אבל יש לך טעם עלוב במשחקים. GOW יותר טוב מUT2007 באונליין?!?! ועוד אותו סגנון משחק!?!?! GOW בכלל דוגל במשחק שבו אתה צריך כל הזמן להיות על קצות האצבעות, אסור לדרוך בחושך ובכלליות משחק יותר איטי ומותח מUT2007 שכולו אדרנלין ואקשן טהור! UT היום הוא אחד ממשחקי המולטיפלייר הטובים ביותר, וGOW בכלל מיועד להיות סינגל והמולטי זה סתם תוספת נחמדה אצלו. אין בכלל מקום להשוות את שני המשחקים באונליין כי ברור שUT2007 לוקח ובגדול.

DMC4 יהיה אקסלוסיבי לPS3 וקאפקום כבר הודיעו על זה, וNinja Gaiden, עד כמה שהוא משחק טוב. לא מתקרב לברכיים של DMC3.

וספלינטר סח יותר טוב מMGS?!?!?!!!!!!!!!!!! אתה שפוי?

ומה שכן, MGS4 יהיה אקסלוסיבי לPS3. וגם אם יעשו MGS3 על הXBOX 360. זה יהיה כולה פורט למשחק בן כמה שנים. MGS4 זה הדבר האמיתי.

וDOA וטקן לא משחקים שונים כל כך, זה אותו ז'אנר. פשוט טקן עושה כל מה שDOA עושה הרבה יותר טוב. מערכת הקרב של DOA לא חולמת להתקרב לכינה על השערה על הביצה הימנית של של מערכת הקרב העמוקה של טקן!!! וזה פשוט Button Masher עם כוסיות. זה הכל.

אם אתה מעדיף ת'משחקים האלה, אדרבה. תהנה, אבל לפחות אל תחשוב שזה הנורמה.

פורסם

טוב שמנו אתם כמו ילדים שמשחקים בחרא

חברה לכל קונסולה יש מישחקים טובים אפילו לX32 ולסגה CD יצאו קצת מישחקים טובים

יש שיקולים אחרים כמו מחיר זמינות הכמות עצמה של המישחקים הטובים וכו וכו

דרך אגב יש ידיעה שה360 יגיע רישמית לארץ ב2007

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3250138,00.html

ולפנבויס של סוני -אתה יכול לעריך איזה איכות יהיה למישחקים אבל לא להגיד עובדות על מישחקים שלא יצאו

ותחלק האחרון מתאים גם ל"הזמן" חברה חכו לפחות שהמישחקים יהיו במדפים או במקום אחר... ;D

ורק אחר כך תריבו על מה יותר טוב כי אם לא אני יאפוך תנונצקו שלי לחרב אור ויעשה לכם "טיפול" :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים