עבור לתוכן

הבקר החדש של הPLAYSTATION3 הוא בדיחה...

Featured Replies

פורסם

פיצ'ר מיותר הוא חיסרון, כמה יעלה שלט פס3..? זה לא אמרו

60, 70 דולר?

קודם כל, זה חיסרון רק אם אתה רואה את זה כחיסרון, כי בעיניי ובעיניי רבים זהו יתרון ופיצ'ר מגניב.

בקשר למחיר של השלט, מאיפה לעזאזל אתה מוציא לי מחירים כאלה?! יש לך בסיס בכלל למה שאתה אומר?

אתה רואה את זה באופן הכי פסימי עבור סוני, ובאופן הכי אופטימי עבור הXBOX 360. אנחנו בקרב פאנבויים אז לא יהיה לזה סוף, אבל בהחלט מעניין לשוחח על זה

• תגובות 177
  • צפיות 12.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

טוב בקשר לבלו ריי סוני בתקופת הPS1 שיווקו חלק מהמישחקים על כמה דיסקים

והיום שיש DVD שתי שיכבות מינימום לכל קונסולה הבלו רי מיותר

המקסימום שאפשר להגיע אליו עם DVD זה 9.7GB ומתוך זה מייקרוסופט לוקחת 1.3 ג'יגה לצורכי הגנה על כל דיסק. נשאר לך 8.4 ג'יגה לנצל כשאר רוב המשחקים היום לXBOX 360 מנצלים בסביבות ה7-8 ג'יגה

חברות כמו סגה קונמי נמקו סקוור+ איניקס ועוד ועוד פשוט מיצרות מישחקים לכל הקונסולות

ופינל פנטזי יגיע גם ל360 ולWII בגירסה כזות או אחרת פיינל פנטסי 13 בלעדי לPS3, סקאוור אומנם עושה גם משחקים לשאר הקונסולות אבל הכותרים הגדולים נשארו על הPS3, מה כבר הXBOX קיבלה? גירסה משודרגת של משחק קיים?

אפילו דרגון קווסט שזה מישחק יותר חשוב מפינל פנטזי ביפן יגיע לWII

פיינל פנטסי פחות חשוב מדרגון קווסט? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי. פיינל פנטסי זה מה שפירסם את החברה

וסוילד סניק יהיה דמות במאריו מכות החדש אז תישכח מהרבה כותרים בילעדים לPS3

וואוו....אז? עדיין אין MGS4 על הWii. סידרת MGS נשארת בלעדית לPS3 ולטענת קוג'ימה זה יהיה הכותר האחרון בסידרה. אז איך לעזאזל הגעת למסקנה שהרבה כותרים בלעדיים יברחו מסוני?

הPS3 הולך להיות +- 360 יותר יקר נכון, אבל שווה להשקיע, לפחות בעיניי

פורסם

קודם כל, זה חיסרון רק אם אתה רואה את זה כחיסרון, כי בעיניי ובעיניי רבים זהו יתרון ופיצ'ר מגניב.

בקשר למחיר של השלט, מאיפה לעזאזל אתה מוציא לי מחירים כאלה?! יש לך בסיס בכלל למה שאתה אומר?

אתה רואה את זה באופן הכי פסימי עבור סוני, ובאופן הכי אופטימי עבור הXBOX 360. אנחנו בקרב פאנבויים אז לא יהיה לזה סוף, אבל בהחלט מעניין לשוחח על זה

פיצ'ר מיותר זהו חיסרון רציני, למה? משום שעוד פיצ'ר זה עוד כסף, אבל אם זה מיותר ולא יהיה בשימוש מאסיבי אז למה בדיוק לשים אותו? רק בשביל ליקר את הקונסולה וחבל.

פורסם

ol_tweegy

אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה אבל הזמנים ישתנו

ודרגון קווסט נחשב יותר מפינל פנטזי בשוק היפני למרות שזה מאותם 2 חברות מאוחדות

ותיקח תתמיכה של סקוור איניקס בנינטנדו+מישחקים כמו זלדה ומאריו ניר(RPG ) ויש לך מכשיר מעולה למישחקי RPG בהרבה יותר זול

וכידוע בRPG יפני לגרפיקה יש הרבה פחות חשיבות

חוץ מיזה סקוור איניקס יתמכו גם ב360 וזה חברה מאוד חשובה לסוני שתיצר מישחקי AA גם לחברות אחרות

פורסם

http://nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=sections&sectionid=22

כל משחקי ה360 עם הגודל שלהם, לא עשיתי ממוצע, אבל 7-8 זה בטוח לא

ואין לי מושג מאיפה הבאת 1.3 גי'גה לצורכי הגנה...שוב, רוצה לגבות את זה? או הגודל של UT07

