פורסם 2006 במאי 1319 שנים פיצ'ר מיותר הוא חיסרון, כמה יעלה שלט פס3..? זה לא אמרו60, 70 דולר?קודם כל, זה חיסרון רק אם אתה רואה את זה כחיסרון, כי בעיניי ובעיניי רבים זהו יתרון ופיצ'ר מגניב.בקשר למחיר של השלט, מאיפה לעזאזל אתה מוציא לי מחירים כאלה?! יש לך בסיס בכלל למה שאתה אומר?אתה רואה את זה באופן הכי פסימי עבור סוני, ובאופן הכי אופטימי עבור הXBOX 360. אנחנו בקרב פאנבויים אז לא יהיה לזה סוף, אבל בהחלט מעניין לשוחח על זה
פורסם 2006 במאי 1319 שנים טוב בקשר לבלו ריי סוני בתקופת הPS1 שיווקו חלק מהמישחקים על כמה דיסקים והיום שיש DVD שתי שיכבות מינימום לכל קונסולה הבלו רי מיותר המקסימום שאפשר להגיע אליו עם DVD זה 9.7GB ומתוך זה מייקרוסופט לוקחת 1.3 ג'יגה לצורכי הגנה על כל דיסק. נשאר לך 8.4 ג'יגה לנצל כשאר רוב המשחקים היום לXBOX 360 מנצלים בסביבות ה7-8 ג'יגה חברות כמו סגה קונמי נמקו סקוור+ איניקס ועוד ועוד פשוט מיצרות מישחקים לכל הקונסולות ופינל פנטזי יגיע גם ל360 ולWII בגירסה כזות או אחרת פיינל פנטסי 13 בלעדי לPS3, סקאוור אומנם עושה גם משחקים לשאר הקונסולות אבל הכותרים הגדולים נשארו על הPS3, מה כבר הXBOX קיבלה? גירסה משודרגת של משחק קיים? אפילו דרגון קווסט שזה מישחק יותר חשוב מפינל פנטזי ביפן יגיע לWII פיינל פנטסי פחות חשוב מדרגון קווסט? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי. פיינל פנטסי זה מה שפירסם את החברהוסוילד סניק יהיה דמות במאריו מכות החדש אז תישכח מהרבה כותרים בילעדים לPS3 וואוו....אז? עדיין אין MGS4 על הWii. סידרת MGS נשארת בלעדית לPS3 ולטענת קוג'ימה זה יהיה הכותר האחרון בסידרה. אז איך לעזאזל הגעת למסקנה שהרבה כותרים בלעדיים יברחו מסוני? הPS3 הולך להיות +- 360 יותר יקר נכון, אבל שווה להשקיע, לפחות בעיניי
פורסם 2006 במאי 1319 שנים קודם כל, זה חיסרון רק אם אתה רואה את זה כחיסרון, כי בעיניי ובעיניי רבים זהו יתרון ופיצ'ר מגניב.בקשר למחיר של השלט, מאיפה לעזאזל אתה מוציא לי מחירים כאלה?! יש לך בסיס בכלל למה שאתה אומר?אתה רואה את זה באופן הכי פסימי עבור סוני, ובאופן הכי אופטימי עבור הXBOX 360. אנחנו בקרב פאנבויים אז לא יהיה לזה סוף, אבל בהחלט מעניין לשוחח על זהקודם כל, זה חיסרון רק אם אתה רואה את זה כחיסרון, כי בעיניי ובעיניי רבים זהו יתרון ופיצ'ר מגניב.בקשר למחיר של השלט, מאיפה לעזאזל אתה מוציא לי מחירים כאלה?! יש לך בסיס בכלל למה שאתה אומר?אתה רואה את זה באופן הכי פסימי עבור סוני, ובאופן הכי אופטימי עבור הXBOX 360. אנחנו בקרב פאנבויים אז לא יהיה לזה סוף, אבל בהחלט מעניין לשוחח על זהפיצ'ר מיותר זהו חיסרון רציני, למה? משום שעוד פיצ'ר זה עוד כסף, אבל אם זה מיותר ולא יהיה בשימוש מאסיבי אז למה בדיוק לשים אותו? רק בשביל ליקר את הקונסולה וחבל.
פורסם 2006 במאי 1319 שנים ol_tweegy אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה אבל הזמנים ישתנו ודרגון קווסט נחשב יותר מפינל פנטזי בשוק היפני למרות שזה מאותם 2 חברות מאוחדות ותיקח תתמיכה של סקוור איניקס בנינטנדו+מישחקים כמו זלדה ומאריו ניר(RPG ) ויש לך מכשיר מעולה למישחקי RPG בהרבה יותר זול וכידוע בRPG יפני לגרפיקה יש הרבה פחות חשיבות חוץ מיזה סקוור איניקס יתמכו גם ב360 וזה חברה מאוד חשובה לסוני שתיצר מישחקי AA גם לחברות אחרות
פורסם 2006 במאי 1319 שנים http://nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=sections§ionid=22כל משחקי ה360 עם הגודל שלהם, לא עשיתי ממוצע, אבל 7-8 זה בטוח לאואין לי מושג מאיפה הבאת 1.3 גי'גה לצורכי הגנה...שוב, רוצה לגבות את זה? או הגודל של UT07קל לזרוק מספרים, אני יכול לטעון שמשחקי פס3 יעלו 100 דולר בגלל המדיה של הבלו ריי שכרגע עולה 20 דולר לדיסק (רק על דיסק ריק!) לעומת DVD DL שעולה 20 שקל לדיסק. אבל זו סתם הערכה שלי, אין לי שום מקורותMGS4, DMC4, FF13- כמה נחמד, צינת את FF13 (שאף אחד לא אמר שהוא אקסקלוסיבי לחלוטין) MGS4, שאמרתי שהוא היחיד, וDMC4 שלקאפקום אין שום נאמנות לסוני וכנראה יצא גם למחשב וגם ל360מי השאר שרשמת? לא הצלחתי לפענח את ראשי התיבות (חוץ מDBZ, שאם אתה קורא לזה הישג לסוני אז סוני אכן בבעיה)
פורסם 2006 במאי 1319 שנים http://nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=sections§ionid=22כל משחקי ה360 עם הגודל שלהם, לא עשיתי ממוצע, אבל 7-8 זה בטוח לאואין לי מושג מאיפה הבאת 1.3 גי'גה לצורכי הגנה...שוב, רוצה לגבות את זה? או הגודל של UT07קל לזרוק מספרים, אני יכול לטעון שמשחקי פס3 יעלו 100 דולר בגלל המדיה של הבלו ריי שכרגע עולה 20 דולר לדיסק (רק על דיסק ריק!) לעומת DVD DL שעולה 20 שקל לדיסק. אבל זו סתם הערכה שלי, אין לי שום מקורותMGS4, DMC4, FF13- כמה נחמד, צינת את FF13 (שאף אחד לא אמר שהוא אקסקלוסיבי לחלוטין) MGS4, שאמרתי שהוא היחיד, וDMC4 שלקאפקום אין שום נאמנות לסוני וכנראה יצא גם למחשב וגם ל360מי השאר שרשמת? לא הצלחתי לפענח את ראשי התיבות (חוץ מDBZ, שאם אתה קורא לזה הישג לסוני אז סוני אכן בבעיה)DBZ יהיה גם בWII ואולי גם ב360 לWII יהיה גם אנימות אחרות (לא יודע בקשר ל360 ) מהמישחקים הבולטים יהיה GT \MGS4 \ווירטואל פיטר בילעדי לPS3 וזה לא השג גדול ביכלל
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מחבר גם הקלף החזק שהיה לסוני הרבה שנים עוזב אותם לחלוטין...רוקסטאר עכשיו חותמת כל הזמן על עסקאות עם מייקרוסופט,וככל שיעבור הזמן אנחנו הולכים לראות יותר ויותר משחקים של R* עם תכנים אקסלוסיביים לבוקס,ואפילו משחקים אקסלוסיביים.
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מחבר DBZ יהיה גם בWII ואולי גם ב360 לWII יהיה גם אנימות אחרות (לא יודע בקשר ל360 ) מהמישחקים הבולטים יהיה GT \MGS4 \ווירטואל פיטר בילעדי לPS3 וזה לא השג גדול ביכללחוץ מMGS4 לא ראיתי כלום ששווה משהוGT זה משחק מרדים,ווירטואל פייטר זה לילדים קטנים.
פורסם 2006 במאי 1319 שנים אה ועכשיו נזכרתי מה הקטע של ההארד קואטינג- בלי זה בלו ריי צריכים קופסא מגינה, ככה שלא היית ישר קופץ על ה"יתרון" המדהים הזה
פורסם 2006 במאי 1319 שנים לפלייסטיישן יש ייתרון ענק על האקסבוקס והנינטנדו - ייבוא רשמי מייד עם יציאת הקונסולה לארץישפאר כבר פירסמה כי הפלייסטיישן 2 תגיע לארץ בנובמבר השנה במקביל לשאר העולם.בנוגע לאקסבוקס, לא ידוע אם מיקרוסופט מתכננת להשיק את הקונסולה בארץ ב-2007 או ב-2008http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3250138,00.htmlעל נינטנדו אין מה לדבר בכלל :\
פורסם 2006 במאי 1319 שנים חח מן הסתם, אבל אנחנו מתווכחים יותר בקטע של הקרב סוני מול מס, וישראל, לצערי, לא תהיה ממש הגורם המכריע...
פורסם 2006 במאי 1319 שנים קשה לקנות מחול? לשלם מכס ויצא זול יותר : חוץ מזה מתווכחים על קונסולה מול קונסולה לא במכירות, וגם אם כן, ישראל לא תשפיע על המכירות ביחס לעולם.
פורסם 2006 במאי 1319 שנים תראה, אם מדברים על בארץ, יבוא רישמי הוא יתרון משמעותיאם מחר בבוקר אני קם וה360 לא עובד, אין לי ממש עם מי לדבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.