קל לזרוק מספרים, אני יכול לטעון שמשחקי פס3 יעלו 100 דולר בגלל המדיה של הבלו ריי שכרגע עולה 20 דולר לדיסק (רק על דיסק ריק!) לעומת DVD DL שעולה 20 שקל לדיסק. אבל זו סתם הערכה שלי, אין לי שום מקורות

MGS4, DMC4, FF13- כמה נחמד, צינת את FF13 (שאף אחד לא אמר שהוא אקסקלוסיבי לחלוטין) MGS4, שאמרתי שהוא היחיד, וDMC4 שלקאפקום אין שום נאמנות לסוני וכנראה יצא גם למחשב וגם ל360

מי השאר שרשמת? לא הצלחתי לפענח את ראשי התיבות (חוץ מDBZ, שאם אתה קורא לזה הישג לסוני אז סוני אכן בבעיה)

פורסם

http://nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=sections&sectionid=22

כל משחקי ה360 עם הגודל שלהם, לא עשיתי ממוצע, אבל 7-8 זה בטוח לא

ואין לי מושג מאיפה הבאת 1.3 גי'גה לצורכי הגנה...שוב, רוצה לגבות את זה? או הגודל של UT07

קל לזרוק מספרים, אני יכול לטעון שמשחקי פס3 יעלו 100 דולר בגלל המדיה של הבלו ריי שכרגע עולה 20 דולר לדיסק (רק על דיסק ריק!) לעומת DVD DL שעולה 20 שקל לדיסק. אבל זו סתם הערכה שלי, אין לי שום מקורות

MGS4, DMC4, FF13- כמה נחמד, צינת את FF13 (שאף אחד לא אמר שהוא אקסקלוסיבי לחלוטין) MGS4, שאמרתי שהוא היחיד, וDMC4 שלקאפקום אין שום נאמנות לסוני וכנראה יצא גם למחשב וגם ל360

מי השאר שרשמת? לא הצלחתי לפענח את ראשי התיבות (חוץ מDBZ, שאם אתה קורא לזה הישג לסוני אז סוני אכן בבעיה)

DBZ יהיה גם בWII ואולי גם ב360

לWII יהיה גם אנימות אחרות (לא יודע בקשר ל360 )

מהמישחקים הבולטים יהיה GT \MGS4 \ווירטואל פיטר בילעדי לPS3 וזה לא השג גדול ביכלל

פורסם
  • מחבר

גם הקלף החזק שהיה לסוני הרבה שנים עוזב אותם לחלוטין...

רוקסטאר עכשיו חותמת כל הזמן על עסקאות עם מייקרוסופט,וככל שיעבור הזמן אנחנו הולכים לראות יותר ויותר משחקים של R* עם תכנים אקסלוסיביים לבוקס,ואפילו משחקים אקסלוסיביים.

פורסם
  • מחבר

DBZ יהיה גם בWII ואולי גם ב360

לWII יהיה גם אנימות אחרות (לא יודע בקשר ל360 )

מהמישחקים הבולטים יהיה GT \MGS4 \ווירטואל פיטר בילעדי לPS3 וזה לא השג גדול ביכלל

חוץ מMGS4 לא ראיתי כלום ששווה משהו

GT זה משחק מרדים,ווירטואל פייטר זה לילדים קטנים.

פורסם

אה ועכשיו נזכרתי מה הקטע של ההארד קואטינג- בלי זה בלו ריי צריכים קופסא מגינה, ככה שלא היית ישר קופץ על ה"יתרון" המדהים הזה

פורסם

לפלייסטיישן יש ייתרון ענק על האקסבוקס והנינטנדו - ייבוא רשמי מייד עם יציאת הקונסולה לארץ

ישפאר כבר פירסמה כי הפלייסטיישן 2 תגיע לארץ בנובמבר השנה במקביל לשאר העולם.

בנוגע לאקסבוקס, לא ידוע אם מיקרוסופט מתכננת להשיק את הקונסולה בארץ ב-2007 או ב-2008

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3250138,00.html

על נינטנדו אין מה לדבר בכלל :\

פורסם

יתרון בארץ...

פורסם

בינתיים רובנו חיים בארץ... ;)

פורסם

חח מן הסתם, אבל אנחנו מתווכחים יותר בקטע של הקרב סוני מול מס, וישראל, לצערי, לא תהיה ממש הגורם המכריע...

פורסם

קשה לקנות מחול? לשלם מכס ויצא זול יותר ::)

חוץ מזה מתווכחים על קונסולה מול קונסולה לא במכירות, וגם אם כן, ישראל לא תשפיע על המכירות ביחס לעולם.

פורסם

תראה, אם מדברים על בארץ, יבוא רישמי הוא יתרון משמעותי

אם מחר בבוקר אני קם וה360 לא עובד, אין לי ממש עם מי לדבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים